situatie..delicata...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix
Ce o fi asa greu de inteles ca ce vi se pare voua comoditate pentru alte mame reprezinta unica solutie in momentul respectiv?

Cine nu este in situatia respectiva nu poate intelege. Tocmai de aceea ar trebui sa se abtina. Sa vorbeasca de-abia cand lucreaza 12 cu 24 ca Nikol si sotul le este plecat in strainatate. Asa mi se pare corect

Nikol, de la mine . Sigur ca nu are nimeni dreptul sa te judece. Pe cand e plecarea la mare? Te-ai mai gandit ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Cred ca pe saptamana viitoare.Multumesc
Vom merge toti 3,incerc sa o conving pe soacra poate vine si ea si o sa fie mai ok
Daca nu incerc sa merg su ei si daca imi permit financiar sa merg un we doar cu fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Nikol, e o solutie buna. Vezi tu daca convingi soacra, oricum ,asigura-te ca aveti amindoi telefoane. Sint sigura ca o sa va fie foarte bine :) Vacanta frumoasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Nikol distractie placuta, sunt sigura ca o sa va distrati si ca ai facut o alegere buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

nikol,daca vrei iti pot recomanda eu unde sa mergi cu fetita un week-end fara prea mari cheltuieli.
Locuiesti in Bucuresti,vad.. Deci,locul la care ma refeream eu e la aproximativ 4 ore de mers cu trenul.
Nu cred sa cheltuiesti mai mult de 100 euro pentru un week-end.Si aici ma refer la tot,cazare,masa,transport si tot ce mai aveti nevoie.Sa imi spui daca vrei sa iti trimit un PM cu aceasta recomandare a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Mami Stef mersi mult am gasit deja cazare in eforie nord si am platit in avans

Mergi la inceput