BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 4
lauraf89 spune:
Mie imi cade parul intr-o veselie asa ca..nu stiu ce sa iti spun...si nu ca l-as avea prea des
Crismac si eu am RH pozitiv, srry ca nu te pot ajuta
10+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Ayla21 spune:
Laura, da stiu ca la imunitate scazuta se reactiveaza, am fost foarte suparata cand am avut prima data rezultatul, mai ales ca la prima sarcina era negativ. Dar atunci eram sigura ca nu mai fac ever alti copii. Acum prefer sa nu ma gandesc si la asta, sa nu pun raul inainte.
Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
zbubu spune:
poate pica numai in primu trimestru, laura, off, eu asa sper, aveam o splendoare de par in sarcina trecuta
nu stiam ca se reactiveaza cito. bine de stiut, e un virus f nasol.
eu n-am imunitate decat la rubeola. si-s speriata de bombe. imi vine sa spal toate legumele si fructele cu detergent merg cu solutiile dezinfectante dupa mine... e o ditai filosofia.
lauraf89 spune:
Eu am vb cu un infectionist si dr gineco mi- a explicat despre el... nasol e in sarcin..pt ca in rest..nu iti da decat o banala raceala..si nic nu iti dai seama...incerc si eu sa nu magandesc prea mult!
Legat de rubeola, in primul trim e mai grav...incearca sa vezi de un vaccin totusi daca se poate sau nu..
!!!!!!atentie fetele care nu sunt imunizate in Iasi este epidemie e rubeola!!!!
Zbubu tai linistita ca nu se ia asa usor... dar e bine si sa fii precauta..eu dupa ce am invatat de toate minunile astea microscopice 2 saptamani nu am mai mers cu mijloacele de transport de scarba
10+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Ayla21 spune:
Nu stiu sa fi avut boala. Dar in sarcina poate afecta fatul.
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Nu stiu sa fi avut boala. Dar in sarcina poate afecta fatul. Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Daca IGG poztiv ai avut boal, daca IGG negativ, IGM negativ nu ai avut boala...
Eu nu am avut toxo..si la 28 sapt sau la 21 trb sa repe analiza..
10+
Ayla21 spune:
Stiu Laura, IgG inseamna expunere la virus, trecere prin boala. Dar nu am avut simptome. Problema ar fi in sarcina. Ce ma enerveaza e presupusa expunere, dar acum nu ma mai gandesc la asta. Si vreau sa raman pozitiva.
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Stiu Laura, IgG inseamna expunere la virus, trecere prin boala. Dar nu am avut simptome. Problema ar fi in sarcina. Ce ma enerveaza e presupusa expunere, dar acum nu ma mai gandesc la asta. Si vreau sa raman pozitiva. Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Nici eu n stu sa fi avut simptome, mi-a zs dr ca poate am facut boala a 5 ani..si atunci toti sunt mucosi si apatici:))..oricum nu ai ce sa faci.asta e..cum o vrea Domnu
10+
zbubu spune:
stiu ce spui laura, eu cand tre sa merg cu mijloacele de transport nu doar ca nu ma ating de nimic, dar daca as putea m-as abtine si sa respir in interiorul lor, hainele cu care stau pe scaunele respective ajung seara in masina de spalat. ma spal obsesiv pe maini, ma dau cu dezinfectant. sunt groaznica.
toxo stiu de unde se ia, dar cito n-am nici cea mai mica idee si-s panicata toata, mi se pare ca pot sa-l iau de oriunde si de la oricine. chiar sper sa nu se ia asa usor
lauraf89 spune:
Citomegalovirusul este un virus din familia herpes virus si se transmite prin contactul cu saliva si urina contaminate sau prin transfuzie. Deci daca nu pui mana pe jos si apoi bagi in guira cred ca esti in siguranta...eu cand eram mica mai bagam in gura pietre de pe jos ca sa le curat
10+