**Prichindei nazdravani 2008!** (26)
Raspunsuri - Pagina 11

MarianaPop spune:
MarianaPop spune:
  Alina!
 Alina!
La multi ani cu multa sanatate, iubire si impliniri pe toate planurile!
Distractie maxima alaturi de cei dragi 

!
!

alina_satena spune:
alina_satena spune:
 Multumesc Mariana, din pacate voi sarbatori doar cu Delia ieri cand ar fi trebuit sa sarbatoresc sotul meu a fost plecat toata ziua

doinita_g spune:
doinita_g spune:
 Alina, La Multi Ani!
Sanatate, fericire si numai bucurii!
La Multi Ani   cu intarziere pentru Mariana, Mara si toate Marioarele!

doinita_g spune:
doinita_g spune:
 Mariana , nimic deosebit...multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi
, nimic deosebit...multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi
Teo e inotatoare...acum baga si pe spate si asteapta cu nerebdare sa mearga la gradi...lucru care pe mine nu pot spune ca ma incanta asa tare
 si asteapta cu nerebdare sa mearga la gradi...lucru care pe mine nu pot spune ca ma incanta asa tare ...da' poate n-o mai fi ca anu' trecut...
...da' poate n-o mai fi ca anu' trecut...
In rest...mergem in we-uri la tara...duminica o luam pe buni cu noi...vinerea cautam diverse bone...si uite-asa trece sapt la noi...

Gherman_in spune:
Gherman_in spune:
La multi ani Alina,sanatate,spor in toate!
Dau si eu un ostropel de pui ,daca va e foame.....acum l-am luat de pe foc
,daca va e foame.....acum l-am luat de pe foc
 gagici
gagici 

alina_satena spune:
alina_satena spune:
 Va multutmesc tuturor ptr urari, astazi am gatit ciorba de scaricica si mazare, am bagat putin  2 ture la
2 ture la 
 si cam atat pentru ziua de astazi.
si cam atat pentru ziua de astazi.

MarianaPop spune:
MarianaPop spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana  , nimic deosebit...multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi  Teo e inotatoare...acum baga si pe spate  si asteapta cu nerebdare sa mearga la gradi...lucru care pe mine nu pot spune ca ma incanta asa tare  ...da' poate n-o mai fi ca anu' trecut... In rest...mergem in we-uri la tara...duminica o luam pe buni cu noi...vinerea cautam diverse bone...si uite-asa trece sapt la noi...  Doinitza  >>  Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" | 
Doinita,
 ! Ma bucura foarte mult ca sunteti bine
! Ma bucura foarte mult ca sunteti bine  . Bravo Teodorei pentru performantele de la inot
. Bravo Teodorei pentru performantele de la inot  . Maine, poimaine o s-o vedem la olimpiada
. Maine, poimaine o s-o vedem la olimpiada  ! S-au mai marit si speram ca episoadele de raceala sa fie cat mai rare. Offf...e greu cu bonele...bafta in continuare!
! S-au mai marit si speram ca episoadele de raceala sa fie cat mai rare. Offf...e greu cu bonele...bafta in continuare!

MarianaPop spune:
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Dau si eu un ostropel de pui  ,daca va e foame.....acum l-am luat de pe foc   gagici tatiana | 
Mi-ai facut poftaaaaa
 ...trimite rapid o portie in s-e. N-am facut de mult, mi-ai dat o idee
...trimite rapid o portie in s-e. N-am facut de mult, mi-ai dat o idee  .
.

MarianaPop spune:
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Va multutmesc tuturor ptr urari, astazi am gatit ciorba de scaricica si mazare, am bagat putin  2 ture la   si cam atat pentru ziua de astazi. http://alinahandmade.blogspot.com/ | 
Offf, draga mea Alina si astazi robotesti
 ? Nu cred ca se facea gaura in cer daca prestai mai putine munci "caznice"...
? Nu cred ca se facea gaura in cer daca prestai mai putine munci "caznice"... . Fa-te fresh si baga o plimbareala de relaxare diseara...
. Fa-te fresh si baga o plimbareala de relaxare diseara... .
.