Furt identitate

Furt identitate | Autor: mianda

Link direct la acest mesaj

Ma confrunt cu un furt de identitate pe Facebook. Un nebun de prin Iordania mi-a furat numele si pozele.Practic si-a facut un cont identic cu al meu. Are in adresa cativa prieteni din lista mea dar si o multime de arabi. Am reclamat acest lucru la Facebook prin butonul pe care-l aveam la dispozitie, dar nu s-a luat nici o masura. Cunoasteti voi o adresa sau un numar de telefon a celor de la Facebook Romania? Eu am cautat pe net dar nu am gasit absolut nimic!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianda

Ma confrunt cu un furt de identitate pe Facebook. Un nebun de prin Iordania mi-a furat numele si pozele.Practic si-a facut un cont identic cu al meu. Are in adresa cativa prieteni din lista mea dar si o multime de arabi. Am reclamat acest lucru la Facebook prin butonul pe care-l aveam la dispozitie, dar nu s-a luat nici o masura. Cunoasteti voi o adresa sau un numar de telefon a celor de la Facebook Romania? Eu am cautat pe net dar nu am gasit absolut nimic!

poate trebuie reclamat de mai multi useri... da niste coordonate pe pm sa-l reclam si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianda spune:

Pana la urma am cazut la pace si a sters pozele. A mai ramas doar una singura si numele meu.
Dar ce e mai curios e ca la o cautare dupa nume pe Facebook nu apare. Apare doar in listele prietenilor mei si la mine. Stie cineva de ce?

A fost reclamat de toti prietenii mei. Astept sa vad daca se intampla ceva.

Eu aveam toate albumele private. Unul singur era vizibil si pentru prietenii prietenilor si pe ala l-a copiat. Aveti grija ce faceti pe net ca psihopati din astia sunt peste tot.
Eu l-am amenintat pe individ ca daca nu sterge pozele o sa vina politia la usa lui. Pana la urma am ajuns la concluzia ca el nu stie ca e ilegal sa faca asa ceva.
Totusi, poate stie cineva un numar de telefon sau o adresa de la Facebook Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianda

Dar ce e mai curios e ca la o cautare dupa nume pe Facebook nu apare. Apare doar in listele prietenilor mei si la mine. Stie cineva de ce?

pentru ca are profilul privat...nici pe mine nu ma gasesti daca e sa cauti dupa nume...exista o optiune la setarile profilului....

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Acum apare. Cred ca era vorba de altceva totusi...de server sau cine stie de ce...Daca ai profil privat apare numele dar nu si alte detalii sau poze.Privat l-am avut si eu,dar din lista unor prieteni comuni mi-a vazut acele poze care nu erau bine protejate.
Ma oftic la culme. Ce mai pot face?

Mergi la inceput

Minunea a durat foarte putin. Obsedatul iar a postat toate pozele( sau cel putin de pe adresa mea se vad toate). Va rog din suflet sa ma ajutati si sa-i dam REPORT de pe cat mai multe adrese. Poate asa cei de la Facebook inchid contul respectiv.

Cine vrea sa ma ajute sa spuna si pun la dispozitie toate datele pe privat.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

The page you requested was not found.
You may have clicked an expired link or mistyped the address. Some web addresses are case sensitive.

sa inteleg ca i-au sters contul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

The page you requested was not found.
You may have clicked an expired link or mistyped the address. Some web addresses are case sensitive.

sa inteleg ca i-au sters contul...

Nina,mami de,

Da, i s-a sters contul. Acum am vazut si eu.
Multumesc mult celor care m-ati ajutat.

Mergi la inceput