Ghiocei de Martie-Aprilie2009**434**
Raspunsuri - Pagina 10
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel aici un blog interesant. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Am si eu unul interesant:
http://www.badpolitics.ro/premierii-ungureanu-si-ponta-prieteni-pentru-masoni-americani-si-israel/
Dodo-pui spune:
tufete dragi....care spuneati caci puii vi se trezesc dimineata ai mei azi erau fresh la 5,30 ...la 7 si putin eram in parc...Ei acum dorm ,erau au obosit caci la acea ora doar ei erau in parc si-au alergat si tipa cat i-a tinut "borjocii"
Mada felicitarii,sarcina usoara iar la final de "drum " un BB sanatos care alaturi de furnicuta sa va aduca doar bucurii.
vizionat poze cu frantuzoicele...imi place f mult look-ul tau Chato...pacat ca n-am curaj sa-l practic..chiar IMI PLACE
Editat: am editat greselile ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Am si eu unul interesant: http://www.badpolitics.ro/premierii-ungureanu-si-ponta-prieteni-pentru-masoni-americani-si-israel/ |
vai, bianca, si tu tot cu politica?
chatonel spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui . vizionat poze cu frantuzoicele...imi place f mult look-ul tau Chato...pacat ca n-am curaj sa-l practic..chiar IMI PLACE ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
merci fa-ti curaj si tu :D
Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
vai, bianca, si tu tot cu politica? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
pai incerc sa inteleg niste mecanisme.
nu pot spune ca sunt pasionata de politica, insa anumite aspecte mi se par interesante (alea cu masoneria)
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Am si eu unul interesant: http://www.badpolitics.ro/premierii-ungureanu-si-ponta-prieteni-pentru-masoni-americani-si-israel/ |
altele mai Zen, n-aveti?
la primul blog -bine ca au pus si poza cu tigani si caruta, palat de rromi in fundal.........acuma nu zic ca nu e adevarat, drumurile cu vacile si carutele, insa parca e prea de tot.
ce cauta Dracula la Galati?
sper sa-l gaseasca
d-aia Occidentul ne "vede" asa bine, ma intreb in India cum o fi?autostrazi si trai decent, fara Logan, etc..
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
georgiana310 spune:
Am intrat sa salut tufetele!
Imi vine sa plang de oboseala, si caldura ma ajuta
De cand m-am intors din asa-zisul concediu... nu reusesc sa ajung la zi cu munca si nici cu somnul!
Revin, sper mai linistita!
chatonel spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 pai incerc sa inteleg niste mecanisme. nu pot spune ca sunt pasionata de politica, insa anumite aspecte mi se par interesante (alea cu masoneria) |
pai cine crezi ca a citit pina acolo ? :D
chatonel spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf altele mai Zen, n-aveti? la primul blog -bine ca au pus si poza cu tigani si caruta, palat de rromi in fundal.........acuma nu zic ca nu e adevarat, drumurile cu vacile si carutele, insa parca e prea de tot. ce cauta Dracula la Galati? sper sa-l gaseasca d-aia Occidentul ne "vede" asa bine, ma intreb in India cum o fi?autostrazi si trai decent, fara Logan, etc.. www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
pe mine chiar m-a distrat asta cu Dracula :)) Ai citit ce alegere au facut la torturi? Cica trasu-n teapa pe linga ce se practica pe-atunci (trasul pe roata, despicatul etc) era floare la ureche :D
Iar asta cu carute, tigani, kestii, e ce-au gasit si ei iesit din comun fata de civilizatia occidentala, ca doar nu veneau pina in ro sa se pozeze la McDo :)))
chatonel spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Am intrat sa salut tufetele! Imi vine sa plang de oboseala, si caldura ma ajuta De cand m-am intors din asa-zisul concediu... nu reusesc sa ajung la zi cu munca si nici cu somnul! Revin, sper mai linistita! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
curaj, curaj, asa e cind vii din vacanta, sint o mie si-una de restante