Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Menics, si eu am aceeasi problema ca si tine, imi trebuie haine de servici...Acasa ma descurc eu, dar la servici nu pot sa merg oricum. Inca nu am fost la cumparaturi, ma mai chinui cu vechile haine, dar cand stau pe scaun trebuie sa-mi deschid nasturele de la pantaloni Sper sa nu mi se umfle picoarele mai tarziu ca la sarcina precedenta si sa pot purta rochite...
Eu habar n-am cate kg m-am ingrasat..hihihi! Eu nu ma prea cantaresc si doctorul vad ca nu m-a intrebat de kilograme...A trebuit sa ma cantaresc pentru dublul test, asa ca am totusi un reper. Mi-e cam groaza, la prima sarcina am pus 18 kg si am ramas cu 5-6 in plus...sper sa nu mai ajung la atat ca sunt mica de inaltime si o sa ma fac o mica bilutza Adevarul e ca nici nu m-am abtinut de la nimic.
Fetelor care ati facut dublul test si v-a iesit OK rezultatul - mai faceti si triplul test? Ce au spus doctorii vostri? Cred ca al meu ar vrea sa-l fac, dar eu nu mai vreau. Mi-a ajuns prin ce-am trecut cu primul.
De doua zile nu ma simt prea bine, mi se face un rau ca raul de masina, de la stomac parca. E cam tarziu sa incep acum cu greturile, nu? Si am un soooooomn in mine....
Va pup pe toate si va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o!

mamica de Mara - 3 ani si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Dannnah, eu nu am mai facut triplu test, pentru ca rezultatul de la dublu test a fost bun si doctorita mea a zis ca nu mai e nevoie.
Despre haine, eu am mers pana pe la 15 saptamani cu blugii dinainte de nastere, dar dupa aceea mi-au devenit foarte incomozi toti pantalonii cu curea si mi-am cumparat 2 perechi de pantaloni de sarcina si acuma numai cu astia merg (sau cu 2 rochite, una dinainte de sarcina si una noua din Carrefour). Eu am noroc ca-s programator asa ca ma imbrac sport la munca fara nici o problema.
O zi buna in continuare tuturor!

Andreea 19+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Dannnah, sa spui si UM-ul si DPN-ul ca sa fie completat in listutza.

Andreea 19+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

UM- 8 martie 2012
DPN - 15 decembrie 2012

Multumesc!

mamica de Mara - 3 ani si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Onutz, Ary, multumesc de aprecieri

Looana, nu-ti fa probleme, nu ma iei cu kilogramele! Si la mine nu-i lichid, asta stiu sigur Ia-ti tensiunea, cum ziceau si fetele. Si eu am tensiometru si deja imi cunosc starile de tensiune prea mica si o verific si bag un ceai negru...

Iar incep caldurile la noi, iar incepe sa-mi miroasa de la A/C. Deocamdata e suportabil, nu l-am pornit, dar daca fierbem, il pornesc.

Azi temin si eu primul curs, verific si trimit ultima lucrare, yeeeyyy! Am pauza pana pe 2 iulie si incep al 2lea. Si atat. Trag tare pana vine bebe, sa scap de scolit pana atunci.

Am mancat si eu aseara o rodie, daca tot ati vorbit, si mi-am propus sa pap zilnic. Mie imi lasa gust rau, metalic (ca orice pun in gura dealtfel), dar tot mananc. Si piersici molcutze cum imi plac mie au aparut, imi iau si bag la ghiozdan.

La mine de azi a inceput sa loveasca si deasupra buricului, sus bine chiar, asa m-a impresionat! Pana acum simteam doar sub buric. A crescut si a urcat puiuta. Cat de grele sunt sarcinile mele, dar momentele astea le iubesc cel mai mult, cand misca viata aia in mine. Si sincer fetelor, mi-e mila de barbati ca niciodata nu le va fi dat sentimentul asta, e de nedescris!

Gata cu melancolia si sentimentele inaltatoare, ma intorc la legislatia impotriva abuzului de orice forma in scoli...yuk!

Alma 21+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

[black]iu-huuu!azi facem 19 saptamani, intram in sapt 20!tra la laaaa

Ca un facut si ca bucuria sa fie mai in toi, o prietena care a trecut pe la noi aseara mi-a adus un doppler mic + vreo 50 de pliculete de gel, sa putem asculta inima lui bebe, asa ca nu tre sa ghiciti ce am facut noi aseara, ca stiti deja!
A fost nu numai emotionant (ca intotdeauna), dar si amuzant, ca se aud si nebuniile de alte chestii prin burta, wow, ce fabrica e acolo, nenicutza, e rezistent rau bebele la zgomot, e clar!

Deci:ni-l lasa pana nasc! am auzit si cum facea baldabac!, cred ca se dadea peste cap, era treaz, se juca, se plimba Wow, ce seara super am avut, dupa nebunia de zi de ieri..

Onuutz, ce minunatie, cand simti gagalicea..inca nu imi vine sa cred ca minunea asta se petrece in burtica mea..
Ma bucur mult ca te-ai linistit, sa vezi acum ce ocupata ai sa fii, sa studiezi cand si cum si pe unde e:):)

Cu kg..eu tot asa, cantarul ala e nemiscat, il mai pun si pe sot sa se urce, ca sa vad eu ca se misca.. Sper sa fie ok si sa iau mai incolo...

Cu picioarele umflate, dragelor, daca nu e decat retentie de apa, va dau un sfat, ca eu asa le dezumflam pe vecinele mele mai in varsta, in Ro: fierbeti 1 kg sare grunjoasa (de muraturi)in 5 l apa,- saramura- lasati sa se raceasca si apoi muiati doua prosoape in saramura asta, stoarceti-le bine si infasurati picioarele de la genunchi in jos.15 minute, apoi iar inmuiati si schimbati asa, de cateva ori(ideal ar fi sa faca cineva asta pentru voi, pe parcursul a doua ore, cu schimbat prosoapele la 15 min).
In mod normal, dupa prima jumatate de ora incepeti sa mergeti la baie din ce in ce mai des..Asta daca e intr-adevar numai retentie de apa, daca e posibil sa fie altceva, nu e cazul sa incercati.


Azi bebele e asezat comod pentru mine, ieri statea super aiurea, cred ca a tras un pui de somn pe vezica mea, cumva, ca a fost grea ziua, abia am mers, insa azi dimineata s-a mutat dupa palma lui tati:), asa ca am fost tare incantata

Dennyyyyyyyyy!!, o scumpa ce esti tu,, ca ne urmaresti cand terminam cu povestitul si ne indrepti pe portita nouaMultumiri!

Dannah, bun venit si sarcina usoara
In mod normal, ar trebui sa fii cantarita la fiecare control.La voi cum e fetelor? Nu am mai auzit de un dr care sa nu fie interesat de greutatea unei femei insarcinate..(??)

Va sfatuiesc sa cautati mereu haine comode, cat mai comfortabile, moi, de bumbac, materiale fluide..Lasati pantalonii care va strang "numai un pic" sau cei care "inca ma mai cuprind, oarecum".Luati haine potrivite, in care burtica sa stea comod si sa creasca neinghesuita si bebele la fel, nu e deloc recomandat sa fie ceva acolo care sa taie, sa preseze, sa stranga..faceti-va timp si plimbati-va prin magazine, ca e timpul si e spre binele amandurora, si al vostru si al lui bebe.Plus ca e si super placut!


Mena..la 12 saptamani..in nici un caz nu e bebele..Se spune ca numai la a doua sarcina, fiindca nu poti face confuzii, poti sa il sitmi pe bebe la 16 saptamani, dar la prima intre 18-22..rabdare, mamicile mai..mici:) Vine el si ciocane sa stati de vorba cu el!
Si relax cu kg, eu am 19 sapt si am un kil, sper sincer ca mai incolo sa se adune, dar daca creste burtica, sigur au sa vina.Breathe

menics, sunt foarte bune prunele si toate fructele uscate, cand esti constipata..Mie, pentru ca nu imi plac prunele alea uscate, le fac compot si beau zeama, aia imi place.in rest, beau in continuare minim 2 l apa pe zi, mananc si caise confiate, stafide..Constipatia vrea s se joace si cu mine, insa nu o las asa cum vrea ea..

Bioana, mi se pare ca ne luam de mana in ce priveste laptele.. Mie sincer imi lipseste, nu pot sa inteleg cum de mi se pare ca are gust de peste, e groaznic!!

Angelique, [blue]sper ca esti cuminteee!

Ary


Oops, nu stiu de ce mesajul meu e scris cu o mie de culori, nu ma lasa sa schimb, asa ca asta e, scuze si am disparut, ca m-am intins cat o zi de post!
Si-a mai revenit vremea si la noi! va pup pe toate!






19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Bubu, . Felicitari pentru cele 19 saptamani, imediat ajungi la jumatatea sarcinii . O zi buna si cu vreme mai buna sa ai!

Andreea 19+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Andreea, de ce nu au astia si semnul ala de imbratisare?
Multumesc frumos, asteeept,cu drag si bucurie! Aseara i-am spus bubulinului meu ca daca asa va fi sarcina mea pana la sfarsit, sunt deja pregatita pentru bebe no 2
Pupici si pentru bebe si o dupa amiaza/seara frumoasa!

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

salut fetelor imi pare rau ca nu sint foarte activa cu scrisul dar de citit le citesc pe ale voastre sa intimplat ca de citeva zile nu mia mers internetul eu ma simt bine bebe e bine fara nici o problema doar ca este foarte cald numai noapte se mai racoreste putin va pup pe toate sa aveti grija de voi si bebelusi vostri va astept pe toate la mare ca e foarte aproape numi un 1 km de oras de unde locuiesc eu.dar si eu am duc duminica cind e sotu liber si numai dupa masa de la ora 4 cind nu este asa cald.

mami de Raluca (1.10.2002) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubulina felicitari pentru schimbarea saptamani si ma bucur enorm ca acum poti asculta inimioara lui bebe cand vrei tu
Eu stau cumintita, am facut o mancarica si cam atat.

16+ cu

Mergi la inceput