situatie..delicata...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nikol, am o intrebare:
daca s-ar decide cumnata ta sa plece cu baiatul ei, dupa ce tu te-ai intoarce ,,fara sa il fi luat la mare cu tine,deci daca s-ar decide sa plece ea doar cu strumful ei si tu nu ai avea cu cine sa lasi fetita in acest timp...............ce ai face?
i-ai cere sa ia si fetita,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Mai ales ca nikol sta cu fetita 2 zile, iar cumnata 5 (ca asa reiese). De ce cumnata accepta sa stea acele 5 zile pe saptamana in defavoarea fiului (care si la 15 ani are nevoie de un sfat, de prietenie s.a)? Oricum as da-o tot nu-mi iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

stati asa, ca nu-i chiar cum credeam.

nikol a deschis un alt subiect, la "legislative", din care am aflat ca fetita ei locuieste in timpul saptamanii la soacra ei, la casa, si vine acasa (la bloc) doar in week-end.

in conditiile in care si cumnata lucreaza (acesta fiind motivul pentru care nu poate sa mearga cu fiul ei la mare) eu deduc faptul ca in realitate cumnata nu sta chiar toata ziua cu fetita, ci mai degraba dupa ce vine de la munca.

nikol, cum stau lucrurile, de fapt ? cine sta mai mult cu fetita, soacra ta sau cumnata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

si asa, cumnata sta in dupa amiezile in care nikol sta singura.
stiu cum e sa vii franta d ela job si cineva sa te ia de bun.nikol vine acasa, se relaxeaza, iar pe cumnata ei o ia imediat in primire o strumfita de 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Off Nikol, pare complicat rau: sotul plecat / mama job solicitant / copilul sta toata saptamana in alt loc.

Mi se pare firesc ca sunteti cu totii mai dezechilibrati si cu nervii intinsi. E important sa aveti multa intelegere si compasiune unii pentru ceilalti.

Suna natural si usor de spus ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

imi mentin afirmatia ca subiectele parca sunt create de persoane diferite
Nikol din respect pt cei ce vor sa te ajute incearca sa fi mai coerenta
deschizi subiecte in care te contrazici singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mi-a venit idee dupa ce-am citit subiectul cu intretinerea. Ce-ar fi sa vina si soacra cu voi? Ea sta cu baiatul iar tie iti ramane mai mult timp pentru fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

imi mentin afirmatia ca subiectele parca sunt create de persoane diferite
Nikol din respect pt cei ce vor sa te ajute incearca sa fi mai coerenta
deschizi subiecte in care te contrazici singura

https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird# "...Poti descoperi inca in minunata viata a animalelor profunde semnificatii si nu de putine ori, adevarate valori etice si morale de comportament..." Constantin Mihailescu

Nu neaparat; eu presupun ca cumnata locuieste cu mama ei si in felul asta sta cu fetita iar Nikol o ia la sfarsit de saptamana. Acum nici Nikol nu trebuie sa ne insire de-a fir a par chiar toata viata ei ca sa masuram noi cat de mare e ajutorul primit de la cumnata. Ea insasi a zis ca o ajuta, ca e o femeie deosebita, asta e ideea.

Si sincer inteleg cat de greu e sa-ti vezi planurile date peste cap; dar aici e vorba de compromisuri - cate esti dispus sa faci, cine / ce le merita etc. Sau daca e raspundem strict la intrebarea lui Nikol e vorba de a veni cu idei de evitare a obligatiei: un WE separat cu ambii copii; o tabara pentru cel mare...

Mergi la inceput

E

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Mi-a venit idee dupa ce-am citit subiectul cu intretinerea. Ce-ar fi sa vina si soacra cu voi? Ea sta cu baiatul iar tie iti ramane mai mult timp pentru fetita.

Nora si socara in aceeasi casa? eu zic sa nu ne jucam cu focul; in general nu prea merge.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

stati asa, ca nu-i chiar cum credeam.

nikol a deschis un alt subiect, la "legislative", din care am aflat ca fetita ei locuieste in timpul saptamanii la soacra ei, la casa, si vine acasa (la bloc) doar in week-end.

in conditiile in care si cumnata lucreaza (acesta fiind motivul pentru care nu poate sa mearga cu fiul ei la mare) eu deduc faptul ca in realitate cumnata nu sta chiar toata ziua cu fetita, ci mai degraba dupa ce vine de la munca.

nikol, cum stau lucrurile, de fapt ? cine sta mai mult cu fetita, soacra ta sau cumnata ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Are asa de mare importanta? Familia sotului ei o ajuta in absenta lui. Si daca soacra ar sta mai mult cu fata si ea ar ruga-o pe Nikol "ia-l si pe nepotul meu la mare" n-ar fi tot aia?

Mergi la inceput