Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
G_I_O spune:
MARAKI nu se stie, merita incercat orice. Uite ca deja la umanitare se strang banuti.
Deagul de Aggelos ii e dor de voi, e si normal.
DIA sunteti in tara? Concediu placut sa aveti!
LILI m- gandit la tine cand a apucat-o pe mama. Eu zic ca e pe fond nervos la ea.
Acum nu mai ia nimic, cica sa se puna pe picioare si incepe tratament homeopat.
Multa sanatate si tie!
cosmi1975 spune:
neata gagici
offfdepsre Moni numai bine si putere ii doresc, sper sa se gaseasaca o solutie
ne am trezit si bem cafeaua , ca apoi sa dam fuga la plaja.
Este super aici , imi place tare mult.Hotelul este la 20 m de mare, camera este destul de mare cu mobila moderna si tot ce ii trebuie, Prima data ne adat o camera la etajul 12dar m a luat ameteala numai cand am iesit pe balcon si am cerut alta...etajul 5. Au o piscina mare si una mai mica, au un super loc de joaca cu gonflabile , in fiecare seara animatorii distreaza copiii, au o gradinita pt pitici,o camera cu jocuri pe pc, dar cel mai misto e ca la terasa au karaoke seara de seara si e o distractie pe cinste. Una peste alta...se poate si la noi.
Gio imi pare tare rau sa aud ca mama ta nu se simte ok...sanatate multa ii doresc si sper sa gaseasca remediul potrivit. Hai ca te descurci minunat cu copii
Marakino...hai ca mai e un pic si te intalnesti cu piticul.Sigur cand vei ajunge acolo va manca A tot ce ii dai....dragul de el.
Diala multi ani....sa intri sa ne povestesti de vacanta.
Teolinda unde face N tenis??...eu atacuri de panica nu prea am experimentat sau nu mi dau seama...pe mine ma termina anxietatea care de vreo 2 saptamani m a acaparat si asta este probabil rezultatul stresului de la examenul abaiancai unde am m am consumat f mult. Tensiunea mica o am si eu, stau prost cu somnul , am ia cu ameteli si stari de voma...tot tacamul...musai tb sa fac ceva
va pup pe toate ....si sper sa citesc numai de bine
maraki spune:
Buna dimineata ( inainte de cafea )
Dia la multi, multi ani sanatosi si fericiti
Cosmi, esti pe plaja cand scriu eu mesajul asta In ce statiune santeti? Parca Eforie? Mie imi place oriunde, mare sa fie Nu sant pretentioasa deloc nici nu mancarea Timp frumos va doresc si distractie placuta
Gio sanatate mamei tale
Teolinda sanatate si tie
Vai fetelor, nici nu stiu daca pot sa iau tot ce am pregatit pt plecare Nu trebuie sa depasim 20 kg de persoana iar pt bagajul de mana au facut un spatiu special in care trebuie sa bagi geanta, ca sa vada daca se incadreaza in grosime si inaltime chiar in forma respectivaDaca nu intra, nu te lasa cu bagajul de mana. revin dupa ce imi beau cafeaua+ savurarea tigarii de dimineata
andiaroro spune:
Eu iarasi am fost prinsa cu nenumarate prostii...
Alex are deja o saptamana de cand e in Ro si toate-s conform graficului.
Maraki- S-ar putea sa fie o varsta mai sensibiloasa si de asta sa lacrimeze si Angelos. Pana si Alex a miorlait nitel cand la recup mama anul asta. Asta, dupa ce ne-a facut tot anul capul calendar cu vacanta lui din Ro. Acum era suparat ca ar fi vrut sa fim toti 4, etc. Bine, dupa un sfert de ora au intrat lucrurile in ordine si acum zice doar ca ne asteapta si numara zilele si orele pana cand o sa ne vedem.
Tu esti plina de emotii cand povestesti despre pregatirile de vacanta...
Cosmi- Felicitari liceencei! Le merita! Dar si voi, parintii, i-ati fost alaturi.
Giova- Curaj! Ne stoarce de energie pustimea asta, dar ne fac si multe bucurii.Sanatate mamei tale! Poate e si o problema hormonala in poveste. Sa vada si un endocrinolog, ca nu strica.
Lili- Chiar ma gandeam ce mai faceti si voi va balaceatide zor....Sper sa se descurce cu caldura mama ta!
Dia-Vacanta placuta! si La multi ani!
Iuliana- Cei cu tine asa tacuta?
Miha...
Pe la noi e frumos de cateva zile si eu nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ideea ca tr sa ma imbrac de vara.
maraki spune:
Buna dimineata mamici
Ana deci a plans si Alex Oricat li se fac poftele de catre bunici, copiii tot cu parintii vor Alex a mai fost singur in vacante in Ro, este obisnuit si ai vazut ca tot plange dupa voi Angelo nu cred ca mai vrea a doua oara sa stea fara noi in Grecia.Cred ca se cam plictiseste, il vrea pe taica-su sa se joace cu el.Voi cand mergeti in Ro? Si aici este cald ma pot incalta cu sandale astazi
Astazi m-am sculat la 5.00 si nu am putut sa mai dorm. Am mai facut una, alta prin casa, m-am apucat sa gatesc pilaf cu pui, mai am de bagat aspiratorul in toata casa, am spalat niste rufe, am de sters praful Abea dupa aceea ma apuc si de bagaje Serios ca nu stiu cum le vom lua pe toate pe avion Trebuie sa ne limitam la o valiza de fiecare + cate un bagaj mic de mana Am vb ieri cu Angelo si am aflat ca mananca dimineata, pranz, seara numai paste cu sos Altceva nu e in stare soacra-mea sa il convinga A cumparat aripioare de pui picante( astea le mananca foarte bine aici dar doar pe cele din kaufland ) A spus ca i le face astazi, ca sant din Germania iar Angelo imediat a spus: sant stricate Inainte de plecare mi-a spus ca vrea aripioare din kaufland pt Grecia si i-am zis ca se strica pe drum, ca nu le poate duce acolo. Uite ca a fost pe faza si a dat replica ieri Acum sa il minta ca au fost trimise pe avion Adevarul este ca soacra-mea cu zgarcenia ei, nu vrea sa-i faca sa manance decat daca il intreaba pe Angelo inainte daca vrea cutare si el este de acord. Lu` asta-i este frica sa nu gateasca degeaba, nu vrea sa arunce cu banii...de parca nu poate manca socra-miu in caz de ramane...sant exagerat de economi
Toanca ati fost in Portugalia??? unde santeti?
Miha ce faceti?
fetele
amr o zi
teolinda spune:
Salu'
GIO - pai pe fond nervos e si la mine.. clar. Uneori simt ca mi se face rau numai cand aud pe cineva ca imi poveseste ceva si se pierde in detalii... ... uff... e o senzatie ca nici nu stiu sa o descriu. Iar cand sunt in "toiul senzatiei" nu mai suport sa aud nici un sunet in jurul meu.
Dar cum ziceam... cand simt ca ceva/cineva ma "perturba" nu mai sunt atenta la ce in jurul meu ci ma rog in gand. Poate pare ciudat...da' asa reusesc sa ma redresez.
ANA - cat sta balerinul in Romania? Veniti voi dupa el? Pe Anastasia unde o ai?
Mama se descurca ea...indiferent de temperatura...( e tanara si in putere) Ieri ajunsesera la Sighetul Marmatiei la Sapanta, azi merge cu Mocanita.... . Pana acum mi-a zis ca cel mai spectaculos a fost pe Transalpina si la salina la Turda.
COSMINA - Nicolas face tenis la baza sportiva RATB in zona Trapezului (e cea mai aproape de mine..si merge de anul trecut). Da' am inteles de la nasa lui Cosmin , care sta pe langa tine, ca l-a dus pe baiatul ei la terenurile de la 23.
MARAKI - zgarciti socrosenii mai ai. E clar ca si Angelos e deranjat de absenta voastra si nu vrea nimic. Adevarul este ca ma gandesc ca si eu daca l-as lasa pe N cu socra-miu cine stie ce ...doar iaurt cu biscuiti sau cereale cu lapte ar manca. Si socra-miu imi zicea sa il las anul trecut pe N cu el in Thassos.... Da' el nu a rezistat cu fiu-meu 2 zile la mare , anul trecut. Si eram si noi acolo, da' l-am lasat pe N in camera cu el. S-a plans ca e f obositor ..ca vb continuu. Ca sa nu va mai spun ca in loc sa-l lase pe N sa se uite si el la desene... dadea TV-ul pe biliard. Ne-a zis N acasa... ca "Teo se uita la un joc cu bile". Asa ca... va dati seama ce i-as lasa eu copii in grija lui.
In rest... asteptam vremuri mai bune.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
andiaroro spune:
O sa ma duc si eu cu Anastasia pe 8 si stam pana pe 28, cand ne intoarcem si cu M'nealui.
Anastasia e inca la cresa...n-a sunat deocamdata de vacanta acolo. Si e convinsa ca Alex e plecat la "ora de muzica" ca m-a intrebat el cand a iesit pe usa, daca i-am pus si cartea de muzica sa faca cu taica-miu si acu asta e in mintea ei si nu pot sa o conving altfel. Lunga ora...
Maraki-asta cu bagajele :continut, kile, dimensiuni e stresul meu permanent si am tot avut de facut anul asta.
Important e ca Angelo mananca ceva. Se redreseaza el cand ajungeti voi.
O sa va inunde in pupicuri, cando sa va revedeti.
Edit: hai, sa va zic si voua...avem un prieten fr, care angajeza informaticieni la Buc. daca aveti prieteni, care-si cauta, puteti sa-mi dati un semn
maraki spune:
hahaha Ana luuunga ora de muzica Ce bine ca mergeti si voi in Ro Cred ca abea asteapta Alex sa va vada Imi aduc aminte cand eram mica, intr-un an a venit bunica din partea mamei la noi si ne-a luat la Snagov. Parintii mei erau la sv si s-au pomenit cu bilet lasat de noi ca santem la mamaie la Snagov Mie si fratelui ne-a placut cat de cat la " tara " dar abea asteptam sa ne intoarcem acasa la prietenii nostri Cand a venit mama dupa o sapt la noi, aduse-se schimburi cu gandul ca poate vrem sa mai stam. Vaaai de mine!!! Cum am vazut-o, amandoi am inceput sa plangem ca sa plecam acasa Si la nemti se inchid gradi si scolile de la 1 august. Noi am putut sa il scoatem pe Angelo mai devreme pt ca era gradi privata si din moment ce platim integral, nu au ce sa comenteze. Destul ca platim si pe luna august pt ca asa este contractul
Teolinda bine ai facut ca nu l-ai lasat pe Nicolas in Grecia fara voi Doamne fereste! Barbatii nu se descurca ca femeile. Dar nici cu soacra-mea nu mi-e rusine Am vorbit mai devreme cu ea la telefon Mai asta e dusa rau de tot!!!! Nu pot sa deschid gura ca tipa la mine din orice Angelo scrie mult pe niste foite gen postit ( numai ca nu se lipesc dar sant de aceeasi dimensiune ) si am intrebat-o daca mai are ca sa-i aduc eu de aici. A inceput sa tipe nebuna Ca numai ce vreau eu vorbesc ( expresia ei ) ca habar nu am cate are acolo, cate i-a cumparat de la magazine Pai asta era motiv sa tipe? Dupa aia o intreb daca pe autocare este aer conditionat. Din Thessaloniki vom lua autocarul pana la ei.....iar motiv de urlete: ca am prea mari pretentii, ce intrebare e asta! Deci e dusa rau de tot! I-am zis ca eu nu am nicio problema daca au clima sau nu; intreb pt Giorgos pt ca el are probleme cu sanatatea. Dupa aia a spus ca au clima Ma gandesc ce ma asteapta cand vom sta in aceeasi casa pt ca asta tipa mereu la mine din orice.Cred ca nu ma inghite, nu pot sa dau vina pe menopauza pt ca se manifesta asa doar cu mine In fine....va pove cand ne intoarcem...Aaa i-am spus ca trebuie sa fac curatenie si imi zice: las-o pe nora-ta sa faca dupa ce plecati Imi venea sa-i spun: crezi ca toata lumea e ca tine? Pai cat am stat la inceput 3 luni la ea in casa, nu a stiut ce e masina de spalat, aspirator, gatit....Monica sa traiasca!
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Matei e in tabara de luni si ne cam da cu flit la telefon ca il intrerupem din joaca si treaba:). Mi-e un dor de el de nu va puteti imagina, dar in acelasi timp ma bucur ca se simte bine, ca e totul ok si ca ii place acolo...
Mananca bine, se joaca si se distreaza si cica seara pica toti lati
Fiindca el e in tabara noi plecam maine ca doi porumbei in Lisabona:); deci ne cam facem de cap.....
Abia astept sa ajung pe acolo.
Makari, sa stii ca oja din aia care se crapa mi-au luat si eu, dar nu mi-a placut cum se vede pe unghii asa ca m-am lasat pagubas...
Distractie placuta in concediu.
Sper sa mai intru saptamana viitoare; la servici e o nenunie crunta ca marea majoritate sunt in concediu si trebuie sa le tinem locul si celor care sunt in concediu.
Va pup si sa aveti un weekend minunat.
O seara buna
G_I_O spune:
am fost de ieri pana azi la bunica la tzara. Baietii in extax, i-am luat mai mult langand de acolo. Eu de abia am asteptat sa plec .
Maraki oja dintr-aia am cazut si eu pe unghiile verisoarei mele, dar nu m-a incantat.
Lasa mai ca maine plecati si voi, bine ca mananca paste. Ciudata socrosenia ta :((.
cu bagajele asa e la cursele low cost. De obicei trollerele mici intra in formele alea, doar sa nu fie prea umflate.
Concediu placut si relaxant!!!
Cosmi super din ce povestesti tu acolo.
Distractie placuta in continuare.
Lili eu nu rad, dupa ce am vazut starile mamei stiu ca nu e de gluma. Chiar mi se plangea ieri ca ea nu mai poate la nimeni sa se descarce, dar la ea vin toti. Zicea ca a mers la duhovnicul ei si in loc sa se "spovedeasca" ea la el, s-a confesat preotul :))).
Bine ca mama ta e ok si ii place in pelerinaj.
Cam asa e soacra ( tot Mimi), ii place mai mult sa faca curat/mancare, decat sa se joace cu baietii. Mama e opusul, lasa orice in favoarea copiilor. Ei pe ea o prefera.
Ana super ca e Alex in vacanta la bunici.
Saraca Anastasia, il asteapta sa se intoarca de la ora de muzica .
Iuliana iar distractie pe voi!:))) drum bun si sa vizitati cat mai multe.
Asa era si anul trecut Marco, cum e Matei acum. L-as fi lasat si eu pe marco si anul adta, dar nu a mers niciunul din grupa lui:((, cu cei mai mici nu a vrut sa mearga.