Bobocei de sept-oct 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
lulutza_1980 spune:
salut burticutze !!!
lalu85 banuiam ca nu vrei durere si ca ai sa apelezi la epidurala ( si eu !!! )... si intr-adevar esti prima pe listutza !!! tu trebuie sa fii curajoasa si sa ne deschizi calea cu intelepciune , noua , celorlalte "ne"infricate !!!
Bob_Pixel ai intrat in vacanta !!! bravo !!!
eu mai am azi si maine ; si gandul ca am sa stau acsa cel putin pana in ianuarie mi se pare relaxant !!!
mlhaela nu stiu daca se poate depista vreuna din cele trei enumerate de tine , dar sincer si eu m-am gandit la eventuale probleme de genul asta ... temerile sunt mari , cred ca e natural sa te gandesti la toate , dar sincer ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si sa nu existe nici un fel de probleme !!!
!!!
30 + Teodora
lulutza_1980 spune:
astazi de la 14 (ora mea ) am "intalnire " cu manicurista !!!
a trebuit sa ma abtin sa-mi fac ungiile de la mana ca sa o conving ca le vreau pe amandoua !!! fetelor , e rusinica , dar nu mai ajung sa-mi dau nici macar cu oja unghiile de la picioare ... ajung sa le spal ( picioarele ) , dar daca raman mai mult in pozitia aceea , ori ma apuca niste junghiuri , ori nu pot nici macar sa stau contorsionata ca mi se taie respiratia ... si cum folosesc papuci ( e singura incaltaminte ce nu ma strange si e cu un numar mai mare ) vreau sa pot merge linistita , fara senzatia ca as ascunde picioare neingrijite ...
azi noapte au fost 12 grade ... ieri am mers cu bluza cu maneca lunga si cu shalul pregatit daca mi-ar fi fost frig ... acum nu stiu ce e mai bine sa mori de frig in mijloul verii ? sau sa mori de cald ???
nici astazi nu e mai frumos afara ... dimineata a inceput cu o rapaiala buna , acum e intunecat si sunt 17 grade ... parca e toamna nu vara ( cica luna lui cuptor !!! ) ...
mai am un pic si termin munca ; fug la alintat !!!
pup la toata lumea !!!
30 + Teodora
nu_mai_stiu spune:
Neata` fetelor ! Cam tarziu pt neata,dar astazi m-am trezit la 12.Aer conditionat,racoare in casa...de azi-noapte de la 3 pana la 12 numai pt baie m-am trezit.Off ca tare bine a fost pe racoare.
Astazi implinim 30 saptamani dupa ultimul ciclu menstrual si 15 kg in plus.Faza e ca eu am ramas gravi la sfarsitul lui decembrie si eu am inceput sa ma cantaresc in februarie,dar niciodata nu iau in calcul kg din februarie,ci cele din decembrie ...care erau undeva pe 3 dec.Nu stiu daca m-am facut inteleasa.
Pe forum am absentat ca nu am avut nici o schimbare,v-am citit zilnic,m-au amuzat povestioarele despre sotiorii vostri.
Ati vb si despre nasteri.Eu o sa nasc natural,mi-e frica de mor.Eu de un an ma uit pe net la nasteri.Deci sunt foarte bine speriata.Mie mi-e frica si de nastere naturala,si de cea naturala cu epidurala si de cezariana.De toate in mod egal.Nu este una de care sa ma tem mai tare.
Nu stiu cum e vremea pe la voi,dar la noi astazi nu mai e soare pe cer si tare bine eeee .
Bb meu e tare miscator de vreo 2 zile,nu sta locului deloc.Cred ca ii e cald si lui saracul.Mi-am mai cumparat de pe lista camasile de noapte pentru alaptat de la sofiaman.Sunt foarte dragalase.Mai raman cele farmaceutice.
Nu am mai facut comanda la cei de la farmacia tei ca dupa finalizarea comenzii,ei iti trimit un mail cu costurile transportului.Si nu vreau sa ma trezesc ca am transportul cat nu fac produsele.Aici sunt mai multe detalii https://comenzi.farmaciatei.ro/shipping.html
Ce sa mai zic,minte de gravida nu mai stiu ce mai aveam in plan sa scriu...
Eu dupa calciu beau iaurt si apoi iau elevitul...nu afecteaza nu? Ca stiu ca dupa antibiotice nu e recomandat sa consumi lactate....
