Copilasi iubiti de sept-oct(13)LMA Diana-Elena!!!
Raspunsuri - Pagina 4

camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina camisv, invidii sincere de tot pt concediu!eu o sa am 3 zile si alea in august. |
hai ca eu te invidiez pentru greutate

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

camisv spune:
Andreea, sanatate la fetita! Cu vremea asta nici nu-i de mirare ... cald, aer conditionat etc

ana_25 spune:
Neatza! Cafeluta mai doreste cineva?
Cami,Andreea multumesc
Andreea,multa sanatate lui Elenys
Duminica placuta!! Noi mergem la sat,la un gratar !
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">ArticolBazar umanitar

camisv spune:
Salutare,
dau de baut, pe caldura asta eu nu pot decat apa dar daca vreti altceva se rezolva ... nepotul meu a luat bacalaureatul
Ana, la voi cine are putere sa mai faca gratare? noi parca suntem lesinati, bem apa si ne taram prin casa

ana_25 spune:
citat din mesajul lui camisv Salutare, dau de baut, pe caldura asta eu nu pot decat apa dar daca vreti altceva se rezolva ![]() ![]() Ana, la voi cine are putere sa mai faca gratare? noi parca suntem lesinati, bem apa si ne taram prin casa ![]() Camelia,mami de Tudor (10/9/10) |
Eu

Ana

Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

ana_25 spune:
Neatza! Va astept la cafelutza!
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">ArticolBazar umanitar

Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui ana_25 Neatza! Va astept la cafelutza! ![]() Ana ![]() ![]() Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol ![]() ![]() |
Prezent!
Noi am dormit ca boierii pana la 9 si putin

histamina spune:
imi iau spalier.
pt dubla mea hernie de disc e super fain.
mari mariuk, fel;icitarile mele! in fine ,vad si eu o mamica ce nu se arunca in primul tub cu fenistil advantan sau locoid pt bubitele de la caldura!
altfel, strumf e innebunit dupa prepelite.papa de numa, numa,de juri ca l-am tinut fara mancare pana acum.
cum o fi trait fara ele?
SFAT: decat sa jumuliti de fulgi o amarata de prepelita, mai bine curatati o gasca batrana!

nicopic spune:
Buna!
Ce mai faceti fetelor pe caldura asta? mai puteti? noi ne-am recreeat putin in weekend caci am fost la munte la racorica (aprox 23 grade); aseara cand am ajuns in buc am dat piept cu canicula..e super naspa, caci n-avem nici aer cond..acum ma relaxez caci am facut ceva febra musculara.. ma dor si oasele... Lari doarme, tre sa recupereze orele de nesomn..
Cami, f f frumoase pozele din vacanta, asa da! mi-ar placea si mie..cel mai groaza la drumuri asa lungi (pana acum n-a fost cazul..) mi-e de capitolul hranit copilul..ce sa iei cu tine, ce sa cumperi dupa-acolo.. cat am fost acum plecati, a ciugulit ea asa cate putin din mancarea noastra, in rest prostioare..biscuiti la greu..
La capitolul chilotei/olita am inceput si noi timid...azi de ex am intregistrat un pisu pe olita si altul pe perna..
Ana, sa porti cu placere balerinii! cred ca o sa probez si eu cu proxima ocazie cand ajung pe la tarabe; ce zambareata e Maia, imi plac moatele ei la nebunie
Mari, sper ca v-ati simtit bine la chef!
Andreea,felicitari lui Elenys! noaptea ii pui pampers? off, saracuta cu rosu in gat, multa sanatate! dar de la ce a facut?
Cami, felicitari nepotelului! mi-am adus aminte ca are si sotul o nepoata si am cautat pe net; a luat 9 si ceva..
Histamina, delicatesa prepelita asta..bine ca-i place lui Sebi
Nico, mami Larisa 15/09/10

ana_25 spune:
citat din mesajul lui nicopic Buna! Ana, sa porti cu placere balerinii! cred ca o sa probez si eu cu proxima ocazie cand ajung pe la tarabe; ce zambareata e Maia, imi plac moatele ei la nebunie ![]() Nico, mami ![]() |
Multumim!

Mai multe moatze si am pus o poza cu papuceii ....scuzati picioarele neepilate

Ana

Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol