Promenada ghilimelelor
Raspunsuri - Pagina 5
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii ah, nu va suna familiar ??? http://www.evz.ro/detalii/stiri/antena-3-si-realitatea-tv-au-ignorat-protestul-ghilimelelor-500-de-oameni-s-au-adunat-i-990-1.html Antena3 si realitate nu au spus nimic de acest protest. Nu ne mira, desigur, asa a fost si cu Piata Universitatii 90. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Moama ce huiduiti au fost cei de la Antena cind au ajuns.
Dar rau de tot.
catrinik spune:
Pe la 8.30 a aparut si Teodor Paleologu.
Au mai fost si MRU, Stere Gulea si Liiceanu.
Miine la ora 19 am inteles ca sint 2 proteste: unul la Universitate si unul la Victoriei.
capcaunul spune:
Mai rau este ca vom avea contramanisfestatii. In stilul deja clasic al manipularilor comunisto-televizate. Dumitru Papagal Pelican spunea la tv ca a primit sute de mesaje in care cetatenii (de bine, banuiesc) ii indemnau sa termine cat mai repede ce-au inceput, ca sa aiba, ghici ghicitoarea mea, guvernul liniste. Suna cunoscut? Ranjetul iliescian pluteste deasupra noastra precum ranjetul motanului din Alice in Tara Minunilor.
catrinik spune:
Cam asta a fost pe la miting:
http://www.piticu.ro/protestul-ghilimelelor-din-piata-victoriei-3-iulie.html
Mickyyy spune:
In virtutea ultimelor evenimente, pentru cei care doresc sa-si mai dezmorteasca picioarele, si nu numai, Piata Victoriei va fi din nou un loc de promenada in seara asta.
Mickyyy spune:
Am inteles ca a fost in fiecare zi, doar ca nu au mai fost atat de multi, si in unele zile in loc sa se stranga in piata victoriei ar fi facut un tur de ambasade.
Oricum, seara asta e sigur in piata victoriei!
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catrinik
Moama ce huiduiti au fost cei de la Antena cind au ajuns. Dar rau de tot. |
total de acord cu tine, ar fi fost imposibil, in '90 tv realitatea nu exista si am o vaga banuiala ca nici antena3 cu atat mai mult cu cat antena 1 cica ar fi aparut in '93 (asa zice goagal... ca eu nu le am cu istoria, nici a moderna, nici antica...nema nema)