**Prichindei nazdravani 2008!** (26)
Raspunsuri - Pagina 13
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Tatiana te invidiez ca ai reusit sa faci casa luna si bec eu trag de mine sa fac cate ceva si tot nu reusesc de abia am terminat de calcat, am intins o tura la masina. Mai am sa impachetyez cateva haine sa mai strang din jucarii, sa mai pun pe la locul lor obiectele cxa sau strans prea multe http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Expresia unui expat de pe la noi "Cuminte, cuminte...". Doar nu esti masina...toate la randul lor. Si eu am zile cand prestez multe in alte zile parca n-am spor. Le fac si eu cum pot.
alina_satena spune:
Va doresc week-end placut fetelor si spor la treburi eu sper sa vad ce pot presta in week-end
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
sunt gata! Poftiti de serviti ! Daca aveti timp va astept si la ...
, o zi excelenta!
alina_satena spune:
Mariana multam de zic si eu prezent la .
Astazi am in plan si apoi sa citesc ce mai am de citit si restu pe parcurs.
Va doresc o zi usoara la job-uri
Gherman_in spune:
Hello,vreau si eu o cafea....Tocmai am gatat ciorbita pe gaina,ma apuc si eu sa fac smotru(din nou).Oare cand mai cresc si prichindeii astia,sa pastreze curatenia?Sambata au fost zilele cetatii dacice,la Costesti,am fost si noi,noroc cu "linghispiruri",masinute de tamponat,fel si fel de masinute de tocat banii...,in rest numai tiganeala,nu mai e nimic ca pe vremuri,parca au inebunit.
Ati aprovizionat camara pentru iarna? La mine e gata.Cine vrea o reteta de gogosari cu sos,super buni?
Gherman_in spune:
Mariana,am pagina prea mare,trebuie sa folosesc bara de jos ca sa citesc.Ce sa-i fac? App,te-am visat azinoapte,facusem cunostinta in carne si oase.Oare se apropie ceva,..si in reality?
alina_satena spune:
Tatiana bine ca ati iesit si eu sunty la fel la mine e mai usor cu Delia ea pastreaza curatenia,dar ce sa te faci cu copilul mai mare adica sotulare atatea nimicuri la care nu vrea sa renunte sub nici un chip degeaba sterg prafu zilnic ca nu ajung peste tot si printre toaste nimicurile luima dispera.
Voi incerca sa le tin eu din scurt ca altfelo el oricum mi-a reprosat in acest week-end ca eu nui fac nimic acasa ca stau degeaba.
Gherman_in spune:
Lasa Alina,ca munca de acasa nu se vede niciodata.Asa mai zicea si al meu sot cateodata,dar in vara asta l-am lasat singur o luna si jumate.Cand am venit acasa si l-am luat la bani marunti,a inceput sa se planga ca e greu si mult de munca.Fara spalat,fara calcat si fara facut mancare.Si nu a facut nici macar a treia parte din sfert,fata din cate fac eu.S-a chinuit sa gasesc asa cum am lasat eu.dar...nici pe departe.Cred ca asa sunt masculii
alina_satena spune:
Tatiana voi incerca sa il domesticesc daca voi reusi macar sa vada si el cum este cu copilul ca altfel nu se trezeste niciodata astept sa inceapa gradinita
MarianaPop spune:
M-a strigat cineva,pe undeva ?
Salutare fetelor !
Tatiana, nu stiu sa-ti dau solutia, si la mine e pagina labartata (de mult) . Poate si-o reveni...
Si cum ziceai ca m-ai visat azi noapte-n vis ?
Alina, . Vesnica poveste, munca domestica nu se vede iar berbantii sunt vesnic nemultumiti si neintelesi . Mai sunt si exceptii...imi pove o colega ca sotu' i-a sters geamurile in we si a prestat si aspirator . Ma consolez la gandul ca o fi avand niscaiva minusuri in alta parte....