Promenada ghilimelelor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Nu-mi amintesc sa se fi iesit "la plimbare" cu (,) "Codul bunelor maniere" in mana cand Basescu a facut-o "tiganca imputita" pe acea reportera... hmmmm...
Sau cu manuale de algebra fluturate deasupra capului atunci cand Roberta Anastase, reprezentata de seama a institutiei alese de popor (!!), a numarat ca la alba-neagra voturile ca sa "dea bine" ....
Sau acum, de curand, cand s-a descoperit ca Oprea a avansat in grad in secret oameni care nici macar nu au facut armata, insa sunt foarte pe placul lui Basescu..

Nu-i nimic, se iese acum.
E vreo problema?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Roberta Anastase a fost data in judecata pentru votul ala, si pana la urma nu i s-a putut imputa nimic, pentru ca onor PSD PNL era ocupat sa faca greva parlamentara adica sa paraseasca ostentativ toate sedintele importante in loc sa stea pe baricade si sa lupte. Daca mai aud o singura data flota sau votul lui Anastase musc din monitor, sunt acuzatii nefondate.

Mazilu se pare ca era cel sustinut de vest si de americani pe cand Ilici era omul rusilor, cel putin asa se discuta atunci. Atata doar ca Mazilu nu avea stofa de om politic si nici nu a placut publicului, lumea realizand destul de tarziu ca ar fi fost mai potrivit decat taica Ilici. Mie mi-a placut Ratiu

Azi nu am putut sa ies ca am avut de reparat glafurile interioare la apartament, dar ies joi.

Mergi la inceput

Si pentru ca s-a pus intrebarea ce prim ministru vreau, il vreau inapoi pe MRU sau pe Boc. Dar din pacate, nu mai e posibil din cauza tradatorilor din PDL si a UNPRUlui care au schimbat majoritatea parlamentara. Oricum, nu Ponta, sa scoata PSDul un om nepatat la inaintare pentru ca teoretic, ar trebui sa aiba, nu?

P.S. Uite ca s-a desteptat si Crinul. Cu fata la cearsaf http://www.b1.ro/stiri/politica/crin-antonescu-incepem-saptamana-aceasta-suspendarea-lui-traian-basescu-ccr-este-o-ru-ine-ii-putem-suspenda-pe-judecatori-32168.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu am inteles ca in fiecare seara este lumea invitata la plimbare.
Nu numai joi. Aia e alta mincare de peste.

Mergi la inceput

Catrinik, maine iar am muncitori in apartament, altfel as veni si maine. Daca scap mai repede, vin. De joi incolo merg la miting si apoi ma plimb.

In plus, eu nu mi-am ascuns niciodata simpatia pentru PDL desi nu sunt membra de partid. Sper sa se alieze cu PNTCDul sau ce a mai ramas din el (iubirea mea dintai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Nu-i nimic, se iese acum.
E vreo problema?

Aaa, fireste ca nu-i nici o problema, insa permite-mi sa nu-i "suspectez" de patriotism subit pe cei care spun "nu-i nimic" atunci cand vine vorba de terfelirea sistematica a institutiilor statului roman si prefera sa se urzice selectiv, protestand doar cand "da bine".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Aceasta "plimbare" are cu totul alta semnificatie.

Poate ar fi timpul sa lasam deoparte chestiuni de genul: "unde ati fost cand, sau pe aia nu-i vedeti"

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Pentru ca nu a fost tocmai mediatizat, iata relatari si poze de la fata locului

https://copaculdinpadure.wordpress.com/2012/07/03/promenada-ghilimelelor/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Aceasta "plimbare" are cu totul alta semnificatie.

Poate ar fi timpul sa lasam deoparte chestiuni de genul: "unde ati fost cand, sau pe aia nu-i vedeti"

... sau poate dimpotriva, a venit vremea sa le vedem tuturor neajunsurile. Politica strutului cu capul in nisip produce garantat dezastre sociale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mai,da BASESCU AL VOSTRU,marinarul care a scufundat flota,de ce nu si-a dat demisia atunci cand a promis?
Ca si el a jurat ca demisioneaza...si uite-l inca pe functie....

Mergi la inceput