BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 5
prettysunshine spune:
Fetele,multumesc mult pentru raspunsuri,m-am lamurit.La sarcina trecuta n-am avut anticorpi la Cytomegalovirus si nici la rubeola.Acum habar n-am cand oi fi facut eu CMV de am ajuns sa am anticorpi intr-un timp relativ scurt.Pentru rubeola am facut vaccin dupa ce am nascut.
Zbubu,mie la sarcina trecuta mi-au zis sa stau departe de copiii mici pentru ca nu aveam anticorpi la Cytomegalovirus,atat si nimic mai mult.Deci ai grija daca sunt copii mici in familie stai si tu departe de ei.
Mie nu-mi cade parul mai mult decat de obicei.Sau nu-i dau eu atentie:)Oricum m-am tuns scurt,scurt alaltaieri,asa ca se observa si mai putin daca cade.Mai rau e ca am tuns suvitele si arat tare rau.Dupa trei luni vreau sa le fac la loc cu decolorant fara amoniac,cred ca asa e ok,nu?
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
8+
simina_kin spune:
Ayla , felicitari pt sarcina! Si casa de piatra!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ayla21 spune:
Multumesc Simina!
Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Bubblegum spune:
Zbubu, exact asta stiam si eu despre citomegalov. ca se ia de la copii mici (nu stiu limita de varsta cred ca max 12 ani) in contact cu saliva, lacrimile acestora.Ca se reactiveaza nu stiam eu sunt imuna si nu mi-au zis sa am grija ca s-ar putea reactiva.
Laura, parul are 'cicluri' de cadere, oi fi intr-o perioada din asta..
Cris, si eu tot Rh-ul pozitiv am deci nu te pot ajuta. Prietena mea a avut in schimb Rh negativ stiu ca m-a rugat sa ii caut si trimit nu stiu ce vaccin care se face imediat dupa nastere.
Pretty, te-ai tuns!Sa pui poze pe fb;) Daca m-ai vedea pe mine te-ai speria sunt nevopsita de la inceputul lui aprilie si nu cred ca am curaj sa ma vopsesc nici dupa 3 luni (stiu sunt cu capu' ) eventual tre sa aprofundez niste cercetari in materie de vopseala cu hena in sarcina si poate poate prin curaj...pus
10+ cu little bubble
prettysunshine spune:
Bubble,mi-e si frica sa-mi fac poze,am crescut exact ca painea:)Si bineinteles ca la momentul asta arat grasa nu insarcinataEu mi-am facut suvite pe la mijlocul lui aprilie,asa ca peste vreo doua saptamani ar trebui refacute,mai ales ca m-am tuns scurt si n-a ramas mare lucru.Eu la sarcina trecuta mi-am facut suvite o data chiar la inceput,cand habar n-aveam ca-s insarcinata si inca o data pe la patru luni jumatate.Dar sunt suvite si teoretic vopseaua nu atinge pielea capului.De vopsit complet nu stiu daca m-as vopsi,dar stiu ca daca e fara amoniac e ok.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
8+
lauraf89 spune:
Nu ai cum sa controlezi reactivarea, nu tine de tine...de aceea nu ti-au zis nimic! Facand parte din familia herpesurilor, are cicluri (adica se activeaza unoeri dar nu este o regula, cert e ca ramane mereu in corp, undeva inchis acolo)..oricum stai linistita..grav este atunci cand te infectezi pt prima data in sarcina
10+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
pisigri spune:
Cu rh-ul incerc sa lamuresc eu.
Stiu ca daca mama are rh negativ iar tatal eh pozitiv, copilul poate avea orice tip de rh.
Daca copilul are rh negativ ca mama, totul e ok.
Daca copilul are rh pozitiv, organismul matern dezvolta niste anticorpi anti-rh care nu creaza probleme la sarcina in curs, dar care duc la intrerupere de sarcina la sarcinile ulterioare.
De aceea, imediat dupa nastere (avort spontan sau chiuretaj) se face un vaccin.
Problema mare si frecventa apare la femeile care au in istoric un avort la care nu au avut administrat vaccinul. In acest caz este o loterie.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Pretty, eu cred ca si in Iasi se face testul ala smecher ca dublu test, la cabinetul dr iliev. Pt ca eu am vrut sa fac numai morfofetala de trimestrul 1 si mi-a zis femeia ca nu se poate, ca trebuia sa vin in sapt 9 pt analize si in sapt 11 pt ecografie (sau asa ceva). pot sa spun ca distractia costa 550 de lei dar nu se fac decit la pachet si trebuie musai programare. Eu pot suna sa te programez daca imi dai pe MP niste date, sau pot sa iti dau nr de tel al cabinetului daca are cine sa te programeze. DAR trebuie sa fii aici intre 9 si 11 saptamini.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
lauraf89 spune:
Stiu si eu ca in asi dr Iliev e cel mai bun in eco de genu asta, dar cica f greu intri ca e f aglomerat...
10+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!