Aspirante optimiste(798)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele voi ce mai gatiti pe caldura asta?

http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

la noi nu e prea cald, 25 de grade azi, dar nu am gatit...e sarbatoarea dunarii si au venit printre altii si romanii cu specialitati...am mancat o ciorba de perisoare si o portie de sarmale cu mamaligutamamaaaaaaa o minunatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna fetele!!!

Rama ce sa fac?Astept si eu minunea.Luna trecuta am facut laparo,acum sunt z3 si sper sa iasa cu okisori odata.Ce bine,la voi e racoare aici mori frate de caldSa-t fie de bine mancarea romaneasca si-ti tin pumni stransi strasi sa vina bebe la tine ca ai asteptat destul
Katy incerc sa gatesc ceva ce merge repede.In weekend a trebuit sa dau drumul si la cuptor.am crezut ca ma coc si eu odata cu carneaPup burtica!!!
Suparato decat sa scrii doar ca sa incingi spiritele mai bine ramai acolo in umbra.Fiecare face cum crede ca e mai bine,daca Ana nu a avut probleme si a primit acordul de la medic care e problema ta?Fiecare sarcina e altfel si fiecare graviduta stie ce probleme are si care-i sunt prioritatile
Gaby ai incept stimularea?
Bob sau care ati comandat Preseedul nu puneti va rog linkul de unde l-ati achizitionat?.Multmesc!!!

Pupici tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Cosmi, bafta sa vina repede bebe!!! ce ti-au facut la laparo? si tu erai cu chisturi parca, nu? referitor la preseed, eu l-am luat de pe ebay, am vazut si pe amazon...daca nu reusesti sa comanzi, zi-mi si iti comand eu de aici, daca nu fac livrare in romania il livreaza la mine si ti-l trimit eu apoi...va dura cateva zile, dar se poate

Mergi la inceput

eu sunt tare bucuroasa, am rezervat cazare la delta dunarii!!! abia astept sa mergem, vrem sa facem excursii pe canale, pe lacuri, prin zona pe acolo, sa ajungem neaparat la gura portitei, cat mai e inca cat de cat neatins locul...incet asa, incercam sa descoperim in fiecare an cate putin din romania...abia astept!!!

Mergi la inceput

Rama mi-a facut drilling ovarian si m-a curatat de aderente.Multumesc de info,daca nu ma descurc iti spunCe-ti mai face finutza?E mare deja asa-i?Cred ca va fi tare placut in Delta.Cand veniti in Ro?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

pe 26 venim, pe 28 avem o nunta si pe 29 cand ne trezim dupa nunta plecam la delta
finuta mea creste si se face tot mai simpatica...si taica-su zice ca incepe sa se obrazniceasca

cum ti s-a parut laparo? grea? usoara? sa fie cu folos cat mai repede!!! acum esti pe natural sau pe stimulare?

Mergi la inceput

Nu exista copil obraznicLaparo n mi s-a part deloc grea.M-am trezit repede din anestezia,nu m-au tinut decat cateva ore la terapie intensiva si a doua zi deja ma plimbam pe scari Ce a fost n pic neplacut a fost sonda,clisma si ridicatul de dupa operatie,dar aceste neplaceri nu au tinut mai mult de zece minute asa ca per total a fost ok.Pe natural mergem ca medicul meu nu e prea deacord cu stimlarea in PCOS din cauza riscului prea mare de hiperstimulare.Deocamdata merg pe mana lui sper sa-mi poarte noroc

Ma bucur enorm ca ai scris,imi era dor de tineNe mai "auzim" maine ca vin niste prieteni in vizita!!!

O seara placuta tuturor!!!!

Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Buna fetele!!!
Gaby ai incept stimularea?

Da, sunt deja la ziua 4 de stim, dar ma oboseste foarte tare, am schimbat marca si nu prea imi prieste.

Mergi la inceput

Gaby, ce iei acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Fostimon (FSH)
Nici nu stiu daca exista in Ro, nici aici nu e chiar asa utilizat, dar cica ar fi mai bun pt Sopk

Mergi la inceput