Ultimul capitol!Fluturasi si floricele Mai-Iun(61)
Raspunsuri - Pagina 12
YLARI spune:
Buna fetelor!
Stefulici multumesc de intrebare, pe aici si eu va citesc in fiecare zi dsr nu scriu ca nu stiu despre ce. Bebe e bine. Slava Domnului. Doarme bine, papa, pipi, caca, baie, totul o rutina, mai si miauna din cand in cand, asta e. ne mobilizam foarte greu cu iesitul la plimbare pe motiv de imposibilitate a coborarii cu caruciorul. De fapt de urcare a caruciorului. In plus caldurile astea infernale ne termina si mai mult si de aia prefer sa stam in casa.
Ieri mi s-a stricat jumate din tona de mancare gatita, frigiderul este antic si nu mai face fatza. Asta e... Of of.
Eu nu sunt prea grozav pentru ca ieri iar am avut un episod de sangerare (nu lohii ci sangerare). Am vb si cu medicul care m-a operat si cu dra mea au banuit o menstruatie, mi-au recomandat insa amandoi flamexin, unul chiar ergomet (pe asta nu l-am luat ca fluxul nu e mare) si doxiciclina (nu mai alaptez). Ieri dupa amiaza chiar am fost la dra mea ptr control, m-a controlat pe masa nu m-a durut nimic, a si zis ca nu se mai vede sange mult acolo. A zis ca nu e menstruatie ptr ca nu stiu ce culoare are/n-are sangele, whatever... Mi-a facut si eco a zis ca e in regula, cicatricea arata bine, nu se vede a fi deschisa, nu se vede a sangera. Ovarul cica si-a reluat functia am un folicul dominant de 15mm care in max 10 zile se va sparge si atunci va veni menstruatia, deci iar voi sangera oricum m-am dus bou si am venit vaca inapoi ca tot nu m-am lamurit de ce sangerez. Asta a fost al treilea episod. Pana acum sangeram dupa perioade de absenta a lohiilor. Acum aveam lohii, deci... Cred ca o sa ajung la balamuc incercand atat sa inteleg. Vineri fusesem si la Albu m-a condultst si el, mi-a facut si eco di a zis ca e bine. Totusi eu am aceste episoade de sangerari si nimeni nj stie sa imi spuna de ce.
Asa ca nu am chef de nimic, fetelor. Mi se pare cea mai grea vara din viata mea.
onutza83 spune:
Anitto da a fost greu dar m-am obisnuit acu mi se pare ceva normal:))Dar vizez la niste cartofi prajiti la o piza:)) am mai mancat asa cate o felie dar mai avem un pic pana la 3 luni si incet incet incep sa ii mai bag cate una cate alta.La paradisul acvatic am fost eu si mi s-a parut fenomenal.era 50 de lei intrarea acu 2 ani ptr o zi intreaga.ai si unde manca acolo.Este piscina si afara si inauntru.aia din interior are apa incalzita.sunt si vro 2 jacuzzi topogane ...viata si acordeaone.si ptr amatori si piscina olimpica.Si au si intructor de inot ptr copii si parca si un bazin de scufundat tot ptr copii.Au vreo 4 tipuri de saune.Oricum ffff fain,si toate incluse in astia 50 de lei bine infara de mancare care nu e cine stie ce scumpa dar oricum nu 1 leu kilu:))
Distractie placuta!!!eu in septembrie ma duc la mare cu tudor si cred ca in octombrie la sovata mai vedem mai este.In noiembrie as vrea s aplec si in anglia la fratele meu ca cica se insoara:)) oricum planuri sunt bani sa fie acuma:))))
Anitta_O spune:
Sanatate, Ylari! Nu-sh, ce sa zic cu sangerarile astea ale tale, ti-o fi venit menstruatia daca ai si folicul...
