De cate ori pe saptamana sa faca sport?

De cate ori pe saptamana sa faca sport? | Autor: deea_dobre

Link direct la acest mesaj

Buna! Au tot fost campanii care spuneau sa nu mancam multa sare, zahar, grasimi, sa facem sport. Buuun. Am inteles, am schimbat modul de a gati. Cand vin de la serviciu merg doua statii pe jos. Nu este problema la mine, ci la fata mea care acum este in vacanta si vreau sa ma asigur ca nu sta cu ochii pe calculator non-stop. Nu prea vorbim noi deschis si nu vreau sa par un parinte bagacios, mai ales ca viata de adolescent e destul de complicata, dar nici s-o pun sa alerge in jurul blocului de 3 ori nu merge. In timpul scolii are orele de sport, toate bune si frumoase, dar in vacanta, ce fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina22 spune:

:)) Ai dreptate, eu as pune-o sa frece podelele, sa alerge in jurul blocului de 5 ori, daca e cazul Glumeam, doar ca ai un mod haios de-a vorbi. Si eu am o fata, a trecut a 9-a acum, numai oje, farduri, moda si Facebook are in minte. Anul trecut i-am propus s-o inscriu intr-o tabara si a acceptat. Anul asta m-a rugat ea s-o trimit iar. Si o s-o fac. Intreab-o daca vrea sa mearga in tabara, vezi cum reactioneaza. Si eu, cand eram mica, mergeam. In Tabara de Tenis fac diferite sporturi (deci nu doar tenis, asta mi-a placut: inot, se plimba cu bicicletele, ma rog, mai multe) si sunt grupati pe varste. Daca te intereseaza, le poti da un mail la da@tabaradetenis. ro Ai zis si ca nu prea vorbiti deschis – nu stiu cat de bine este, incearca sa te apropii de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Depinde cati ani are fetita ta si ce ii place sa faca !!!

Fi`mea merge zilnic la inot, acum in vacanta. Sui in fiecare seara afara in parc la alergat / sarit coarda / jucat cu mingea / role / trotineta / bicicleta - in functie de chef :-)
In timpul scolii avea alte preocupari: dans / pictura / chitara. Acum in vacanta mai merge o data / saptamana la chitara.
In noul an scolar vom vedea ce va vrea sa faca :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

deea intreaba-o daca nu are vreo prietena cu care sa mearga la niste cursuri de inot (sunt cam 2 sapt in fiecare zi o ora la facultatea de medicina)
sau cred ca adolescentilor le mai place kangoo jumps din nou ar putea merge cu vreo colega, plimbari pe role, cursuri de tenis.
Noi mereu mergem impreuna cu un prieten ca sa fie mai atractiv.
Miscare ar trebui in fiecare zi macar o ora

Mergi la inceput