fiv cu donatori

fiv cu donatori | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

buna ziua tuturor

ma interesa cum se procedeaza in cazul in care vrem sa apelam la donator . poate facem o IA cu donator , poate direct fiv . nus tim . dar ne intereseaza pana ne hotaram cum se face . poate voi ati facut si stiti .

multumim

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Au mai fost discutii pe aceasta tema pe forum, uite aici poate gasesti inform. necesare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157118&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sensibila a facut IA cu donator. scrie la topicul de Inseminare
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

va citesc de vreo 7 ani continuu . am citit si discutiile din link-urile postate dar sunt discutii separate cele legate de donatori , iar pe cele 2 subiecte nu s-a discutat despre ce ma intereseaza .

eu am 36 de ani . voi avea 37 anul viitor . nici o sarcina niciodata . ciclu anovulator . sotul azo - criptozoospermie . vrem ca anul acesta sa finalizam ceva . fiv cu isci sau fiv cu donator . sau adoptie . nu stim . inca discutam , dar nu foarte deschis despre donator . am promis in 2000 cand am descoperit problemele sa vom face un copil al nostru sau vom adopta . el vrea sa nu ne mai chinuim pentru ca experientele medicale au fost urate . m-am tot chinuit si el nu mai vrea sa ma chinui , nu din rautate ci pentru ca ma iubeste nespus de mult .

ma framant destul de mult . nu mai stiu . am si obosit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

poate nici nu voi raspunde la tratamentul de stimulare . atunci am avea nevoie de donatoare . nu cred ca vom mai merge mai departe . cu o stimulare usoare am avut 11 mm endometru tristratificat , 5-6 foliculi pe ambele ovare 6-9 mm si 3-5 mm .

de asta nu mai stiu .

Mergi la inceput