Onutzule, dar aveti planuri marete! La Sovata e cam plictisitor, doar daca vrei odihna si aer curat, dar pe astea le gasesti si mai aproape sau la Brasov. Haideti cu noi la Brasov.Il luati si pe Tudor in Anglia, nu?
onutza83 spune:
Poi nu?cum sa nu il luam?se poate nunta fara mandea?:)) ihaaaa da ce as merge de numai numai dar nu se poate ca adi are concediu in sept ca tocmai ce a nascut si sefa lui sapt trecuta si nu are cum pleca...stiu ca la sovata e plictisitor mai ales in octombrie:))) acu e fain ca e dat drumul la lac dar in perioada asta suntem consemnati in Iasi..si daca as vrea nu as putea ca am 2 wekenduri full wekendul asta ii fac pomana lui mama de 1 an si wekendul viitor botezam bursucul.apoi..dumnezeu cu mila ce o sa mai fie dar sigur se mai iveste cate ceva:))
alina_gabi spune:
Buna fetelor
Sper ca va mai amintiti de mine. Nici nu mai stiu de cand nu am mai scris pe forum. Am mai intrat eu sa va citesc, dar nu am reusit sa mai scriu. Acum suntem si noi mai bine, am inceput sa ne linistim cu colicii si sa ne mai obisnuim una cu alta. Cand am citit "ultimul capitol" mi-au dat lacrimile. Imi pare tare rau ca se termina odiseea noastra. Imi amintesc ce trairi am avut de-a lungul acestei minunate perioade plina cu bucurii, temeri, ingrijorari si emotii din plin.
Nu stiu daca a mai venit cineva cu ideea, dar ce spuneti daca ne mutam grupul undeva la cresterea copiilor. Parca simt ca va cunosc pe fiecare dintre voi si ar fi pacat sa nu continuam cu discutii despre micutii nostri.
Profit de faptul ca sta sotul meu cu micuta si merg sa ma spal pe cap.
Alina mami fericita de Bianca Maria
alina_gabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutza83 Poi nu?cum sa nu il luam?se poate nunta fara mandea?:)) ihaaaa da ce as merge de numai numai dar nu se poate ca adi are concediu in sept ca tocmai ce a nascut si sefa lui sapt trecuta si nu are cum pleca...stiu ca la sovata e plictisitor mai ales in octombrie:))) acu e fain ca e dat drumul la lac dar in perioada asta suntem consemnati in Iasi..si daca as vrea nu as putea ca am 2 wekenduri full wekendul asta ii fac pomana lui mama de 1 an si wekendul viitor botezam bursucul.apoi..dumnezeu cu mila ce o sa mai fie dar sigur se mai iveste cate ceva:)) [url="Mami de Piti[/url] |
Onutza, si eu tot pe 21 am botezul. Am fost atat de ametita incat nu m-a dus capul sa il pun pe 28 cand implinesc 10 ani de la nunta. dar asta e! Vorba sotutlui meu: o sa avem doua ocazii diferite de sarbatorit.
Mi-am cumparat o rochie pentru restaurant, insa pt biserica nu stiu cu ce sa ma imbrac. Vreau sa mai merg saptamana viitoare sa caut ca poate mai dau jos un pic. Am doar 3 kg in plus, dar parca as avea 10. Sa nu mai zic ca am ramas cu o burta de zici ca sunt gravi in 7 luni. Nu ma asteptam ca eu nu am avut niciodata burta mare, indiferent cat de grasa am fost. oare se mai retrage?
Alina mami fericita de Bianca Maria
mirela77a spune:
mai intru putin sa va salut de la mare, nu am timp sa mai stau pe aici
dar ca sa nu uit, si cine stie cand mai intru, am citit ca anitta si tigruta au pe 14 zi mare - le urez la bebei sa aiba parte de intelepciune, frumusete sufleteasca, o viata luminata de impliniri si bucurii!
anitta, imi pare rau ca iar ai experiente neplacute legat de cezariana. stiu ca si la prima ai avut un episod, chiar mai urat. sper ca totul sa se rezolve acum, dupa scoaterea acelui fir.
va pupicesc si mai citesc sa vad ce s-a mai intamplat
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
asteropipan spune:
salutare fetelor
off,vad ca tot mai multe va confruntati cu mici probleme legate de alaptat...incercati,mai ales daca aveti ajutor,sa va odihniti cat mai mult..si bagati fetelor galacto si ceaiuri pt lactatie..si pe bebe cat mai des la tzitzi...si eu mai am zile cand intradevar nu prea am mult lapte.. simt si vad dupa cum cere asta mica dupa ce suge,ca nu se satura..si ii dau supliment dupa ,o data de 2 ori pe zi..si baga si lp cam 60-80ml,plus de la mine....
