Miserupismul copilului

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Tu asta ai inteles? De cate ori imi cerea de mancare ii ofeream alimentul pe care doream sa-l incerce (el nici macar sa guste nu dorea, sa se lamureasca el singur daca ii place sau nu). Nu mi se pare normal ca un copil de 3.6 ani sa manance complet pasat ca si copilul meu. Si i-am dat si bucatele de fructe, cartofi, piept de pui, dar cu ce anume nu am incercat? Si m-am tinut tare, bazandu-ma ca de foame poate-poate incearca sa guste macar putin. nimic absolut! Plangea zicandu-mi: "papa NUU!", iar eu plangeam ca il vedeam asa de incapatanat cu mancarea.

P.S. Tot nu m-am lamurit cu dormitul copilului cu parintii. Este vb cumva ca un adult poate sa adoarma peste copil, sufocandu-l?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
[/quote]

da, asa am inteles...o fi caldura de vina
cat despre dormitul cu parintii ti-am dat pm.

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Selene, ai dreptate! Tot nu am inteles nevoia asta cu trimisul copilului in alta camera. Eu procedez exact invers: ma duc eu in alta camera sa ma racoresc, sa iau aer. A incercat si sotul sa-l trimita pe cel mic la el in camera. Dupa 1 minut se aude glasul copilului vb cu masinutele, el se juca linistit, nu cred ca a inteles ceva din trimisul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Blackgirl, dar tu cum stai cu mancarea?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si ce anume era de inteles din trimisul in alta camera? Eu cand ii trimit in alta camera o fac tocmai ca sa uite criza/nemultumirea de moment si sa se linisteasca, sa se joace, sa se ia cu altele.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Androix, touche! Nicicum, mananc cand apuc/cum apuc. Cu copilul mancam doar serile impreuna si zilele de week-end (cand nu sunt de garda). Mama mi-a spus ca nu a avut pb de genul acesta cu mine in copilarie, soacra-mea nu cu al meu sot. Acum in vacanta este la mama cu inca 2 copii (verisorii), stau toti 3 la masa, insa fiecare mananca mancarea lui. Doar o data l-a tentat pe Dragos sa manance o clatita intreaga. Credeam ca plutesc de fericire. As fi de-acord si cu porcariile din comert (crenvusti, salam, cascaval, branza topita), numai sa manance. Singurul aliment consistent este painea neaparat goala.

Citat:

Si ce anume era de inteles din trimisul in alta camera? Eu cand ii trimit in alta camera o fac tocmai ca sa uite criza/nemultumirea de moment si sa se linisteasca, sa se joace, sa se ia cu altele.

Eu am perceput trimisul acesta ca un fel de pedeapsa de moment al copilului. Eu daca vreau sa uite criza incerc sa-l tin langa mine, sa-i ofer o alta jucarie, chit ca nu merge uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

black, cumva baietelul tau are "oroare" sa se murdareasca, pe maini/fata/haine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

Citat:
A dormit cu noi in pat/camera pana aproape de 18 luni.

la partea asta da-mi voie sa nu fiu de acord...este una dintre cele mai mari greseli ale parintilor: dormitul cu copilul in acelas pat.

Giulia, eu iti propun sa dormi cu copilul macar o singura noapte si apoi sa spui daca ti se mai pare asa o greseala. Nimic in lumea asta nu se compara cu a adormi cu copilul in brate, nimic in lumea asta nu se compara cu ce simti cand noaptea ii simti respiratia pe fata ta, sau un piciorus sau cand copilul te ia el pe tine in brate. Incearca si mai apoi spune-ti parerea.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

Citat:

la partea asta da-mi voie sa nu fiu de acord...este una dintre cele mai mari greseli ale parintilor: dormitul cu copilul in acelas pat.

Giulia, eu iti propun sa dormi cu copilul macar o singura noapte si apoi sa spui daca ti se mai pare asa o greseala. Nimic in lumea asta nu se compara cu a adormi cu copilul in brate, nimic in lumea asta nu se compara cu ce simti cand noaptea ii simti respiratia pe fata ta, sau un piciorus sau cand copilul te ia el pe tine in brate. Incearca si mai apoi spune-ti parerea.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

gizaaaaaz!!!! terminati odata cu chestia asta!!!!
ati interpretat total gresit mesajul meu!

si eu dorm din cand in cand cu copilul meu si are deja 10 ani, asa ca nu imi veniti cu texte de astea siropoase

Mergi la inceput

Da, cu mancare/apa. Nu, cu nisip, pamant, iarba.

Corina, ma depaseste clar pb si de asta voi apela la cineva specializat. Sper sa nu nimeresc tot la o toanta ca NPI-sta nr 1 care mi-a declarat copilul handicapat si sigur autist, doar auzind istoricul nostru medical si faptul ca la 1.10 ani nu vb. I-am dat si vitamine. Culmea, copiilor de la cabinet carora le-am recomandat aceleasi vitamine pt nemancat/apetit capricios, veneau parintii sa-mi multumeasca ca le-a mers bine. Copilului meu, insa nu. L-am dus si la pediatru (anul trecut) mai mult la insistentele sotului, nu a vazut nimic in regula, mi-a spus de la obraz: colega, esti cu capul! lasa copilul in pace!

Pana acum, nu l-am intepat deloc pt analize, sunt contra analizelor facute aiurea si fara motiv; doar in 2 randuri un ex copro, caci ma gandeam ca poate are ceva paraziti. Rezultat negativ. O saptamana a primit si peritol, degeaba. Pofta de mancare o idee mai mare, insa nu si interes pt mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

Citat:

_

VICTORIA

gizaaaaaz!!!! terminati odata cu chestia asta!!!!
ati interpretat total gresit mesajul meu!

si eu dorm din cand in cand cu copilul meu si are deja 10 ani, asa ca nu imi veniti cu texte de astea siropoase

Asa, si cand spui: "una dintre cele mai mari greseli ale parintilor: dormitul cu copilul in acelas pat." ce ar trebui sa intelegem??? Ca eu nu pot intelege altceva decat exact ce ai scris. Si nu stiu ce ti se pare tie 'siropos' la ce am scris eu...??? Ca mie-mi place sa imi simt copilul langa mine noaptea, e 'siropos'??? Sau ce?

_

VICTORIA

Mergi la inceput