Actiunea "Suspendation"
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin Chiar nu il poate opri nimeni pe Deceneus din aceasta campanie de dez informare cu care bate campii tot mai des,tot mai grav...? ![]() ![]() Amesteca adevaruri cu minciuni crase,si e clar ca are foooooooarte mult timp si pasiune pentru asta....O fi avand un scop? ![]() Om fi noi multe femei aici dar nu chiar asa de proaste ca sa ne aburesti in felul asta,mai mare preot. |
Democratic sau nedemocratic?
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alecsia/Alecsia.jpg)
Alecsia spune:
Iata cine vrea sa ne conduca :
http://ro.stiri.yahoo.com/victor-ponta-%C8%99i-a-falsificat-%C8%99i-cv-ul--n-a-f%C4%83cut-masteratul-%C3%AEn-italia-.html
"Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti ... "
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali/Lali.jpg)
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Democratic sau nedemocratic? ![]() Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Democratic: mai intai cautam o majoritate, apoi schimbam regulamentul, iti suspendam nick-ul si banam accesul si apoi poti sa ne contesti. Acordul tau nu e necesar, e consultativ. De ieri !
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
Foarte interesant discursul ambasadorului SUA, in direct la tvr1
Sa-l fi vazut pe mr. Copy Paste ce se mai scarpina si foia..
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
turturica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Foarte interesant discursul ambasadorului SUA, in direct la tvr1 Sa-l fi vazut pe mr. Copy Paste ce se mai scarpina si foia.. ![]() |
ce-a zis ambasadorul?
turturica spune:
hai c-am gasit online. Mi-a placut partea asta:
"Iar romanii incep sa constientizeze ca aceste institutii nu apartin unui anumit partid politic, ci poporului roman, si vor lupta sa le apere."
sper sa aiba dreptate
turturica spune:
lali, daca nu se schimba legile intre timp (ca in ziua de azi nu mai poti fii sigur de nimic), da, diaspora voteaza, eu am votat si la referendumul trecut. 3 ore cu masina ca sa pun o stampila, dar cine e de vina ca stau asa de departe de ambasada romaniei?
Sa mai mentionez ca in Elvetia lumea voteaza prin posta si nu ii acuza nimeni de fraudare?
lili_ka spune:
" Purtatorul de cuvānt al Guvernului, Andrei Zaharescu, afirma, referitor la modificarea legii Curtii Constitutionale prin ordonanta; de urgenta;, ca; Executivul "poate simtii nevoia sa; modifice urgent, īn orice clipa;, orice crede necesar la acel moment"."
Deci conform celor de mai sus , daca guvernul simte nevoia sa interzica alegerile , le va interzice.
Azi vorbeam cu sora mea si cu parintii si imi spuneau ca le este frica ca in viitor nu vor mai exista alegeri , ca va fi exact ca pe timpul lui Ceausescu.
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali
Democratic: mai intai cautam o majoritate, apoi schimbam regulamentul, iti suspendam nick-ul si banam accesul si apoi poti sa ne contesti. Acordul tau nu e necesar, e consultativ. De ieri ! |
Ai reale calitati de politician roman, adica din cei mosteniti de la fostul regim!
![](icon_smile_big.gif)