Motive de fugit din RO cu 10 picioare
Raspunsuri - Pagina 28
ab5174 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
Dar la procente si densitate avem voie sa ne referim? Adica e ok sa zicem: in America 45% din oameni sunt dependenti de pastile pt nevrotici si depresivi (zic si eu o cifra din burta), dar in Romania 5% din populatie este in aceeasi situatie de dependenta (restul e dependenta de alcool, batut nevasta sau copilul, dat cu parul in parinti, ca arme de foc nu au ... etc) Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
E asta da raspuns ....daca vorbim in procente ......
Sau discutam direct proportional cu numarul locuitorilor.
Laura25 spune:
Desigur, ca acum puteti zice ca in Romania numai 5% sunt dependenti de pastile pt ca restul nu au bani sa si le ia de la farmacie.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
tiusca spune:
Fara cuvinte ce s-a intamplat in Norvegia!Ca sa ai o idee ce inseamna o arma de foc folosita necorespunzator,iti dau exemplul crimei din coafor,de la noi.Atat de rar se intampla incat a ramas muta o natie intreaga.Si el era politist.Reprezinta o tentatie prea mare sa o ai in casa...
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Desigur, ca acum puteti zice ca in Romania numai 5% sunt dependenti de pastile pt ca restul nu au bani sa si le ia de la farmacie. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Tu azi esti pusa pe harta .....
La noi sint gratis (Tiusca, in tara mea ideala) pentu cei care au venit minim.
Anne45 spune:
Tiusca -se vede ca nu ai inteles nimic ...
Eu nu vreau sa iau partea nimanui , ci vorbesc din experienta personala a celui care este plecat de ceva vreme si care stie ce inseamna a trai intro alta tara , nu a celui care sta acasa si citeste ziarele .
Viata este dura , te chinui pentru familie , pentru copii tai si daca unul alege sa paraseasca tara de origine o face pentru ca la un moment dat a simtit ca nu mai poate -a incercat altceva , daca a reusit sa se adapteze in tara de adoptie atunci este un semn bun , dar asta nu inseamna ca din acel moment traiul v-a fi altul , poate ca da dar in cele mai multe cazuri se vorbeste de un sacrificiu constant pentru binele familiei al copiilor .
Ideea mea este ca , ar fi mai bine sa nu aruncam cu noroi dintro parte in alta , sa fim respectosi si sa acceptam deciziile fiecaruia si sa nu ne simtim atacati in orice moment daca cineva zice ca este mai bine acolo unde s-a mutat decat in tara de unde a plecat .
cristoiu spune:
citat din mesajul lui Laura25 Desigur, ca acum puteti zice ca in Romania numai 5% sunt dependenti de pastile pt ca restul nu au bani sa si le ia de la farmacie. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Nu Laura, dar eu as spune ca 90% sunt dependenti de antibiotice
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Tu azi esti pusa pe harta ..... |
Nu, deloc. De cateva pagini chiar ma distrez O fi si de la dependenta de alcool (care se stie ca este la toata populatia Romaniei, ma mir ca nu ati zis nimic de betivanii de pe toate drumurile) care m-a facut sa beau un pahar de bere in cele 27 de grade cate am la ora asta in casa.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Glicina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui XIO
nu am citit tot, dar ce inseamna 'diploma adevarata'? **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
:) aceea care e muncita si meritata :) nu ca doctoratul mult discutat in ultima perioada :)
Dar sunt convinsa ca stiai :)
Xio, pe mine m-a determinat sa raspund postarea strigata de mai sus, apelativul pe care sigur l-ai remarcat si tu. Tie ti-ar conveni sa te numeasca cineva sluga in tara X (nu mai stiu unde voiai sa pleci, scuze), doar pt faptul ca vei lucra, sa zicem, intr-un spital care nu-ti apartine? Ce-nseamna asta, sluga la straini? Cine nu vrea sa fie sluga la straini sa actioneze, sau sa lucreze pt romani, ca sigur patronul roman e muuuult mai civilizat si muuuuult mai generos, si mult mai orice, decat cel strain!
Ziceam de diploma adevarata. Da, intr-o tara din Europa (ca doar sistemul de invatamant de aici il cunosc, nu ma pot pronunta despre cel din Japonia) nu se copiaza la examene, nu se plagiaza, nu se trage matsa de coada. Cine vrea o diploma care sa-i asigure si siguranta unui salariu bunicel, pai munceste. Petrece sute de ore in biblioteca. Nu mai insist, sunt sigura ca m-ai inteles.
ab5174 spune:
citat din mesajul lui Laura25 Nu, deloc. De cateva pagini chiar ma distrez O fi si de la dependenta de alcool (care se stie ca este la toata populatia Romaniei, ma mir ca nu ati zis nimic de betivanii de pe toate drumurile) care m-a facut sa beau un pahar de bere in cele 27 de grade cate am la ora asta in casa. |
Numai 27 cam racoare la ora asta .....
Rid eu rid dar imi iese caldura pe nas de saptamina viitoare.
bird70 spune:
citat din mesajul lui Laura25 In lumina ultimelor postari, ma intreb cum de mai sunt oameni in Europa?! Ia hai! Incolonarea si toata lumea spre America si Australia!!! Repede, cat mai sunt locuri. |
Daca ar fi asa usor de ajuns aici nu ar mai fi asa bine . Ca sa emigrezi in Australia trebuie sa dai examene de limba si sa-ti echivalezi meseria (de multe ori asta implica examene) INAINTE sa depui dosarul de emigrare. Chiar si cu meseria echivalata, cu experienta si engleza in buzunar este foarte greu sa faci punctajul. Portita de intrare e foarte ingusta si bine controlata. Si ai dreptate, e cu locuri . Poti fi acceptat la emigrare dar trebuie sa astepti viza, care sunt un numar limitat pe an (in functie de nevoile pietii de munca).
Emigranti ilegali aproape ca nu exista din cauza ca este insula si din cauza ca ilegalii sunt vazuti cam ca si criminalii. Nu poti sa mergi la banca, la doctor, sa inchiriezi o locuinta daca nu ai acte si amenzile pentru angajatorii care iau ilegal sunt de sute de mii de dolari plus puscarie.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper