** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)
Raspunsuri - Pagina 4
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saddie LA MULTI ANI SEBASTIAN !!! La multi ani Paula_m, Victo, Paulica de btz, Victoras de katalina!!! |
La multi ani si de la noi!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
Alice_Elena spune:
Sebi, la multi ani si sa traiesti cu numele! Te pupam si iti dorim tot ce-i mai bun in lume
Paula, Victo sa traiti cu numele (si cu cine mai vreti voi )
Paul si Victor, sa traiti sa va faceti mari!
Alice_Elena spune:
Eu azi dimineata am fost la doctor si mi-a pus sterilet. M-a duruuut, dar pana am ajuns acasa deja nu mai simteam nimic. Sper sa ne impacam bine :)
Sunt obosita asa si fara chef. Marius a stat saptamana asta la birou pana tarziu ca s-au apucat de renovari. Mami a plecat, a venit soacramea.
Nici pofta de mancare parca n-am, nici nu mai stiu ce sa fac de mancare.
Mara a dezvoltat o pasiune pt "pate" ( paste), si in fiecare zi imi cere
Lui Radu nu prea ii plac legumele, dar nici nu insist, ii dau cat vrea, daca vrea.
Mi-e sila cand ma gandesc ca vin iar calduri.
laurika1982 spune:
La multi ani Paula_m, Victo, Paulica de btz, Victoras de katalina!!!
[/quote]
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
[/quote]
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 18+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Sebi Petru! Sa traiti cu numele paula_m, Victo! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi ani si de la noi
Si la multi ani tuturor care poarta numele Sf.Petru si Pavel
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea
baby78 spune:
LA MULTI ANI SEBASTIAN !!!
[b]La multi ani Paulica de btz si Victoras de katalina!!!
32+ Mara Andreea
adrianaBuc spune:
vin si eu la spartul targului ...
La Multi Ani, Sebastian! Sa cresti mare, sanatos si voios!
La multi ani pentru sarbatoritii si sarbatoritele zilei!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
ochidut spune:
si eu tot la spartul targului
LA MULTI ANI SEBASTIAN!!!! Sa cresti mare, voinic, voios!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor cu numele de azi!!!!!
Si al meu sot ar fi trebuit sa fie sarbatorit, dar eu i-am facut cadou mica fractura si multa alergatura si treaba pe care a preluat-o.
Am ramas singura acasa, e asa urat
Crispo unde esti, ce faceti??
de Larisa Ioana 24.06.2010
baby78 spune:
La multi ani pentru sotul tau Ochidut
32+ Mara Andreea
baby78 spune:
Offff...azi a fost asa de bine cand am fost la cresa...nu a plans absolut deloc......Ba chiar nici macar cand l-am incaltat cu sandalele de interior....si cand am deschis usa el a plecat de langa mine si s-a dus la educatoare...Am fost socata...si eu si ea ...Apoi l-am vazut in curte cum alerga la copii si educatoarea il fugarea sa stea pe langa ea
Dar, din pacate pe la ora 10.30 m-a sunat sefade cresa ca Tudor are temperatura 38.5 si m-a intrebat daca pana vin ii permit sa ii dea Nurofen... L-am gasit la ea in brate si il tampona cu un prosop ud....
Am fost la doctor si are rosu in gat ...iar temperatura nu prea scade....I-am dat si un novocalmin si nu a scazut mai mult de 37.8....
Ce ciuda imi este.... Ma simt vinovata ca ieri a transpirat tare si nu am avut la mine bluza de schimb si totusi am stat putin la topogan ca asa i-am promis ....ca dupa cresa mergem la topogane....plus ca ieri i-am dat si putina apa rece.....ca nu aveam la temperatura camerei....
32+ Mara Andreea