Strugurasi de Sept-Oct 2011 *62*
Raspunsuri - Pagina 21
ooka spune:
salu
Alexa, eu eram, eu ma exprim asa artistic 'suge mult dar nu vreau sa se intarce'. Nu vreau sa se intarce cind plec la servici si voi lipsi cam 7 ore si jumatate zilnic. Ba mai mult nu mai mananca lapte muls.Ea nici nu manca cu biberonul, doar cu lingurita.
mihaela_i spune:
Ooka, iti spun eu curand cum va fi. De luni sunt la munca si voi lipsi cam 9h zilnic. Si chiar nu cred ca se va intarca desi nu m-as supara pentru ca are un an si nu mai suge ca sa manance ci pentru linistea lui si mi-e teama ca dupa un an va fi tot mai greu de intarcat.
Alex2011 spune:
Ooka, vad ca Zoe e cu o luna mai mica decat Clarutz. Eu am plecat la serviciu cand ea avea 5 luni si am inceput cu program normal, cum vei avea si tu. Ptr noi cea mai mare problema era adormitul, mai putin mancatul. Am scos masa de dimineata, am bagat iaurt, veneam la pranz sa alaptez, iar dupa-amiaza fructe, alaptat la 6, cand ma intorceam. Am o colega care nu mergea acasa la pranz si mai greu era ptr ea, ca o dureau sanii. A mai alaptat inca patru luni si acum a hotarat sa o intarce.
Nu pot sa spun cum e sa stai opt ore fara sa alaptezi in fiecare zi, dar am vazut ca se poate. Organismul se adapteaza, apoi la cat de mult ii place lui Zoe la san, ai incredere ca nu renunta ea asa usor!
LenaC spune:
Eu vit D3 nu dau de prin mai
Mai dau asa o picatura doua pe luna ca sa nu zik ca nu am dat :)))
Mihaela pai mergi pe intarcarea naturala si atunci nu mai ai probleme :P