Deocamdata va pupacesc si mai revin
ANDREEA 29+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
nu_mai_stiu spune:
Lulutza asa e vremea si in Germania.Mor cand imi zice sora-mea ca la ei sunt 15 grade,20 si noi suntem undeva la 38
Dar duminica vine si ea acasa,deci voi lipsi o saptamana.Vine si cu nepotica mea care e nascuta in octombrie anul trecut si nu am vazut-o de cand avea o luna.
De pe 16 intru si eu oficial in prenatal.Asta mai trebuia sa adaug
ANDREEA 29+ cu
mami.ilinca spune:
Reiau :
Mihaela: cezariana mea s-a desfasurat la''cald'' cu vreo 10 zile inainte de programare drept si prin urmare tot ce stabilisem cu anestezistul la consultatie nu s-a aplicat, hotarase sa-mi faca rahi+epidurala (rahi se instaleaza mai rapid, epidurala are avantajul cateterului prin care mai pot fi introduse apoi doze de anestezic).
Practic anestezista mi-a facut doar rahi(coloana mea i-a pus ceva probleme) , nu a reusit din prima, dar nu simteam mai mult de o intepatura f usoara , oricum pe mine ma deranja mult mai tare pozitia ghemuita si faptul ca aveam contractii dureroase rau , deci anestezia a fost floare la ureche in comparatie cu alte chestii
Nasol a fost a doua zi ca m-a durut capul, dar nu as putea spune ca din cauza rahian. sau a tensiunii scazute, ''tratamentul'' care a functionat a fost cafeaua, de asta as inclina sa cred ca era din cauza tensiunii.
Oricum nu conteaza nimic iin momentele alea in afara de , asa ca nu te mai gandi ce si cum ...oricum medicul decide ce tip de anestezie iti face.
Referitor la teste pt depistarea problemelor puilor, nu stiu sa-ti raspund, pot sa zic la fel ca Lulutza, Doamne ajuta sa fie sanatos/sa!
mami.ilinca spune:
Miro: si eu abia astept sa incep sa-i iau hainute , de fapt o sa ma axez pe costumase intregi din bumbac,;noi nu mai avem nimic de la Ilinca nou-nascut, le-am dat pe toate, in schimb avem lucruri groase de iarna de 1-2 ani , dar pana atunci mai e
Ramona: te inteleg asa de bine , si eu incerc sa ii dau mai multa atentie fetitei mele dragi, sa-i umplu ''rezervoarele '' de iubeala acum ca apoi va fi mai greut , dar sper sa reusim
Veroboroda: homeopatele functioneaza f bine la noi cand Ili e racita , dar le-am descoperit de 1 an cam asa:) parca exista si pt stimularea lactatiei vedem atunci
Bob:feliciari pt prenatal, vreau si eu ! bb tau ii place sa fie informat/a dc il trezesti cu stirile
Carmen: ti-ai luat tensiunea cand esti ametita? poate de la asta e...sanatate multa , sa treaca starile de slabiciune !
Mirabela: ce mai faci? cum te mai simti ? ce mai zice baietelul tau ?
Andreea: iei osteocare-ul pana la urma? cum te simti ? Stiu doar despre fier ca nu se ia in combinatie cu surse de calciu (lapte/iaurt)pt ca-i inhiba absorbtia si ca se ia in combinatie cu vitamina c care ii stimuleaza absorbtia(suc de citrice).
va pup
nu_mai_stiu spune:
mami.ilinca , iau osteocare-ul in continuare,mai am 3 zile...apoi fac pauza si mai iau 10 zile in august.Nu am simtit nici o diferenta.Deci e de bine.Nu mi-a fost rau,nu mi-a dat contractii...
Fetelor care mai aveti bebelusi ati baut inainte de a naste ceaiuri din codite de zmeur pentru un travaliu mai usor?
Eu tot am mai citit pe net,sunt fete care cred ca ceaiul le-a ajutat...
ANDREEA 30+ cu
danielabejan spune:
salutare fetelor!
noi suntem bine nu avem noutati, am fost miercuri la cabinet pt analizele la sange si rezultatele le aflam pe 31 pana atunci si dupa, bineinteles, Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare si sa ne simtit toate bine.
nu_mai_stiu asa is si eu ca si tine imi e frica in egala masura de toate tipurile de nastere si m-am cam uitat si eu la nasterile de aici online, pt cine mai e curioasa se poate uita la emisiunea ONE BORNE EVERY MINUTE ( lifebegins.channel4.com )
lalu chiar daca am scris mai sus k eu is fricoasa, cred ca frica asta e normala daca cand va veni momentul tu si toate celelalte vom stii ce sa facem si ne vom descurca fara probleme, iar tu vei fi lidera noastra care ne va incuraja timp de 2 luni in ordinea in care ne va veni momentul.
bob pixel sa te bucuri de concediu si sa fie cat mai relaxant posibil
lulutza stai linistita k nu esti singura care se intreaba daca afara e toamna sau vara, asa e si la noi, ploua mai tot timpul si vreme de tricou foarte rar maxim o data pe sapt, desi e bine ca in casa e super bine, ma refer la temperatura, nici cald , nici frig si nu e nevoie de centrala sau geamuri deschise non stop k sa respiri.
legat de hainutele pt bebe, eu ink nu m-am apucat sa le spal si sa le asez frumos in dulap, dar cred ca sapt viitoare sau peste 2 am sa incep si eu sa ma mai organizez. sunt cam lenesa in ultimul timp
iar legat de volum si de spalat si unghii, asa is si eu , ce tine de picioare slabe sanse sa ma descurc singura k fie obosesc in cateva secunde daca incerc, fie nici macar nu pot incerca sa ma aplec k nu mai pot respira.
ramona si mami_ilina stati linistite k pana la urma va veti descurca de minune cu ambii copilas si vor simti k ii iubiti mereu.
carmen si eu is ametitza si slabita uneori, dar imi revin fara sa fac ceva aparte, nu stiu daca e tensiunea sau vreo anemie dar sper sa ma mai lamureasca rezultatele de la anaalizele la sange pe 31 stiu k mai am de asteptat, dar asta e.
kytana ( iuli) cemai faci? cum mai esti? te-ai intors din mini vacanta cu sotiorul? tu si bebe sunteti ok?
corina, mirabela, nu mai spuneti nimic? sunteti bine?
bebelusa mea azi e tare puturoasa, abia am simtit cateva miscari pe la 11 si apoi pe la 12
chiar lalu, tu cum il simti pe bebe acum?
o zi frumoasa tuturor
28+ Emma
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici !
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Nasol a fost a doua zi ca m-a durut capul, dar nu as putea spune ca din cauza rahian. sau a tensiunii scazute, ''tratamentul'' care a functionat a fost cafeaua, de asta as inclina sa cred ca era din cauza tensiunii. |
As putea adauga: cafea cu putin coniac, cica ajuta. Si hidratare foaaarte buna.
Noi azi serbam iarasi la dublu: bb face 31 sapt si noi avem aniversarea oficiala cu nr 4. Pacat ca suntem la distanta. Sotul m-a sunat azi, dar era clar ca nu si-a adus aminte, nu m-am suparat, i-am urat eu La multi ani! si i-am reamintit.
Si am serbat prin munca, am facut ordine si curat si am spalat si am facut mancare (ma rog, deocamdata doar o supa de vita cu taitei, urmeaza si felul 2 cu carne de vitel de indata ce ma hotarasc ce sa fac). Acum lucram pe laptop, in pat, desi as dormi putin.
Lalu, sa stii ca si eu sunt foarte emotiva, plang des, prietena mea mi-a zis ca n-a vazut gravida mai hormonica, sunt campioana. Aseara am vorbit cu bebe, i-am zis ca eu sunt mami, si-l iubesc pana la cer, iar tati il iubeste cel mai mult din tot universul si ca abia astept sa ne intalnim, sa ne vedem si sa-l gadil asa cum ma gadila si el/ea pe mine de saream de pe scaun. Si i-am zis ca am de gand sa-i rontai talpicile alea cu care ma loveste cand are chef. M-am emotionat singura vorbind, mai ales ca simteam cum se foieste pe acolo, am adormit iarasi cu lacrimile in barba.
Editez sa spun ca am citit pe un forum de USA despre "numaratul loviturilor". Cica un bb cu dezvoltare normala, loveste de cel putin 10 ori pe ora. Acum nu e cazul sa stam 24/7 sa numaram, dar sigur ne incadram toate daca alegem o ora aleatorie cand bb nu doarme.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !