Miserupismul copilului

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Hmm, Selene, esti masochista... :)))

Esti rac cumva?

Nuuu, deloc, numa' o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
...

ma deranjeaza destul de mult titlul. nu exista copil "miserupist". exista doar parinti care gestioneaza gresit situatiile.

Selene, tu ai ceva de lucru ca sa schimbi asa cum iti doresti comportamentul Dariei. dar se poate, daca te schimbi intai pe tine.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Kari
, nu intotdeauna am fost pe aceeasi lungime de unda cu raspunsurile tale la diverse subiecte dar mesajul asta ( pe care nu l-am citat in intregime ca sa nu ocup spatiul cu un reply prea lung)si fiecare cuvintel pe care l-ai scris despre interactiunea cu copiii, mi-au mers la inima. :)

Pacat ca Selene, dupa bunul obicei de acum cunoscut, s-a marginit la a-ti raspunde printr-un sec "Kari, ti-am trimis un PM...".
Asta pentru ca mesajul tau merita dezbatut mai mult...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b
Pacat ca Selene, dupa bunul obicei de acum cunoscut, s-a marginit la a-ti raspunde printr-un sec "Kari, ti-am trimis un PM...".

Fara semnatura. Ma simt mai bine.

Daca taceai, filozof ramaneai.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Daca taceai, filozof ramaneai.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Inteligent.

Ia sa vedem... ce sa zic, ce sa zic... ah! da!
Lasa ca e plin pamintul de filosofi, nu rivnesc la titlu.

Mergi la inceput

daniela draga, cat timp nu stii ce i-am scris lui kari pe PM, nu inteleg de ce a trebuit sa te legi de faza aia. Zau. Oi fi spus eu o droaie de chestii pe DC, da' sunt si chestii pe care le spun pe PM. Daca si cand si cum si mai ales cui cred eu de cuviinta.

Mergi la inceput

Citat:

daniela draga, cat timp nu stii ce i-am scris lui kari pe PM, nu inteleg de ce a trebuit sa te legi de faza aia. Zau. Oi fi spus eu o droaie de chestii pe DC, da' sunt si chestii pe care le spun pe PM. Daca si cand si cum si mai ales cui cred eu de cuviinta.

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Selene, chiar daca ii multumeai pina la cer si inapoi sau ii dadeai detalii, ma rog, intime in legatura cu postarea ei, pe PM nu e totuna cu a dezbate mesajul scris de Kari, public.
Nu m-am legat de chestia asta ci am spus ca merita dezbatut mai mult ce adusese Kari in discutie.

Daca te-a deranjat aia cu "dupa bunul ei obicei...", ei, asta e, din pacate am observat ca ai acest obicei de a trece peste niste chestii uneori esentiale...

Este impresia mea despre tine si nu doresc sa fie jignitoare, imi cer scuze daca asa o iei.

Vii, ceri o oglinda, apoi incepi : nu e buna oglinda, e prea sus, e prea jos, e din plastic, prea la stinga, prea la dreapta, e invers, e crapata, nu-i venetiana :), e prea nu stiu cum...
Si cind in sfirsit apare ceva clar ca de cristal, fugi fiindca-ti da supa in foc!
Poti sa fugi, ok, dar nu te poti ascunde la nesfirsit!

Mergi la inceput

daniela, dezbate, ca nu te opreste nimeni. Dar nu avea asteptarea ca eu sa fac la fel.

Mesajul lui kari este f. f. bun. Dincolo de asta, impactul mesajului ei asupra mea ma priveste. Fara public.

Mergi la inceput

Citat:

daniela, dezbate, ca nu te opreste nimeni. Dar nu avea asteptarea ca eu sa fac la fel.

Mesajul lui kari este f. f. bun. Dincolo de asta, impactul mesajului ei asupra mea ma priveste. Fara public.

Lucrusoare de vanzare...

Da.
Ca de obicei.
Fluturind stegulete galbene, duios Selene trecea...

Eu nu port discutii sterile.
Multumesc pentru intelegere, o seara frumoasa .

p.s. ce misto ar fi sa se bage pe forum neste subiecte lansate pe PM si cu raspunsuri tot pe PM. N-ar fi foarte tare????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Selene, mai am o idee: daca tot e asa de cald de ce nu va duceti la strand sau la piscina?

Fetitei ii iei ceva de colorat /desenat/ jucat ....tu iti iei ce ai de munca cu tine......va balaciti mai lucrati si nu stati toata ziua in apartamentul ala incins.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Selene, mai am o idee: daca tot e asa de cald de ce nu va duceti la strand sau la piscina?

Fetitei ii iei ceva de colorat /desenat/ jucat ....tu iti iei ce ai de munca cu tine......va balaciti mai lucrati si nu stati toata ziua in apartamentul ala incins.

Tu chiar crezi ca pot lucra cu laptopul in bratze la piscina? Adica... Nu vad fizic cum s-ar putea face asta, sari in piscina, iesi din piscina, conectezi laptopul la priza (care priza???) si lucrezi? Cu un copil de 3 ani dupa tine, care striga din 5 in 5 minute "mama, uita-te la mine, mama, joaca-te cu mine"?

N-am vazut pe nimeni sa isi aduca laptopul la piscina... Si la piscina se merge pentru placerea de a te juca in apa, nu pentru colorat si desenat, adica Daria ar sta in apa o zi intreaga...

Cursuri de inot avem in plan.

Mergi la inceput