** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)
Raspunsuri - Pagina 14
anca_vlad spune:
V-am povestit pe fb despre Vlad, dar nu v-am spus nimic despre Maria!
A crescut frumos e lunguta si tot subtirica, vorbeste destul de corect, dar multttttttttt, cat e ziulica de lunga alearga vecinii i-au spus ca e urmasa Gabrielei Szabo!
La vrabiuta ii spune babaluta, la porumbel ii spune pobelul, ii e frica de gaze, muste si tot ce zboara, am dat-o in saltelute si i-a placut ff mult a doua zi cand am iesit cu ea in parc a vrut iar, nu a plecat de pe salteluta ei, intr-un cuvant e scumpica foc!
Imi e tare greu fara ea acasa, le-am facut o propunere parintilor mei, dar depinde daca tata va dorii sa faca schimbarea si in acest caz s-ar muta si ei in bucuresti macar pana iese tata la pensie!
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga La multi ani Matei !!! La multi ani Yanis !!! Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 33+ Elena |
La multi ani si din partea noastra!!! scuzati intarzierea, dar am fost plecati
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Victor! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
la multi ani si de la noi!!! sa cresti mare si sanatos!!
Cris2010 spune:
'neata!
La multi ani, VICTOR!!! Sa cresti mare si voinic! Multa sanatate si tot binele din lume!
Ilinca
Crispro, ne-am repatriat si noi din www.facebook.com/photo.php?fbid=330120177076650&set=a.330117177076950.78010.100002360127864&type=1&theater" target="_blank">tarile calde, miercuri aproape de miezul noptii. Zille trecute nu m-am simtit prea bine (cred ca de vina a fost socul post-vacanta), dar mai mult am zacut cu mandra mica calare peste mine... De ieri a venit si mama, iar de azi 'back to work'.
In vacanta a fost frumos, cateodata un pic obositor pt mine ca am avut si stari de rau...
In viata mea n-am vazut atata mancare expusa la un loc. In fiecare seara era mancare cu un anumit specific (pe langa cea normala).
Dupa seara de peste (a doua seara), sotul a facut o indigestie de la prea multe fructe de mare si vreo doua zile n-a mai putut manca si bea nimic.
Nici eu nu mancam mult ca nu puteam. Dulciuri am gustat de doua ori cate ceva, ca nu sunt fan.
SN a batut si ea recordul la nemancat, cred ca am imbatranit 10 ani la cat m-am straduit s-o conving sa manance si ea cate ceva. Meniul ei a constat in multa paine, iaurt, vreo 10 linguri de supa pe toata saptamana, ceva piure cu peste sau curcan (tot asa cateva lingurite per toata saptamana) si muuult pepene.
Chiar glumeam cu sotul ca noi iesim in pierdere cu UAI ca nu mancam si noi macar normal...
Mi-a mai placut ca in fiecare seara se organizau evenimente pentru copii si mai tarziu pt adulti.
Am iesit intr-o zi si prin Antalya, pentru vizita si suveniruri, dar in oras a fost prea cald.
In rest, caldura nu s-a simtit asa mare din cauza brizei marii, ba cand ieseai din apa ti se facea frig.
SN mi-a mai scos peri albi cu imbracatul si dezbracatul, cu drumul pana la mare ca trebuia sa mangaiem toti delfinii din cale (tasnitoarele de la piscine) si la dus si la intors fara exceptie. Daca ii scapa unul, ne intorceam din drum, ca altfel era jale.
In rest era distractia intruchipata, in apa, la nisip, la spectacole...
Ooana, era sa ajungem la Imperial, dar am renuntat.
Cand am ajuns la hotel, nu aveau camere pentru noaptea respectiva si vroiau sa ne trimita pentru o noapte la hotel Venetia dupa care daca vroiam reveneam la Delphin Palace sau la Imperial. Era deja 10.30 noaptea, asa ca nu am fost de acord sa mergem la Venetia. Ne-au dat un apartament la Palace, urmand ca ziua urmatoare sa mergem la Imperial.
Noroc ca sotul s-a dus dimineata (la 6 am) sa inoate in mare si a vizitat si plaja de la Imperial (este alaturi de Palace). Are mai multe chestii pt distractii, dar n-are deocamdata gradina, deci umrbra ioc. Ma rog era amenajata gradina, dar palmierii, copacii, etc foarte mici.
Asa ca dimineata le-am zis ca nu mai vrem sa mergem la Imerial si ne-au mutat intr-o camera dubla family, desi noi am platit una standard.
A fost in tura nostra un cuplu care a ales sa merga la Imperial. Au spus ca inauntru e woow, dar veneau la plaja la Delphin Palace.
Deci, la Imprial e de mers peste cativa ani, cand le va creste si gradina.
Hai ca m-am intins...
de Solnushka Natali - 13.07.2010
bamboletta spune:
Neata mamici si delfinasi,
Va servesc cu un frappe cu gheata...noi deja avem 30 de grade in casa noroc de aerul conditionat asa ne mai racorim
Victor delfinas frumos la multi ani !
O sapt frumoasa va doresc
puiutz_mic spune:
Salutare fete!
