Motive de fugit din RO cu 10 picioare
Raspunsuri - Pagina 25
msl1 spune:
Cred ca iti trebuie si un dram de noroc sau sa fii la timpul potrivit in momentul potrivit ca sa reusesti; zicea cineva ca aici trebuie sa fi luptator, da...si eu ma lupt cu morile de vint de cind am venit aici; trebuie ori sa fi norocos, ori sa ai pile, ori sa vii cu servici bun trimis din Ro aici, altfel in vremurile astea...cam greu! tocmai am citit ca le-au scazut salarile la pompieri la 7 $ pe /h in nu stiu ce oras, cum naiba reusesc sa traiasca aia cu 7$/h? asta da "vis american"....
Glicina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miley2012 EU NU VREAU SA PAR patrioata.....dar daca as avea ocazia sa plec intr-o tara straina NU AS PLECA!!!!de ce?????ROMANUL A AJUNS SLUGA LA STRAINI IN TARA LUI .....PAI DACA IN ROMANIA ROMANUL E SLUGA LA STRAINI CAND MERGE IN TARA LOR CUM VA FII??????????asta este parerea mea dar fiecare are alta parere!!! |
Pai cum sa fie, pune romanul burta pe carte, obtine o diploma adevarata, apoi pune osul la munca si devine si el 'stapan'. Nu exista o mie de solutii, cine e harnic si onest are mari sanse sa reuseasca. Cine nu, nu.
tiusca spune:
ab5174-Exista o vorba la romani:La pomul laudat sa nu te duci cu sacul.Daca as fi un pic mai naiva si as citi postarile tale,mi-as face bagajul si as pleca maine in UK stiind sigur ca acolo este super.Dar mai citim si noi diverse publicatii si forumuri(ca avem timp si pentru d'astea) si ne facem o idee cat de cat.Imi plac oamenii obiectivi,care spun despre tara in care traiesc si partile bune si p'alea rele.Imi sunt suspiciosi oamenii care aduc numai laude..nu am incredere in ei.Ma scuzi ca raspunsul meu nu este pe placul tau si sunt sigura ca stii ce prespune un forum:si aprecieri pozitive si d'alea negative.
miley2012 spune:
Eu lucrez la patroni...italieni!!!aici in ROMANIA si vad cum se comporta cu noi Romanii....cum ne trateaza!!!Sunt mii de romani care lucreaza in strainatate de ani si ani de zile si tot nu au realizat nimic inafara faptului ca sunt plecati departe de casa si familie,departe de prieteni.Sunt si romani care au plecat si au reusit cum???usor???eu nu cred!!
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Glicina
Pai cum sa fie, pune romanul burta pe carte, obtine o diploma adevarata, apoi pune osul la munca si devine si el 'stapan'. Nu exista o mie de solutii, cine e harnic si onest are mari sanse sa reuseasca. Cine nu, nu. |
nu am citit tot, dar ce inseamna 'diploma adevarata'?
XIO spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami
Diferenta dintre ce spui tu si ce spune BalMascat e ca in Romania astea le intalnesti la tot pasul, nu faci 10 pasi fara sa vezi mizerie, kk de caine, etc. In SUA nu vezi impuscaturi de cum te dai jos din avion, nu vin nici cersetorii sa te scuipe si sa te injure daca nu le dai. Iar restaurante fast-food sunt peste tot in lume, nu numai in State. _ Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
eeei, dar cate cazuri de copii suparati care si-au impuscat colegii si profesorii sunt in america si cate in Romania?
Cum e in America in cartierele rau famate unde vezi oameni ai strazii, droguri si alte cele?
Benzi, trafic de droguri, crime, doar nu vrei sa spui ca in Ro e ca acolo. Americanii sunt vestiti pt. fast food, nu gasesti doar acolo, evident, dar acolo e cea mai mare trecere.
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tiusca ab5174-Exista o vorba la romani:La pomul laudat sa nu te duci cu sacul.Daca as fi un pic mai naiva si as citi postarile tale,mi-as face bagajul si as pleca maine in UK stiind sigur ca acolo este super.Dar mai citim si noi diverse publicatii si forumuri(ca avem timp si pentru d'astea) si ne facem o idee cat de cat.Imi plac oamenii obiectivi,care spun despre tara in care traiesc si partile bune si p'alea rele.Imi sunt suspiciosi oamenii care aduc numai laude..nu am incredere in ei.Ma scuzi ca raspunsul meu nu este pe placul tau si sunt sigura ca stii ce prespune un forum:si aprecieri pozitive si d'alea negative. |
Tiusca 'draga' vad ca ai ce ai cu mesajele mele.
Noi am plecat acum 15 ani, legal ......de atunci lucram in aproximativ acelasi loc ......si da pentru MINE UK este locul ideal.
Pentru tine este bine in Romania, pentru NOI nu a fost.
Sintem diferite .....
Noi macar avem regina.....Romania nici macar presedinte
XIO spune:
citat din mesajul lui ab5174
Ce bine se traieste in Romania ....nici macar 'junk food' nu iti permiti. printre rahati si mizerie...... |
Mai, dar cata bucurie pe dumneata ca altii nu isi permit nici macar junk food
Fa si un mic party pt asta.
lasand asta la o parte, sa vezi ce bucurie pe aia care prefera sa isi cumpere ardei, rosii, branza, si nu junk food, cand isi vad analizele si cand se uita in oglinda...si cand traiesc mai mult.parca merita atunci.
Decat sa dau 5 euro pe o pizza prefer sa imi fac eu mancare. ce sa faci...sarantocii au alte idei.