Ultimul capitol!Fluturasi si floricele Mai-Iun(61)
Raspunsuri - Pagina 3
Deea_Deeutza spune:
Virgi sunt bine acum. Am luat fix 3 pastile de Zinnat (in prospect scrie ca e interzis in timpul alaptarii, dar in sarcina merge) si mi-a trecut si gatul si tot.
Acum alaptez, dar ce mai alaptez
Eu am de 2 zile o alta problema maaare cu puiul meu. Mai fetelor, nu doarme, dar vrea sa suga continuu. Jur ca nu inteleg unde baga atata lapte, defapt stiu, ca vomita de 2-3 ori lejer. Are o perioada ciudata rau, dar doar intre 11 dimineata si 4-5 dupa amiaza. Zici ca nu a supt niciodata asa urla daca nu-i dau titi. Il mai pacalesc cu suzeta, dar nu e fraier. Trage din ea ce trage, 5-10 secunde, dupa o scuipa si iar urla de zici ca-l tai.
Ce sa-i fac? Oare are centrii foamei dereglati si ii e foame non stop? Mai pateste cineva asa?
Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!
josefine spune:
Deea, suna ca un puseu de crestere. E normal, ai rabadare cateva zile si o sa treaca.
Si noi am trecut prin asta, plus somn adanc si lung si ziua si noaptea.
virgiL spune:
DEEA,asta voiam sa zic si eu,ori il doare burtik si interpreteaza asta ca foame,ori se apropie de puseul de crestere de la 6 saptamani.
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
virgiL spune:
Ma uit pe tvr 3,cred ca urmeaza acum Bianca de MIHA,BAFTAAAAAA!
virgiL spune:
Bobocelul mamii ,Cherie!Bravoooo!Miha cred ca esti topita!Felicitari!.Si dansatoarele au fost de belea cu costumatiile!
BelissimaEva spune:
Virgi, tin sa te intreb de ceva timp , bebe Lucas a pierdut tot parul sau asa a avut el de la inceput par mai putin?
Puiul meu pierde intr-o veselie parutul de la nastere dar inca are ditamai chica ! Ma gandesc ca in cateva sapt reuseste sa si-l schimbe pe tot
Deea_Deeutza spune:
A venit Andrei cu el din parc acum si efectiv tremura daca nu suge ceva. Da din maini si din picioare tremurand de zici ca e pe baterii duracel. Adoarme in brate la mine cu suzeta bagata si se trezeste tipand efectiv. Ce sa-i fac?
I-am dat pe parcursl zilei si Sab Simplex si baby drink si Protectis.
Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!
addya_21 spune:
FELICITARI MIHA!!!AI O FETITA SUPERBA SI FFF TALENTATA!!!SA-I DEA DUMNEZEU MULT NOROC!DUMINICA SA FIE PE LOCUL 1!
ClaraJ spune:
JOSEFINE - da, da, tot ca o broscuta.:) Pernuta aia intra perfect intre piciorusele lor cracanate.:)
DEEA - si eu sic la fel ori puseu de crestere, ori pur si simplu au nevoie de titi pentru confort. Or sa fie multe zile pina la un an ca astea.:)
Va pup,
Clara
CRYSSAaa spune:
fetelor, cand sunt puseele astea de crestere? Si la 2 saptamani?
Despre burtiera, am vazut ca exista niste centuri postnatale. Sau sa iau o burtiera simpla? de care exact? Ca nu am idee despre asa ceva.