DEEA da, cu siguranta e puseul de crestere..inarmeaza-te cu multa rabdare ca in 2-3 zile trece
Anitta parca tu ai avut probl cu operatia..off,Doamne:(((sper sa treaca repede durerile si infectia..pup
Miha felicitari pt fetita talentata...nu am reusit sa ma uit dar cu siguranta a fost superba...astept cu mare nerabdare ,poate reusesti da bagi pe youtube filmuletul cu prestatia ei
ENONA ..tare te mai invidiez:)))..auzi tu sa doarma puiul mic atatea ore noapte...bravo,ai un pui tare cuminte
nu am reusit sa citesc decat primle 6 pag din cap asta:(...poate pana in week-end reusesc sa citesc tot...ca dupa avem propgram tare incarcat...week-endul asta e plin de sarbatoriti:)))...puiuta face 2 luni pe 14iul, si mami pe 15 iul face 30 de ani...wowwww, ca nu stiu cand am ajuns la 30 de ani..parca mai ieri aveam 20..repede mai trec ani..mai ales cand petreci frumos:)
despre pitice ..ce sa va spun...aia mica,Rafaella..inca ne termina cu colicii si nedormitul noaptea...sambata nu a dormit toata noaptea,...la 5:45 dimi a adormit,de se luminase afara,iar eu mai aveam putin si ma urcam pe pereti..oricum in gen nu adoarme mai devreme de ora 4dimi..si nu doarme nici dimineata mult..adica de la 12 ziua nu mai doarme..pana pe seara cand poate mai atipeste vreo ora..dupa care treaza pana dimi...nu stiu zau cum rezzista....
cea mare,s-a mai obisnuit cu ea...ba chiar o si cere cateodata cand cea mica doarme...o vrea tot mereu in brate,o pupa de a albit-o..dar o i le mai si trage cateodata..asa din prea multa iubire:))
cea mica a inceput deja sa gangureasca...vorbim cu mami,zambim la ea..e tare dulce..de ar dormi si noptile ar fi perfect...pana acum a scos un "bu","agggg", si "gggg"..,mare vorbareata v-a deveni:)))
cea mare e tare haioasa cand recita "iepuras coconash"...de cand a venit femeia sa ne ajute si vb mai toata ziua in romana..a inceput si pitica sa mai vb..de inteles ,oricum intelege tot si in greaca si in romana...dar pana acum ii vb in rom si imi rasoundea in greaca...acum,zice si in rom..azi dimi , a auzit-o pe asta mica ca s-a trezit si a fugit imediat la mine sa imi zica:"mami,Afelia a trezit"....si cand ii zice "Afelia, sora mea" ma termina...nuu mai pot dupa ele...printesele lu mama,le iubesc asa mult cum nu credeam vreodata ca pot iubi..
fetele ,fug sa bag aspiratorul ,acum cat toata lumea e papata,cacata,ragaita si e liniste un pic:)))
pupici la toata lumea
aaa,Tigruta..off tare rau imi pare de Luca ca s-a lovit..pupam sa treaca
Mmamita spune:
Salutare gagici!
Intru scurt sa va pove cate ceva despre aerul conditionat. La noi e indispensabil, e un rau necesar in conditiile in care avem calduri de 39 de grade si e tipul de caldura de sauna, nu ca in Ro, plus ca aici si noaptea e ffff cald, nici nu se compara cu noptile placute de acolo. Noi il aveam instalat in bucatarie si dormeam cu usa de la camera deschisa si in fiecare dimineata ma trezeam cu dureri de cap si de gat crunte..fetele nu mai zic, secretii nazale si la ochisori la greu! Pana la urma am preferat sa dorm in caldura cu geamul putin deschis decat cu AC. Pediatrul mi-a atras atentia sa nu pun AC unde sunt fetele pt ca, in plus de "micile" neplaceri, cauzeaza alergii!
Anitta, eu zic sa va mai ganditi, iti zic din proprie experienta ca nu veti putea dormi cu AC in camera - cel mult in salon eventual..incercati cu unul in salon si daca chiar credeti ca mai aveti nevoie de unul mai puneti in bucatarie, nu aruncati banii pe fereastra.
Va pupacesc cu drag!
Cori, mami de Ilinca - 18 luni si Maya - puricel mic mic :))
Anitta_O spune:
Mamita, draga mea, noi nu avem salon, nu avem decat doua camere si nu se poate pune pe hol. O camera e la un capat, cealalta la celalalt capat al apartamentului. Inca nu stim cum o sa facem, tipii de la firma spuneau ca nu pot monta pe hol ca e departe de geamul pe care trebuie scoasa unitatea externa si trebuie cadere, sa se scurga condensul. Asteropi, cat de greu cred ca e sa adoarma atat de tarziu... Nu ma mai doare operatia, a ramas doar putina infectie.