Victor de Ilinca! Sa cresti mare, sa fii sanatos si voios, sa-i faci pe mami si pe tati fericiti! Ilinca sa va bucurati de el la nesfarsit!
Cris2010 bine ai revenit! Deci a cam fost cu peripetii vacanta... Oricum, noi asteptam poze ! Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine si ca te-ai mai chinuit si cu papica lui SN! Si a mai avut si sotul indigestie ... . Cum e SN acum? Si-a revenit cu mancatul?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
michelle1981 spune:
La multi ani Matei!
La multi ani Yanis!
La multi ani Victor!
Sa aveti o viata implinita, delfinasi scumpi!
Cris- bine ai revenit din ceoncediu!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+
ochidut spune:
La multi ani Victor, pui dulce si frumos. Sa fii sanatos, sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos si sa o bucuri pe mamica ta! Va pup pe amandoi, sa aveti o zi frumoasa!
Si mi-am adus aminte acum ca am urat cred doar pe FB dar nu si aci pentru Carla si Mateo, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, voiosi si sa aduceti liniste si bucurie in viata mamei voastre, sa ii fiti mereu alaturi sa ii faceti zilele frumoase!!
Criss, am vazut pozele, ce fain a fost!!!! Pacat ca nu ati putut manca. Dar ce a patit SN de a facut mofturi? Poate caldura sau statea cu gandul la apa si joaca? Mi s-a parut f comic cum vroia sa mangaei toti delfinii, desi cred ca pt tine nu era chiar comic
Oana, ce faceti??? Cum a fost concediul, cum au fost zilele de nastere? La multi ani lui Marius, sa te bucuri de sotiorul tau!
Alice, merci de intrebare, eu tot asa cu piciorul, il tin in "dispozitivul" ala, nu prea pot merge, tot sontac sontac. Ieri m-am tinut mai mult dupa Larisa si m-a durut, semn ca tot in repaus trebuie sa stau
Noi am mai lasat-o o saptamana la munte pe Larisa, desi imi e tare dor de ea, dar pe caldura asta si eu cu piciorul in pat....era si pacat sa o aduc aici. In w.end am fost acolo, ieri ne-am intors noaptea tarziu ca am vrut sa stam toata ziua cu ea. A fost tare bine, mai racoare, placut, ziua am stat la balaceala intr-o piscinuta - una mica tare de anul trecut, dar ea era super incantata, s-a lasat cu tipete cand sa iasa. Apoi am mai stat pe sezlong la umbra, la topaiala in trambulina...asa ce as mai fi stat...si fara sa fac nimic...fara clienti pe cap, doar eu si copilul.
Larisa e tare dulce, zice asa multe... la buric zice "bibic"... a retinut poezioare scurte si iti zice cand si cand, bine de cele mai multe ori doar ultimul cuvant din vers. Canta de multe ori, dar ca intotdeauna numai cand vrea ea, f rar atunci cand o rogi tu. Vorbeste cu Dara - catelul - si ii zice du-te, iesi afara, ino apa (adica sa vina sa ii dea apa). Il tot striga pe Ghita - ciobanescul nostru - pe un ton asa dulce si simpatic si evident ca nu il poate sice pe "t". Il striga sa iasa din cusca sa il vada dar daca ii dam drumul afara ii e frica de el
Face la olita, sunt tare incantata ca suntem pe drumul cel bun. Mai avem mici accidente, dar e ok. Si cand face part, zice "Patu, padot" (part, pardon). Si cel mai comic a fost ca a urlat asa si in gura mare cand eram pe terasa cu alti clienti, s-au prapadit aia de ras.
Si mai are o faza tare, cand mananca ceva ce ii place mult sau de la mine din farfurie, danseaza asa pe scaun, dand din umeri
de Larisa Ioana 24.06.2010
anca_vlad spune:
Ce scupica e Larisa cum danseaza in scaunel! Mi-am amintit de Maria cum zicea ea "BUN, BUN!" ori de cate ori gusta din farfuria mea, face o fatuca de iti vine sa o mananci cum strange buzitele si da din caput sa o aprobi ca e bun ce papa ea!
michelle1981 spune:
Tare dragalasi mai sunt cum stalcesc cuvintele si cum fac asocieri
Din vocabularul Biancai avem si noi: du-te mama apala (du-te mama afara), une e ica (unde e paturica), nu veau gadi (nu vreau gradi), nu veau nani, hai tati, ula (ura!), cand spune ca nu vrea intareste si gesticuland cu degetelul , si cand zice da, da si din cap afirmativ , cand ii e foame imi cere bitite (biscuite) sau "tapte nana" (lapte cu banana, adica milkshake).
E intr-o continua miscare, afara alearga non stop, cade in genunchi, se ridica si alearga in continuare, nu plange.
Are un simt al proprietatii ceva de speriat, fff greu, spre deloc, imparte cu alti copii vreo jucarie sau altceva, toate sunt "a mea".
Eu ma topesc de cald, casa e cu fundu in sus, jucarii si haine imprastiate peste tot, ca dupa weekend, eu abia ma pot apleca sa mai strang, ma misc ca melcul, mancare ioc (apropos, voi gatiti pe vremea asta?), ma topesc la propriu, am 32 grade :(((
Vineri ne monteaza AC-ul dar pana atunci mai e...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+