FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24
Raspunsuri - Pagina 17
smaick spune:
Buna fetele
Dorinta incearca sa ridici capul si sa te gandesti ca se poate si cu curaj inainte. Uite eu ma gandeam ca daca nu reusesc nici de data asta renunt desi mai am un embrion congelat. Acum m-am sucit, am vazut ca se poate.
Brigit ai scapat de alergatura, este un singur sac. vedem saptamana viitoare daca bate si o inimioara in el.
Amaliaro, miracol distractie placuta!
ella cred ca esti deja pregnant
ari ma bucur ca te-ai distrat, oare cat de ciocolata te-ai facut
alina te astept sapt viitoare in bucuresti
irilac tu ce mai faci? nu ai mai scris, sper ca doar mori de cald
fetelor va pup pe toate, gravidute sau in devenire
Sandy2707 spune:
Buna fetelor,
Dorinta imi pare nespus de rau Sunt alaturi de tine si te inteleg foarte bine. Din pacate e greu de inteles de ce se intampla aceste lucruri, dar nu ne ramane decat sa nu abandonam lupta si sa mergem mai departe. Intr-o buna zi vom deveni mamici.
Smaick pup graviduta si sa dea DD sa ai parte de o mare bucurie la prima eco si inca 8 luni de acum inainte. Ai grija mare de tine si bebe(i), sa nu faci eforturi mari si sa nu te enervezi pe cat posibil
Eu am plans, m-am scuturat, m-am ridicat si merg mai departe. Am noua planificare la Brno in 5 Septembrie punctia donatoarei. Pana atunci imi termin casa pe care o tot finalizez juma de an si am sa ma duc apoi intr-un mic concediu posibil in minunata Grecie.
Fetelor va tin pumnii la cele care sunteti in focuri sau va pregatiti sa intrati in focuri.
Pup toate mamicile si va multumesc ca existati
Va multumesc tuturor care mi-ati trimis gandurile voastre bune scrise sau nescrise.
Stiu ca o sa rasara soarele si pe strada noastra in curand.
cocolino2010 spune:
Buna fetele!
Noi suntem bine dar in weekend nu stam acasa. Si cind "stau" acasa lucrez zilnic, vin cu dureri de cap incit nu mai pot face nimic.
Dorinta imi pare rau pentru suferinta ta. Nu am cuvinte, decit o imbratisare cu drag, sa treci peste durere, sa mergi mai departe pina la reusita.
Ella multa bafta in tot ce faci zilele astea.
Looana acum experimentez si eu durerile de picior sting (din sold) Am vazut parca la tine asa dureri.
Irilac tu cum te mai simti!
Teli nu te-am mai vazut de mult ?
amalia si miracol succese!
sper cind am putin timp trimit schema
pupam fete si baieti
fumi spune:
Fetelor, nu ar fi bine sa avem pe prima pagina si o lista cu analizele necesare pentru FIV cu ovule donate?
pupici
amaliaro spune:
Buna dimmi fete dragi!ce liniste pe aici unde sunteti ascunse la racorica?
Ella asteptam vesti de la tine hai si dane vestea cea buna cum a fost ?
fetele mele dragi mai am de alergat sper ca in curind sa se termine si la mine alergatura
amalia tsakoniati(matusa)