Adn de la Basarabi?
din categoria WTF, ma lamureste si pe mine de ce se preleveaza ADN de la familia Basarabilor?
http://www.mediafax.ro/cultura-media/hasotti-nu-este-de-acord-cu-prelevarea-de-adn-de-la-voievozii-dinastiei-basarabilor-9793066
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
nadaflorilor spune:
cred ca urmaresc sa lichideze legenda originii daco-romane a poporului roman, schimband-o cu legenda asiatica...asta ca sa ii contracareze pe ei care sustin ca romanii(aia de la roma) erau urmasii traco-getilor bla bla bla
imi dau cu parerea...
desprecopii spune:
...wow
Si ce interese ar fi?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii ...wow Si ce interese ar fi? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
or fi "asiatici" interesati sa-si recupereze mostenirea de la "mosii" lor... habar nu am...unii nu au ce face si isi cauta de lucru, cu atat mai mult cu cat e vorba de cheltuit niste bani
ladyJ spune:
Am inteles ca vor sa stie daca Basarabii, intemeietorii tarii Romanesti, aveau origini autohtone sau ....nu.
Exista o teorie care spune ca Basarab I ar fi avut origine cumana.
portocalia spune:
boh, un ministru al culturii care interzice cercetarea istorica, mi se pare rau intentionat. ca si cum ar fi ceva de ascuns. relax, securitatea nu era acum 700 de ani!
eumada spune:
Din ce am mai urmarit pe la Discovery,posibilitatea ca ADN-ul sa fie alterat,este foarte mare...mai ales ca a trecut atata timp....conditiile pentru a se mentine macar putin ADN intr-un dinte de exemplu sunt destul de greu de intrunit.
Stiu,s-a putu gasi adn de mamut,ok,dar vb. de conditiile de pastrare.
A,cine e creierul cret care a gandit asa ceva?
marius spune:
Personal sunt adeptul ipotezelor si demonstratiilor bazate pe cerecetarea stiintifica.
Mie mi se pare interesant demersul stiintific. In fond la ce ne-ar ajuta o informatie eronata?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
roxanaz spune:
mi se pare o initiativa excelenta. daca intr-adevar analiza va putea decela ceva se va confirma si teoria lui Neagu Djiuvara, care este unul dintre sustinatorii originii cumanice a domnitorilor din Tara Romaneasca.
Roxana
eumada spune:
Alta e problema..ok le deshumeaza,iau probe,dar daca nu le pun la loc?Daca vor ajunge aruncate in cine stie ce sac prin vreun laborator?Vorbim de romani,totusi...
Chiar am fost socata aseara auzind stirea....de unde se stie ca au fost chiar ei inmormantati acolo?Izvoarele istorice mentioneaza asta,dar,in vremurile alea tulburi,chiar e sigur suta la suta ca nu au fost inmormantati si altii sau alte corpuri acolo?
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Alta e problema..ok le deshumeaza,iau probe,dar daca nu le pun la loc?Daca vor ajunge aruncate in cine stie ce sac prin vreun laborator?Vorbim de romani,totusi... Chiar am fost socata aseara auzind stirea....de unde se stie ca au fost chiar ei inmormantati acolo?Izvoarele istorice mentioneaza asta,dar,in vremurile alea tulburi,chiar e sigur suta la suta ca nu au fost inmormantati si altii sau alte corpuri acolo? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Le arunca oasele la cainii comunitari ca sa nu se mai oboseasca.
Lasand gluma la o parte(ca nu m-am abtinut) probabil nu stii insa cand se face o astfel de cercetare se iau probe si este o procedura extrem de delicata cu pasi bine cunsocuti pentru a nu altera pe cat posibil rezultatul, iar probele sunt fragmente diverse (osoase,textile).
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa