Testament
Pentru ca este in voga si la moda, ma gandeam sa impartasesc si cu voi framantari existentiale
Deci:
www.romleas.ro/testament" target="_blank"> Acesta reprezinta un testament
Orice asemanare este pur (ne)intamplatoare si va fi tratata ca atare.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Raspunsuri
desprecopii spune:
mei Marius :))))
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Pentru ca este in voga si la moda, ma gandeam sa impartasesc si cu voi framantari existentiale Deci: www.romleas.ro/testament" target="_blank"> Acesta reprezinta un testament Orice asemanare este pur (ne)intamplatoare si va fi tratata ca atare. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
deci...nu fi ca Ponta, daaaaaaa?
Impartaseste-le pe ale tale...plagiatorule!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
szivarvany spune:
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
marius spune:
V-am spus ca e la moda... deci moral discutand nu ma criticati (prea tare).
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
valentinag spune:
Vai Marius! Pot sa te plagiez si s-o postez pe FB?
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
marius spune:
Baga mare - in Romania este permis (acum) orice.
Defapt este important sa nu ne pierdem simtul umorului.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui eumada Bag sama ca Nuti bantuie peste tot.... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
acu'...sa nu fie..."the Nuti"....aia din trecut!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
eumada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
acu'...sa nu fie..."the Nuti"....aia din trecut!
|
Doamne fereste..