Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
teolinda spune:
Salu'
Si noi pe-aici... astept sa se trezeasca Nicolas cel puturos. Azi am de facut mancare si trebuie sa ma duc sa cumpar si un cadou pentru ziua unei fetite la care vom merge maine. Seara de la 19:30 ma duc iarasi la tenis cu N pentru ca am vb cu antrenorul sa-l treaca la o grupa mai avansata.Sunt convinsa ca o sa se descurce... iar lui ii place chestia asta cu "avansatu'" . Si la inot i-a placut cand a avansat pe parcurcul cursurilor .. si-l trecea de la o grupa la alta.
GIO - e naspa ca mama ta se incarca cu problemele tuturor. Sa stii ca si pe la mine cand vin persoane agitate, deprimate... sa se planga... imediat ma bulverseaza. Cel putin daca sunt in casa...si-mi intra in casa atunci ma apuca mai naspa starea. V-am zis ..suna aiurea/nebunie/paranoia... da' pe bune ca toate tensiunile negative ale persoanelor din jur pot fi preluate f. usor daca esti o fire sensibila si dispusa sa ajuti pe toata lumea. Da' pentru ca am observat chestia asta... acum incerc sa-mi fac un "scut de aparare"... si le spun ca daca au venit la mine sa ma deprime sa ma lase. Putin in pasa daca se supara... da' pe bune ca nu mai suport.
Saptamana asta mi-a fost ok. Acu' tind sa cred ca si mama ma da peste cap. Este adevarat ca ea se si consuma pentru orice... se gandeste ba la trecut... ba la viitor ca merg toate cu fundu'-n sus...
GIO - spune-i mamei tale sa incerce sa se detaseje si sa nu mai fie atenta la tot ce se plang cei din jurul ei. Nasol ca pana si duhovnicul ei in loc sa o ajute... a bulversat-o si mai tare. Eu din pacate am ramas fara duhovnicul meu... uneori chiar ma gandesc cat de mult imi lipseste. Si chiar de nu mergeam la el tot timpul... il stiam acolo, stiam ca il pot suna, ca se roaga pentru mine...
Mimi a voastra daca imi zici ca este si zodia Fecioarei.. m-ai dat gata. Mama se ocupa doar de Nicolas cand era si taica-miu. Se organizau si faceau treburile pana sa-l duc la ei... ramanea acolo in week-end. Nu mai zic taica-miu cat se ocupa de el. Nicolas o iubeste ff mult pe mama... stie ca s-a jucat cu el..nu-i suparat pe ea acum. In schimb Cosmin... cand sunt si eu acasa... nu vrea nimic de la mama. Nici un pahar cu apa.. ii spune "Nu tu, Mimi... mami". Cand nu sunt eu acasa sunt cei mai buni prieteni. Nici cand ne-am intors de la mare nu a vrut-o. Asta micu' e numai dupa interes.
Iuliana - bine ca e Matei fericit si nu plange dupa voi. Distractie placuta la Lisabona!
Noi faceam misto aseara.. ne gandeam ce-ar fi sa-l chemam pe socra-miu si noi doi sa fugim de-acasa... sa-l lasam cu copii ca tot nu este nici mama si n-are cum sa scape. Da' va dati seama ca nu imi risc eu copii cu el... Si nu stau astia doi fara noi nici cu mama dar cu socra-miu.
Gata ca s-a trezit si puturosul cel mai. Merg sa ii dau sa mamance si sa ma apuc de treburi.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
Drum bun Maraki! Distractie placuta... lasa grijile la Germanica si mergi in Grecia sa te relaxezi!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
maraki spune:
Multumesc mult Linda Teolinda Sper sa fie totul ok in lipsa noastra.I-am spus Andreei cred ca in fiecare zi: sa gasim casa exact asa cum o lasamTreaba lor ce fac dar cand venim sa fie totul ok. Mi-a si spus ca pt ei va fi paradisul pt ca vor fi singuri timp de o luna
merg sa ma machiez si sa pun ce am in baie la bagaje....poooop toti spiridusii si mamicile
silvi_2005 spune:
Maraki vacanta placuta si frumoasa, stiu ce mult ai asteptat-o si ma bucur ca in sf a sosit Pupici lui Angelo si pofta mare sa aiba Alain si in vacanta la all inclusiv a mancat taaaare rau, cumparam pizza din oras asa copil sclifosit am cu cine o semana ?
Liliana te-am vazut in poze si arati bestial ai slabit exact cat trebuie si ai alt aer tineresc si super parca si sotul tau a slabit sau mi se pare mie ? Ia zii ce spui de zodia fecioarei, depresia e mama noastra ? dar sa stii ca tine numai de femei ca al meu sot e fecioara si el si om mai optimist, plin de viata si linistit ca el eu am vazut si lucreaza norma de 130% in reanimare si anestezie unde ajung si doctorii sa isi taie venele, eu in locul lui as fi terminata in o saptamana Cam aiurea ca s-au invatat copii numai cu voi eu chair vreau sa il inbvat pe Alain ca si el e asa scai de noi sa mai stea si cu Rodica cate o seara sa vad ce succes o sa am.
Gio care mai e admosfera la voi ? s-au mai potolit baietii ma si gandeam la tine zilele trecute super ca ati iesit la tara.
Eu sunt varza de obo, azi dimineata m-am trezit la ora 4 sa ii duc la aeroport pe ai mei, la o suta de km de aici ca au ales ceva zbor la 8 dimineata si la ora 5 am plecat din casa, la intoarcere m-a si bagat GPS-ul pe ceva scurtatura pe ceva drum forestier, semnalul la tel imi murise am facut cu nervii 12 km pana am ajuns la sosea , ma si vedem ca in filmele cu masina ramasa in paduri dubioase. Ai mei s-au simtit super bine la noi, asta a fost si scopul dar eu sunt cam obo sincera sa fiu ca i-am si plimbat cat am putut de mult, le-am facut meniuri mai deosebite, nu i-am lasat sa faca nimic dar ma resimt de maine intru eu in vacanta cateva zile si in acelasi timp ma apuc sa caut job dar nu am mari sanse pana in sept ca e luna de vacante luna aug. Alain s-a cam alintat cu bunicii dar e ok, boroboate mari n-a mai facut , a fost in limite normale. Eu am o prietena apropiata care a fost operata pe creier de ceva tumora identificata gigant,, e ok acum dar tare m-am incarcat emotional si sufleteste, vai fetelor ce fragila si nepretuita e viata si cum nu ne dam noi seama imi e enorm de ciuda pe mine, mi-as spala creierul daca as putea sa fiu si eu mai optimista, linistita, sa vad partea buna si sa simt ca am noroc in viata nu sa ma leg de toate amanuntele nefericite. Sincera sa fiu si stau si ma intreb cand am devenit asa ? Oare cand am incetat sa mai fiu exuberanta, sa vad partea buna a lucrurilor, sa zambesc mult ..... chiar vreau sa intru intr-un program de repunere la Zen ca nu se mai poate asa
G_I_O spune:
Neatza fetele!
Azi vine si sotul la noi, vin si nasii din Cluj aici. Sper sa petrecem frumos weekendul asta, luni plecam spre casa.
Ai mei sunt turbati rau, tare se mai minunau ai mei cum rezist cu ei:))).
Au iesit ai mei cu ei in parc, pe la tpbogane gonflabile si i-a zapacit de tot.
E turbat rah de tot piticul, zice ca e spiderman si sare tot timpul, il bate pe marco, sau pe cine e in jur:)))......e de groaza!!!
Maraki o luna!!!! Sa te relaxezi si sa nu lasi sa-ti strice socrii vacanta. Cred ca-ti strangi puiul in brate acum.
Lili i-am spus di eu mamei sa nu mai puna tot la suflet si sa o lase mai mosle cu alte probl. Chiar nu inteleg de ce trebuie sa se consume ea pt toti!!! Nu stiu daca va reusi....
Mimi a noastra e varsatoare ca mine, mama e fecioara ca mama ta:)).
Super ca merge Nicolas la tenis, si eu ss fi vrut sa mearga marco, dar nu vrea. Sper sa continuam din toamna cu inotul.
Silvia ai mare dreptate. Ne cramponam de chedtii marunte in loc sa provim cu mai multa detasare totul. Sa fim fericiti si sa zambim mai des, iar ZEN oricat mi/am propus sa fiu nu am reusit.
sa aveti un weekend frumos si relaxant!
dia_tm spune:
Bine v-am regasit
Suntem in tara, ok, ...ne coacem incet aici ca intr-un cuptor (dar nu ne plangem ca acus plecam inapoi si-o sa ne lipseaca tare soarele si caldura).
Singura problema e cu accesul la net...greu, doar cand suntem in vizita la cineva, si-atunci greu, ca nu ne-am vazut cu gazdele de-atata vreme ca nu-i frumos sa stam la calculator in loc sa vorbim cu ele.
Dar acum am facut o prima tura de intalniri cu familie si prieteni si sper de saptamana viitoare sa fie un pic mai lejer...
Gio, poate ne vedem si noi intr-o zi cu copiii la joaca
Maraki, te asteptam cu impresii din concediu
Silvi, e normal o astfel de veste despre cineva drag sa te afecteze... sper sa-ti regasesti curand buna-dispozitie si capacitatea de a vedea partea buna a lucrurilor
cosmi1975 spune:
neata gagici
heii lasati ma pe mine sa ma vait, ca am fost primacu depresii si anxietati...acu parca mi e mai bine dar pana acu am fost ,, varza,,
acum imi beau cafeaua si astept sa se faca ora 9 sa dam fuga la notariat pentru a-i face Biancai procura, sa luam biletul de avion pentru ca azi la 5 isi ia zborulpleaca la matusi pt 3 saptamani
la mare a fost super de super...suntem tare incantati de ce am gasit la Jupiter ce inseamna sa fie un om care sa se priceapa ..un manager bun, asa ca ne a facut de clienti
papan ?? pai i a cazut dintele este prins cu joaca ..ce lectii<'' ce scoala??
Silviisa fi venit randul meu sa-ti spun sa fi tare? tu care intodeauna mi ai ridicat moralul....hai capul susstiu ca e greu mai ales cand sunt oameni apropiati.Noi am avut musafiri 3 saptamani pe prietenul lui G care are aceeadi problema ca a lui Moni...asa ca acu vin iar saptamana asta la dr . Am incercat cat am putut noi sa i facem sa se simta ca acasa dar....
Marakinosa inceapa vacantaaaaaaaaa......sper sa te bucuri cat poti de mult
Diasuper ca sunteti acasa...ce face pitica?? cum se simte cu ai tai Adri...
Teolindama bucur ca esti ok...poate ne vedem intr o zi, mi ar face mare placere..si Papan are momente cand e anti social si asa ma enervez pe el dar asta ii e felul , n am ce i face
Giosipentriu rezistenta de care dai dovada cu 2 nazdravani...bucura te cat poti de varsta asta ca peste cativa ani abia o sa te mai ,, vada,,.Iti spun din propria experienta ..Gabi a zis ca asta e penultimul an cand probabil vine Bianca cu noi in concediupentru ca ea avea alt program decat noi....asa ca la anul ii vom lua o prietena cu ea sa stea ele separat de noi, sa ne vedem doar la masa.
Ana asadar esti doar cu printesa....bucura te de un respiro
revin ca imi place cand vad ca scrieti
dia_tm spune:
Cosmi, unde ati fost la Jupiter?
Ne gandim si noi c-ar fi pacat sa nu vada fetele si marea noastra...asa ca poate la anul sau peste 2 ani facem o tentativa.
Adri...am foist ieri la strand unde a fost super , dar pe dum si dupa aceea a fost ingrozitor de maraita...apoi am inteles de ce: febra, frisoane ...sper sa-i treaca repede. Azi e mai ok...
cosmi1975 spune:
dIa noi am stat la Hotel Capitol...sunt mai multe hoteluri care fac parte dintr o companie si au cam acelasi regim ...Delta, California..dar noi am ales Capitol din 2 motive: 1. marea e la 30m si 2.piscina