Copilasi iubiti de sept-oct(13)LMA Diana-Elena!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Cami nu m-a lasat Maia sa dorm,s-a foit toata noaptea si s-a trezit din ora in ora cand ziceam ca am adormit-o...in 10 min iar se trezea .....si tot asa toata noaptea...
La 5:30 m-am ridicat din pat ca nu mai puteam, de nervi.....la 6 a fost si ea treaza ca a lasat-o ta-su sa scanceasca pana s-a trezit. Bineinteles ca la 8 nu ma mai intelegeam cu ea si am culcat-o iar....a dormit pana la 10:30. Ce credeti? am dormit si eu??? Nooooo....dupa 30 min de somn,a sunat postasul asa ca ...sunt rupta de somn iar Maia n-are nici o treaba,e in forma maxima...

Eu nu ma feresc sa-i zic Maiei "nu-i voie" Cand nu e voie,nu e voie! Ii spun clar ca "nu-i voie" si pricepe ....cand vrea

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

strumf se duce unde nu are voie si zice : nu, nu si rade.

Mergi la inceput

Hai ca mai scriu un mesaj,ca am uitat sa scriu in celelalt

LA MULTI ANI SOTULUI TAU ANDREEA!!

Boacana fresh......ieri am pus-o pe olita de 10 ori...nu a facut nik,aseara unde credeti ca a facut kk? ..in vanita cand facea baie...nu stiam ce are in manuta,cu ce se joaca si pleoscaie apa!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

sot de Andreea! sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
De baut cu paharul inca n-am invatat-o...tot cu paiul..

La capitolul 'nu-i voie' si noi am inceput sa avem de furca ..cand i se pune pata pe ceva se lasa cu plansete si tavaleli (de ex ieri la nisip s-a descaltat si n-a fost chip sa-i pun sandalele; am lasat-o ceva timp asa, dar cu teama sa nu se intepe in ceva, dupa care am luat-o pe sus si am plecat); nu-mi dau seama de ce are comportamentul asta, caci nu am rasfatat-o..personal n-o mai recunosc in unele momente si chiar ma simt depasita, insa incerc sa-mi pastrez calmul si sa o ignor...sper doar sa fie o etapa trecatoare si sa treaca cat mai repede..

Ana, ce tare a fost Maia cu kk-uta
ca sa o si laud pe Lari, in timpul zilei face kk si pisu la olita (oii, cum ii zice ea); afara si in timpul somnului de zi si de noapte ii pun pampi, inca n-am curajul sa o las fara..sa mai treaca ceva vreme..

O zi cat mai racoroasa, ca sa zic asa

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Hai ca mai scriu un mesaj,ca am uitat sa scriu in celelalt

LA MULTI ANI SOTULUI TAU ANDREEA!!

Boacana fresh......ieri am pus-o pe olita de 10 ori...nu a facut nik,aseara unde credeti ca a facut kk? ..in vanita cand facea baie...nu stiam ce are in manuta,cu ce se joaca si pleoscaie apa!

Poze

Bazar umanitar

super tare! Noi daca nu mai facem baie in copaita din aprilie anul trecut, dusul rezolva pishu ce-l face cand il bagam la spalat...ca la voi nu am avut surprize

Mergi la inceput

NICOPIC, ma topesc de dragul lui Vlad cand il vad ca rade si vorbeste, ca se alinta, mor de dorul lui cand il las si cate o ora in grija altcuiva, dar sincer, abia astept sa mearga la cresa, sa faca figuri si in alta parte nu doar in prezenta mea, eu sunt obosita deja si cred ca de la 1 sept cand voi incepe munca ma voi simti ca in concediu... si totusi vreau si bebe 2...
Cred ca e tipic varstei actuale a copiilor sa faca mofturi, sa urle, sa ,,lesine'', sa nu asculte absolut deloc. Eu nu cred ca nu inteleg ce le spunem, doar vor sa ne atraga atentia, sa stam cat mai mult cu ei, sa ne jucam non-stop. Am vazut ca Vlad asculta cand altcineva ii spune ca nu este voie si se retrage, nu mai face ce intentiona. Astfel, cand mergem in parc si vrea jucaria/bicicleta/tricicleta altcuiva, rog adultii sa ii spuna ,,nu'' si ,,nu ai voie'' ca de ii spun eu, se lasa cu urlete.

Mergi la inceput

Buna ziua! Nu s-a dat cafeaua inca...asa ca va astept; oferta este: cafea, lapte, pepene, branza...cine ce doreste...
Cred ca o sa fac un scandal mare cu vecinii de la scara vecina, ca ziua isi lasa copiii nesupravegheati afara si fac multa galagie, noaptea isi lasa cainii liberi si e o harmalaie de nu va puteti inchipui...noaptea ce a trecut abia de am putut dormi cateva ore...plus ca mai e si scumpa mea vecina urlatoare ce era si ea deranjata de zgomot si nu a putut face altceva decat sa il amplifice...Vlad se trezea, se punea mititelul in fundulet si dormea asa, ca nu stia ce se intampla. Cred ca o sa caut o vuvuzela si o sa o folosesc noaptea pe casa scarii sa le stric si lor somnul/linistea.

Mergi la inceput

Neatza
Cafeluta am servit-o,acum servim o portie mare de pepene galben
Mari da-i pe ei!
Vecinii de deasupra noastra si-au pus ieri termopane la balcon si dupa ce ca au facut un zgomot infernal (tocmai la ora 2-3 dupamasa cand doarme Maia) au mai si spart toate geamurile cu ciocanul au imprastiat cioburile pe toata strada si la noi la balcon era plin de cioburi .....daca trecea cineva pe trotuar.....
Au inebunit cu totii!!

( Mari mi te imaginez cu vuvuzela,noaptea,pe la usile alora)

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Mari, Ana cate o sa va treaca supararea pe vecini. De multe ori imi spun, cand nu se mai termina treaba prin casa si curte, ca-i mai bine la bloc, dar cand citesc ce patiti voi, revin la normalitate. Mai taie si la noi cate unul iarba sau isi mai ambaleaza masina tocmai cand doarme copilul, dar in rest e liniste.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Buna seara fetelor!
Multumesc pentru urari!
Bunatatile sunt cu intarziere: friptura, salata boef,vinete,somon cu cartofi natur, prajituri de casa ,suc, limonada si tort de fructe

Va las pentru maine dimineata cate o cafeluta/capuccino/Ciocolata calda/ceai

Va pup noapte buna!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput