FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24
Raspunsuri - Pagina 4
Lara27 spune:
smaickule
fata draga, cu realismul tau sau nu, pe mine m-ai cucerit
nu de multe ori, ma abtin sa-mi expun si concluzii probate, pt ca am senzatia c-as fi profa la un seminar (lipsesc cocul si ochelarii) si nu-s deloc..profa, adek..sau seminarista, sau cu ochelari)
ma bucur in schimb mereu, sa citesc pareri pertinente, realiste, le sustin
oooofff, ce fain, ce fain..sora ta in ce luna e?
to be continued..
Brigit spune:
Apalina a avut et pe 21 ianuarie, e cu 2 sapt mai mare ca mine ;)
Smaick, eu as zice ca sunt 2, mi-e ca ma iei la alergat pe forum. Dar cum esti fa#355;#259; realista, stii tu mai bine! Pup
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
smaick spune:
noi suntem 4 la parinti, 3 fete defecte si un baiat; nici unul nu are copii; iti dai seama soc pe ai nostrii parinti anul asta?
smaick spune:
brigit chiar te alerg; eu speram la un beta in jur de 30; iti dai seama cum ma uitam la ecran cand am primit rezultatul
Lara27 spune:
sper
hai ca esti o figura..ultra-simpatica
confirm, normal, ce-a zis sor'mea Brigit..verificat, apalina a avut ET in 21.01..
to be continued..
Brigit spune:
Smaickule, pai poate la tine sunt doua fetite.
Gata, am taiat-o pana nu mi- o iau
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
fivdonate spune:
A aparut sectiunea SCHEME DE TRATAMENT unde am pus schema lui Ella43. Urmeaza schema lui Brigite la care inca lucrez.
amaliaro spune:
MOAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LIPSESC SI EU PUTIN SI UITE CE VESTI SUPER FRUMOASE
SMAICKule felicitari puiule BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOpupa matusica burtica cu minui
amalia tsakoniati(matusa)