Copilasi iubiti de sept-oct(13)LMA Diana-Elena!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina
camisv, invidii sincere de tot pt concediu!eu o sa am 3 zile si alea in august.

hai ca eu te invidiez pentru greutate! Is bune si trei zile de concediu

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Andreea, sanatate la fetita! Cu vremea asta nici nu-i de mirare ... cald, aer conditionat etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neatza! Cafeluta mai doreste cineva?
Cami,Andreea multumesc
Andreea,multa sanatate lui Elenys
Duminica placuta!! Noi mergem la sat,la un gratar !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Salutare,
dau de baut, pe caldura asta eu nu pot decat apa dar daca vreti altceva se rezolva ... nepotul meu a luat bacalaureatul

Ana, la voi cine are putere sa mai faca gratare? noi parca suntem lesinati, bem apa si ne taram prin casa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Salutare,
dau de baut, pe caldura asta eu nu pot decat apa dar daca vreti altceva se rezolva ... nepotul meu a luat bacalaureatul

Ana, la voi cine are putere sa mai faca gratare? noi parca suntem lesinati, bem apa si ne taram prin casa

Eu m-am prajit si eu langa gratar,mai aveam putin si lesinam langa el ...dar a meritat

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Neatza! Va astept la cafelutza!

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Neatza! Va astept la cafelutza!

Poze

Bazar umanitar

Prezent!
Noi am dormit ca boierii pana la 9 si putin. Acum stam prin casa ca deja sunt 32 grade afara, nu ca ar fi mai putin de 30 si in casa... Vlad e plin de bubite de la caldura, ii fac dus de cateva ori pe zi si apoi il dau cu mixtura mentolata ca altfel se scarpina rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

imi iau spalier.
pt dubla mea hernie de disc e super fain.

mari mariuk, fel;icitarile mele! in fine ,vad si eu o mamica ce nu se arunca in primul tub cu fenistil advantan sau locoid pt bubitele de la caldura!

altfel, strumf e innebunit dupa prepelite.papa de numa, numa,de juri ca l-am tinut fara mancare pana acum.
cum o fi trait fara ele?
SFAT: decat sa jumuliti de fulgi o amarata de prepelita, mai bine curatati o gasca batrana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna!

Ce mai faceti fetelor pe caldura asta? mai puteti? noi ne-am recreeat putin in weekend caci am fost la munte la racorica (aprox 23 grade); aseara cand am ajuns in buc am dat piept cu canicula..e super naspa, caci n-avem nici aer cond..acum ma relaxez caci am facut ceva febra musculara.. ma dor si oasele... Lari doarme, tre sa recupereze orele de nesomn..

Cami, f f frumoase pozele din vacanta, asa da! mi-ar placea si mie..cel mai groaza la drumuri asa lungi (pana acum n-a fost cazul..) mi-e de capitolul hranit copilul..ce sa iei cu tine, ce sa cumperi dupa-acolo.. cat am fost acum plecati, a ciugulit ea asa cate putin din mancarea noastra, in rest prostioare..biscuiti la greu..
La capitolul chilotei/olita am inceput si noi timid...azi de ex am intregistrat un pisu pe olita si altul pe perna..
Ana, sa porti cu placere balerinii! cred ca o sa probez si eu cu proxima ocazie cand ajung pe la tarabe; ce zambareata e Maia, imi plac moatele ei la nebunie
Mari, sper ca v-ati simtit bine la chef!
Andreea,felicitari lui Elenys! noaptea ii pui pampers? off, saracuta cu rosu in gat, multa sanatate! dar de la ce a facut?
Cami, felicitari nepotelului! mi-am adus aminte ca are si sotul o nepoata si am cautat pe net; a luat 9 si ceva..
Histamina, delicatesa prepelita asta..bine ca-i place lui Sebi

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicopic

Buna!

Ana, sa porti cu placere balerinii! cred ca o sa probez si eu cu proxima ocazie cand ajung pe la tarabe; ce zambareata e Maia, imi plac moatele ei la nebunie

Nico, mami Larisa 15/09/10

Multumim!

Mai multe moatze si am pus o poza cu papuceii ....scuzati picioarele neepilate

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput