Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 2
G_I_O spune:
Iuliana, Cristina, Miha, Maraki, Dia, Cosmi va multumim pt urari.
Ieri am petrecut doar cu finii, nasii lui Marco au baietelul cu febra, vara-mea e cu piciorul luxat, asa ca am fost putini.
sper sa petrecem in Alba in formaie mai mare, cand? nu stiu....
edi s-a taiat rau de tot in talpa la strand si ieri a fost cam morocanos, umbla saracul tot pe varfuri, cand uita si calca pe toata talpa ii pocneste acolo si-i da sangele....mi-e mila de el, dar speram ca se vindeca repede.
de ieri sunt cu amandoi acasa, sa speram ca nu o iau razna pana la sf verii, caci ma asteaptta o toamna nu tocmai usoara.
Maraki uauuu...Robert iti da palpitatii, cine stie pe unde a umblat. nu trebuia sa mearga la job?
Nasol cu platitul gradinitei...asa e la noi la private, merge nu merge taxa se plateste, se scade masa/zi...doar alea trebuie sa fie platite.
Dia incerc sa intru mai tarziu sa rectific daTA NASTERII, cine stie cum am scapat.
lasa mai, bine ca merge la gradi...ce face acasa? macar acolo are o ocupatie.
marco fiind la privat a mers ot timpul anului, vacane avea cand plecam in concediu.
Iuliana te cred ca nu ai mai fi plecat de acolo.
Cosmi felicitari pt asa un sot!!!
super rasplata pt Bianca, merita din plin!
va, o sapt. racoroasa!
dia_tm spune:
Gio, imi pare tare rau pt Edi ... nasoale taieturile astea, maia les la copii mici .
(la ce strand??? sa atim sa-l evitam...)
Maraki, de ce faze ai si tu parte
Noi mai nimic nou...eu astept sa ma devirusez (si se pare ca mai am de asteptat), merg la kineto si dupa fiecare sedinta realizez ca sunt mult mai ramolita decat stiam ...
Fetele sunt ok ... asteptam vacanta - probabil eu cel mai tare;
G_I_O spune:
poze de la cei 3 ani ai zmeuricii:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2274136749871.61814.1742275013&type=3&l=643c804669
cosmi1975 spune:
neata gagici
eu tot ocupata cu admiterea, mai precis cu optiunilese pare ca anul asta a crescut mediile si de asta nebunia asta
Bianca e inca euforica...de trei zile a prins gustul cumparaturilorde banutii care i am dat noi, s a pregatit de liceubineintels cu hainute
Papan e foarte incantat de cursul de englezaasa ca de la toamna stam linistititi ca se va duce de 2 ori pe saptamana cate 2 ore.
eu azi ma dc sa mi fac unghiile si parul ca sambata avem o alta nunta in Craiova si una aici la verisoara mea peste alte 2 saptamani.
Gio ti am vazut pozele sunteti niste frumosi...
Marakino...ce le mai tragi si tuhai intra si povesteste cum decurg lucrurile
Dia , draga de tine ...hai ca te vei odihni in vacanta...unde mergeti/
pup feele si mai intrati si voi la o vorba
maraki spune:
Va salut dragi mamici de la Nemtia
Sant in dilema si astept sfaturi de la voi Sapt. viit. la gradinita au in fiecare zi cate o tema despre cate o tara straina. Sofia mi-a spus astazi sa aduc un fel de mancare ca sa guste toti copiii, ceva traditional romanesc. Spuneti si voi ce mancare romaneasca as putea face pt copii de gradinita? Habar nu am Mi s-a mai cerut sa aduc de acasa ceva din Romania. Pai in afara de niste chestii care se aplica pe perete si care reprezinta una pe Vlad Tepes si una cu Casa Poporului, nu am nimic Cum sa le vorbim unor copii atat de mici despre Vlad Tepes? Nu stiu ce voi face...aveti vreo idee? Aaa si muzica mi s-a cerut, fotografii....eu nu am imprimanta....muzica de care ? Astept sfaturi de la voi
Am fost zilele astea la Caritas, o asociatie care se ocupa cu integrarea romanilor. Partea buna este ca am facut rost de cursuri de germana gratuite care vor incepe din oct. Acum sa vedem ce program voi avea eu si Andreea la sv. Ea este la un interviu acum, eu mai caut prin ziare. De la Caritas nu sant oferte bune; curatenie sau camerista Am fost trimisa si la un rest romanesc, avea nevoie de un om de baza la bucatarie. Romanul era un hot! Ar fi vrut sa lucrezi la el 11 ore pe zi si sa iti faca contract pt 2 iar salariul de 700 Eu oricum nu ma potriveam la program pt ca il am pe Angelo iar pe Andreea nu o las eu pt ca e furata si exploatata pe fatza.
Ne auzim mai pe seara, merg la gradi sa il iau pe Angelo. Mai are si el sapt viit. + 2 zile si gata Pleaca in Grecia
dia_tm spune:
Maraki va fi frumos saptamana viitoare... hai ca gasesti tu ceva pt copii. chiftelute? o salata? papanasi? ... o idee (stupida?) ar putea fi paine prajita in ou (in ou cu lapte) / friganele. Noi mancam asa ceva cu spanac, si cand ramane, ii mai pun uneori la Adri ca si gustare - de regula e necajita ca n-a ajuns sa manance prea mult din ea ca erau multi copii care i-au cerut sa guste... deci oricat de stupid suna, se pare ca e ceva ce are priza la copii.
Muzica? ei n-au net? ca UTV transmite live sau gasesti pe youtube tot ce vrei... inclusiv cantecele pt copii.
Mult succes!
cosmi1975 spune:
neata gagici,,,
eu m am trezit cu gandul sa o sun pe dr de familie sa ma duc cu Bianca , care de 1 luna si ceva seara are treaba ii curg ochii si nasul , de nu doarme saraca deloc cate un pachet de servetele de 100 de bucati foloseste .Eu cred ca e alergica la ceva , pt ca daca ii dau Clarinine(antialergic) cum ii trece...vedem
ieri mi am schimbat look-ul...e o culoare pe care o doream de multi ani si am zis ca da ca tot e vacanta imi fac de cap.Mie una imi place mult, adevarat ca sochez ...dar am trecut proba pt ca azis Gabi...e frumos tatii...pun o poza, dar nuu se vede chiar ok acolo
Marakino n am idee ce sa faci dar sunt sigura ca o sa ai idei
Papan azi termina cursurile de engleza...tare incantat este asa ca din toamna va face de 2 ori pe sapt
puppp si revin
dia_tm spune:
Gio, super pozele
Cosmi, te prinde super culoarea! da, atrage atentia, dar iti sta bine
Nu-mi vine sa cred ca azi e ultima zi de gradinita pentru Adri ... a incheiat deja cu gradinita si va merge la scoala (oare cand a trecut vremea atat de repede?) si de maine e in vacanta
G_I_O spune:
pot sa intru sa ma plang?
de luni sunt cu amandoi copiii acasa, soul vine de la birou la ora 21, de ieri dim e plecat la calarasi, se intoarce la ora 22. eu nu stiu cat mai rezist. Edi isi incearca limitele, si zau ca nu mai rezist...mi-e frica sa nu fac mai mult decat un tras de ureche si o palmuta la fund.
azi noapte in loc sa dorm, o citeam pe Speranta Farca...nu pot sa fiu zen si sa il inteleg, sa fiu calma si sa-l imbratisez cand el ttipa ca nu il las sa-si ia chiloti de-a lui Marco, sau ca nu ii dau pantaloni scurti cu desen pe ei.....si lista ar putea continua, dar nu mai are rost sa ma inttind. of greu mai e.
Cosmi sa poarte sanatoasa Bianca hainuele cumparate. du-o la un dr. sa vezi, clar e ceva alergie.
ma bucur ca ii place cursul de engleza lui Sefan.
igi sta tare bine asa, desi m-am soacat in prima faza...clar nu pori merge din toamna cu culoarea asta in cap.
Maraki bafta sa ai!
galuste/gombotti cu prune ar fi o idee. salata de vinete cu maioneza, dovlecei pane, un cozonac ceva. Buna si ideea Dianei cu painea in ou, mai ales ca e testata si are priza la copii. ai mei o mananca doar cu zahar deasupra.
Muzica populara, sau cantecel ept copii, sunt o groaza pe youtube, daca dispui de net, caci iti poti duce compul de acasa.si tot pe youtube gasesti prezentari frumoase cu tara noastra, un retro proiector si gata, sau se uita toti la comp.
Dia am fost la termal, cand s-a taiat la picior.
deci vine si la voi vacanta? cu trenul din Franta?
sanatate si sa-ti revii cat mai repede. poze cu Lavinia cand vom vedea?
edi plange ca vrea la gradi, l-am dus la gradi la care va merge din tomana si el nu ca vrea la mary si Claudi, la gradinita lui.
sper sa-si mai schimbe ideile pana in sept.
merg sa-mi fac si eu o cafea, prima pe ziua de azi si sa ma bag la calcat.
vad ca climele isi fac reaba si e ok, ma pot apuca de lucru.
si weekend fain!