FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 24

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ella bafta maine la Fundeni. Cum intri in laborator te duci cu tupeu in camaruta din dreapta, acolo se duc gravidutele si aspirantele. De cateva luni pt scrisoare medicala cer trimitere de la med de familie , adev de sanatate si copii dupa analize. Nu stiu dc poate sa-ti dea vreo hartie cu care te poti duce la clinica dar important e sa vezi ce-ti zice de doza. Dc ai istoric de trombo in familie si sarcini pierdute mai mult ca sigur iti va creste doza.
Chiar dc tu ai analize facute va dori sa-ti recolteze si ea sange, sa specifici ca esti pe clexane 0.2 si cand ai facut ultima doza. Ar fi super dc ti-ar face analiza Antifxa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

eu am cerut direct ca vreau antiFXa si homocisteina. nu le faceau implicit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

http://www.youtube.com/watch?v=GQqZzi8EKCE

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Salutare tuturor!
Smaick ti s-au lungit urechile asteptandu-ma? Acum ma veti intelege de ce nu am mai intrat pe net ce am patit si ce ma mai asteapta!
Deci marti - sapt asta - am fost la echo. Confirmat sarcina gemelara incipienta! Inca era micuta - 5 sapt si 4 zile. Fericire maxima am luat pozele dela echo si fuga la sot sa ii arat (la plecare primisem bonus din partea clinicii o punguta cu pliante biberon suzete etc). Bun. Miercuri la 9 dim merg la laborator si refac beta - in doua ore rezultatul - 39 000. Super tare. Bebeilor le mergea bine. Am plecat apoi la birou. Pe la 16 incep crampele. Merg la baie - soc - cheaguri de sange. Fuga la spital control echo cei 2 erau dar langa ei un hematom. Cu o zi inainte dr nu vazuse nimic. Si a urmat noaptea groazei - sange cheaguri si se pierde un bebe.
Ieri si azi sangerare fara cheaguri - un bebe se mai vede inca acolo. Sanse de bn - minime. Clexanul mi l-a scos dr din schema in caz ca il pierd si pe al doilea sa nu ajung la chiuretaj cu hemoragie mare.
Poate DD ma va ajuta sa ramana acesta!
Cum s-a spulberat fericirea mea!
Si Alina-alba bn m-a sfatuit sa mai stau acasa 10 zile (dupa et eu deja statusem acasa vreo 10 zile) si ma gandeam cum vor reactiona la munca sa mai intru in concediu imediat.
Cam asta e saptamana "alb si negru" pentru mine!

Mergi la inceput

Dupa toate necazurile beta mea de 39 000 azi la pranz a ajuns 3 600. Scadere brusca - cred ca si al doilea bebe e pa

Mergi la inceput

Dorintanu fi pesimista poate micutul ramas este un luptator si va ramine cu tine mai la toate fetele care au avut gemeni sa pierdut unu dar a ramas un luptator cu ele hai fi optimista sa te simnta bebe si ai sa vezi ca totul va fi bine

Mergi la inceput

fetelematusica
unde sunteti cele cu experiente asemanatoare sa dati ceva sfaturi Dorintei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Dorinta,
eu nu am experienta, dar sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii ca bebe sa fie un luptator si sa ramana alaturi de tine.
pup toate fetele!

Mergi la inceput

Doamne fetelor acum am vb cu dr si mi-a zis ca la o asa valoare de 3 600 nici nu mai are rost sa repetam beta la 48 ore ca bebe 2 e pa si trebuie sa fac chiuretaj.
Bucuria mea de 2 s-a transformat in zero si disperare!

Mergi la inceput

Dorinta imi pare rau dar eu as mai astepta si as repeta beta asta e parerea mea tu faci cum crezi ca este mai bine ca ma gindesc ca beta a scazut ca a ramas doar unu

Mergi la inceput