Actiunea "Suspendation"
Raspunsuri - Pagina 36
Laura25 spune:
Asta e din categoria "senzational!" pe surse ... Ce spune stirea? comunicatul a fost dat de CC catre hotnews.ro. Uau! Acu CC-ul da comunicate site-urilor de stiri? Mai departe? Cine a amenintat-o? cu ce/ in ce scop? Vezi poate iese ca a amenintat-o basescu si nu mai e stire anti-usl. Ce te faci atunci!?
Dupa parerea mea, asta nu e stire, e can-can de radio-santz
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Mickyyy spune:
Nu conteaza ce spune stirea, conteaza ca cineva a fost extrem de indignat de ea, si a bagat pumnul in gura alora de la hotnews
ERROR
The requested URL could not be retrieved
--------------------------------------------------------------------------------
While trying to retrieve the URL: http://www.hotnews.ro/
The following error was encountered:
Connection to 91.195.7.1 Failed
The system returned:
(111) Connection refusedThe remote host or network may be down. Please try the request again.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy Nu conteaza ce spune stirea, conteaza ca cineva a fost extrem de indignat de ea, si a bagat pumnul in gura alora de la hotnews ERROR The requested URL could not be retrieved -------------------------------------------------------------------------------- While trying to retrieve the URL: http://www.hotnews.ro/ The following error was encountered: Connection to 91.195.7.1 Failed The system returned: (111) Connection refusedThe remote host or network may be down. Please try the request again. |
mai da-i un F5, la mine merge perfect pagina.
Ce faci acu se cheama dezinformare si panicare artificiala. Daca tie nu iti merge conexiunea la net, gata, sigur cineva le-a pus pumnul in gura. penibil, zau asa ....
inbox spune:
Laura, eu intru aici doar sa ma informez, ca la TV nu am la ce sa ma uit. Nu au spus nimic intr-adevar, poate stiti voi altceva , de aia am pus articolul....in fine...
Si inca ceva, nu ma intereseaza cum iese...daca nu ai inteles pana acum, ca din ce se intampla, nu cred ca poate s aiasa ceva bun daca nu ne informam cat de cat!
V-am lasat!
danielag spune:
www.mediafax.ro/social/judecatoarea-aspazia-cojocaru-amenintata-inainte-de-dezbaterea-pe-suspendare-a-presedintelui-9823064" target="_blank">Stirea e si pe site-ul mediafax. Comunicatul nu a fost dat catre hotnews in mod special, dupa cum se vede.
Mickyyy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
mai da-i un F5, la mine merge perfect pagina. Ce faci acu se cheama dezinformare si panicare artificiala. Daca tie nu iti merge conexiunea la net, gata, sigur cineva le-a pus pumnul in gura. penibil, zau asa .... Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
am dat rerefshuri multe inainte sa postez. A fost cazut vreme de cateva minute. Si-a revenit intr-adevar dupa!
nu dezinformez.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielag www.mediafax.ro/social/judecatoarea-aspazia-cojocaru-amenintata-inainte-de-dezbaterea-pe-suspendare-a-presedintelui-9823064" target="_blank">Stirea e si pe site-ul mediafax. Comunicatul nu a fost dat catre hotnews in mod special, dupa cum se vede. |
Stire la fel de plina de miez si informatii.
danielag spune:
Mickyyy, si la mine a aparut site-ul ca fiind indisponibil cand am dat click pe linkul pus de inbox. Si-a revenit dupa un timp.
danielag spune:
Laura, comunicatul e dat de Biroul de presa al CC. Nu-s detalii mai multe. No, trebuiau sa nu scrie nimic pen' ca n-are miez...