FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

vineri 20 iulie

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia vineri 20 iul ora 14:15 o sa beau un pahar de sampanie pt voi.

Fetelor o sa iau o pauza de forum ma lunga, o sa deschid cap urmator si o sa fac actualizarile cerute dar apoi o sa trebuiasca sa o faca altcineva.

Mergi la inceput

Sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

sper unde fugi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Nu fug nicaieri cu toate ca as vrea sa fug la odisee cat mai curand. Simt nevoia de o pauza, poate ati observat ca nu am mai intrat in ultimul timp. Mi s-a luat de net/forum , deschid f rar calculatorul. O fi de vina canicula??? Vreau sa plec sa-mi incarc bateriile intr-un CO care inca nu se concretizeaza, i-am dat termen sotului sa se hotarasca asupra datei , sa nu ma mai tina in suspans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Sper, eu te astept sa te intorci odihnita, relaxata si cu un beta baban
Pup fata plina de speranta

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
da sper am observat si nu pot sa zic ca-mi place
fumi eu am facut transfer din cont de euro
o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Buna dimi fete dragi !
Ce faceti pe unde va ascundeti de caldura?sper ca sunteti bine toate si bebici la fel ii pupa matusica pe toti fetite si baieti
Ella unde esti fata scumpa la vedere ca ni s au lungit ochii dupa tine hai dane vesti despre cum a decurs totul
Loana imi lipsesti
miine vine Miracol la ora 10:45 de vedem suna ciudat ne vedem cind noi eram obisnuite cu ne auzim
de miine cred ca o sa intre mai mult ea sa va spuna noutatile noastre ca eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile cununie si botezsi cu canicula de aici uff am zis ca mor de la tiroida pur si simplu ma sufocam
va pupa matusica cu drag si sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Matusico Amalia pai hai ca te sun,i-mi zici cind ai timp....eu si acuma stateam ca are ora de antrenament si ma gindeam la tine...ore ce face matusica ,doarme sau se cafeleste
Pup toata gasca fara exceptie gravide si viitoare gravide.
O duminica placuta

Looana +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Neata gagicutelor...ce faceti??
matusica matusica de aia nu raspunzi tu la semnalele mele de pe mess...ca te conversezi cu Looana si bebitza din burtica??!!prapaditelor......eu sunt bine, am rascolit toata casa pentru a-mi face bagajul...sotul meu e f ordonat...in schimb eu...le-am rascolit pe toate......suntem f nerabdatori ca stim ca mai este f putin...suntem si emotionati, si toate la un loc...astept cu nerabdare sa o vad pe amaliaro, sa o pup tare tare pentru toate!!

sper, imi pare rau ca vei lipsi o perioada de pe forum, insa fa ce e mai bine pt tine, du-te in concediu la relaxare, si sa te intorci cu bateriile incarcate...multumim pt tot ce ai facut pana acum pe aceasta pagina pt noi!

smaick, cum te simti?cand mergi la primul eco?

Looana, ce face putulica din burtica??

eu de azi dimineata ma chilotesc non stop...astept sa-mi vina ciclu...dupa pastilele trimise de amaliaro, azi e a 7-a zi fara ele...si ar trebuie sa imi vina...ca marti cand mergem la medic sa fiu a 3-a zi de ciclu....si uite cat e ceasul si el inca nu vine ....simptome am...ma doare pe sub burta si ...totusi inca nimic...mai asteptam!!
VA PUPACESC PE TOATE FARA EXCEPTII!!!

Mergi la inceput