FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Dorinta, nu am ce sfaturi sa iti dau, pt ca nu am experienta, dar am vrut doar sa stii ca sunt si eu alaturi de tine, ca iti tin pumnii si ca iti doresc multa bafta! Si daca n-o fi sa fie, mult curaj si sa mergi inainte! O sa reusim si noi pana la urma...

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor e prea mica sarcina sa-si dea seama ecografic ca e ok, o vede acolo dar dc inca nu s-a detectat activitate cardiaca pana acum degeaba vede sarcina in uter. Poate fi acolo dar BHCG sa fie in scadere. Eu am stat pana la 11 sapt cu sarcina , am monitorizat BHCG-ul care crestea anemic dar BCF nu avea , cand BHCG a inceput sa scada am intrerupt tot apoi a urmat chiuretajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Dorinta i-mi pare sincer rau de ceea ce ti se intampla sper sa ramana macar unul mult forta i-ti doresc.

Sper nu am mai reusit sa ajung la fundeni azi am avut o zi in care nu am avut timp nici sa respir o sa vb la clinica si cred ca o sa rezlv ceva acolo.

Fetelor va urez tot binele din lume tuturor fara restrictie si sa ne auzim saptamana viitoare cu bine. Azi am primit sms de la clinica in care ma anuntau ca intalnirea e pt luni la 10 fara sa fumez, ha ha si fara sa ma dau cu parfum.
Va multumesc tuturor pt incurajari si pt ajutor, sunteti ca niste surori, pa va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Ella vreau sa-ti spun ca mie mi-au dat schema pt mutati Dr.de la clinica pt ca aveam analizele facute in care rezulta clar acesta mutatie dar ne avind nici un medic hematolog care sa-mi faca schema mi-au facut-o ei.Si eu eram un pic dezorientata pt ca ma gindeam sa plec in Buc.la Dr U.dar pina la urma mi-au dat ei si a fost ok .Iau si acuma clexane 04 si ASS100 1 tabl.pe zi.
Deci eu zic ca acolo ai sa disuti cu ei si sigur va fi bine intr-un final.Eu iti doresc in suflet sa ai mult noroc si sa ai incredere in tine ca vei reusi .

Looana +21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Dorinta
esti in gandurile mele cele mai bune, sper din tot sufletul sa ramana acest puiut cu tine si sa vezi activitate cardiaca.
eu zic sa nu grabesti nici o manevra decat daca e neaparat, asa cum au mai scris fetele la asa mica sarcina daca nu e sa ramana poate nu e nevoie de chiuretaj, cei de la clinica ce ti-au scris?, eu cred ca ar fi bine sa nu intrerupi tratamentul, nici clexanul, si sa mai repeti beta si eco, inca e timp pt a vedea activitate cardiaca daca e un luptator, tu trebuie sa fii optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Dorinta te imbratisez cu drag si ma intreb mereu de ce suntem noi mereu cele care trebuie sa suferim dupa atatea incercari?
Eu pot sa-ti spun ca daca la urmatoarea analiza beta este in scadere nu are sens sa mai faci nimic. Trebuie sa intrerupi tratamentul.
Dar pana la urmatoarea analiza nu trebuie sa intrerupi tratamentul de mentinere, poate a ramas un puiut care se lupta cu disperare sa traiasca!
Din experienta mea, un avort spontan la a 6 saptamana iti pot spune ca nu am facut chiuretaj, am luat picaturi numite METHERGIN, sper ca sunt si in Romania, si m-am curatat singura.
Am monitorizat beta pana cand au ajuns singure la valoarea 4. Deci cu cheagurile eliminate am eliminat tot.
Sper din inima ca acest sfat sa nu-ti foloseasca, si la urmatoarea analiza sa vezi cum beta creste din nou!

Ella iubita multa, multa bafta!
Vezi ca Unica s-a cam specializat pe gemenasi, cand ajungi acasa intra pe mammole.it, caci saptamana aceasta a fost plina de beta pozitive, o fata cu gemeni si una cu beta pt. un bebe.
Ai grija in sala de transfer sa nu adormi cu acea muzica relaxanta pe care o vei auzi!
Iti spune una care aproape ca a atipit acolo!!!
Spune-i Gabrielei toate dubiile tale in ceea ce priveste tratamentul pentru problemele tale.
Nu ezita, sunt toti niste oameni deosebiti!
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna ziua,prietene dragi!
Dorinta,suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine si pentru puiut,cuvintele in astfel de situatii uneori sunt de prisos,la cata durere sufleteasca pricinuiesc astfel de situatii.Fetele te-au sfatuit bine,asa ca iti doresc putere si D-zeu sa va fie alaturi.
Ella,multa bafta iubita!Te asteptam sa vii cu puitii acasa si printre noi.
Va imbratisez cu drag si va doresc o sambata linistita si racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Fetelor va multumesc tuturor pentru sustinere!
Din nefericire aseara m-a luat iar o hemoragie puternica si am ajuns din nou la spital (eu de miercuri seara pana ieri la pranz am stat internata in spital monitorizata am facut si duphaston si no spa injectabil dar degeaba). Am ajuns la spital si am fost consultata de alti 2 doctori (al meu era deja plecat din buc). Si ei au spus ca sarcina este oprita din evolutie (ieri a fost exact 6 sapt de la ultimul ciclu). Prin urmare cu hemoragie mare cheaguri durere am ajuns pe masa de chiuretaj pt a fi curata. Si uite asa din 2 am ramas fara nici unul.
Smaick fa tot posibilul si stai acasa linistita .Tu spuneai ca la 3 zile te-ai intors deja la munca. Eu am stat 10 zile acasa dupa et dupa care am revenit la birou si iata ca cele 8 -9 ore pe zi stat in fund la birou mi-au fost potrivnice!
Si cat de mult mi-am dorit bebeii!
Ella mult succes iti doresc si aveti grija de voi fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Offff, Dorinta draga, nici nu mai stiu ce sa zic. Imi pare ingrozitor de rau, dar, vezi, asa-i viata asta de rahat. Trebuie multa lupta pentru unii... Eu zic sa nu te descurajezi, merita sa mai incerci. Nu o sa fie usor, dar pana la uram trebuie a fie bine si pentru noi, amaratele care luptam atat...
Acum ia-ti un timp sa te refaci, daca poti pleaca undeva intr-un concediu sa te relaxezi. Eu sunt alaturi de tine si ma rog sa fii in regula, din topate punctele de vedere, ca, o sa vezi, pana la urma o sa ai si copiii pentru care suferi asa de mult acum.
Te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Multumesc Alina! Oricum nu voi renunta la dorinta mea de a avea bebe! Dar voi lasa sa treaca cateva luni. Cred ca am sa repet si histeroscopia peste 1 - 2 luni sa vad cum e uterul. Si ca sa vezi ghinion. Am trimis miercuri noaptea si mail la clinica lui Stephan si Evei dar...cei de la clinica sunt toti in concediu pana luni 9 iulie. Asadar nu am avut cum sa primesc nici un sfat.

Mergi la inceput