BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Bubblegum spune:
Vin cu vesti dar dupa-amiaza ca atunci e prgramarea. Pana una alta am fost de dimineata iar la clinica de fertilitate pentru inca un test de sange (e protocolul la ei pana la 12 saptamani deci cred ca a fost ultima mea vizita acolo..dupa 5 ani de tratamente)Astept insa sa ma sune cu rezultatele concrete.
Sa va spun o faza. Eu am o catelusa de 2 ani si 1 luna, e cea mai mare fana a mea, e super glue si umbra mea avem o relatie foarte apropiata;) E, de vreo cateva saptamani au inceput sa ii creasca sanii iar de cateva zile a inceput sa produca lapte...nu e grasana si nici burtica nu are, am ascultat-o inclusiv cu dopplerul n-am auzit nimic insa ieri am dus-o la medic. Si ce credeti, fata mea are 'sarcina imaginara' probabil a simtit ceva din sarcina mea si a preluat ceva din comportamentul meu:))A primit acum 2-3 zile un colt de paine si de atunci are grija de el i-a facut cuib cred ca se duce sa ii cumpere si carucior . Mi s-a zis sa nu o mai mangai pe burtica (adevarul e ca numai asta faceam ) si o sa ii treaca:))
12+ cu little bubble
irina.c. spune:
din pacate la mine nu se vede pm-ul tau, il vad pe al majiei, de ex, dar pe al tau nu '
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Irina.c, am PM activat. 12+ |
Blue_sea spune:
Irina, ai PM.
Bubbles, asa a patit si una din catelusele noastre acum vreo 2 ani. Noua ne-a dat medicul o crema cu progesteron cu care sa o masam si a fost ok. Dupa, am sterilizat-o si nu am mai avut probleme.
12+
irina.c. spune:
mersic, am primit si ti-am trimis inapoi
citat din mesajul lui Blue_sea Irina, ai PM. 12+ |
vikisor spune:
buna fetelor
am fost cam absenta zilele astea, dar sa stiti ca v-am citit
Blue, felicitari pentru ciucuras!!!
noi am fost sambata pana la mare si a fost tare bine... apa calda, fara valuri, transparenta chiar... numai buna de balacit fara intrerupere bineinteles ca m-am dat cu crema cu factor maxim de protectie... si sotul a fost atat de simpatic... parca niciodata nu a fost asa: in primul rand, nici nu am ajuns bine pe plaja ca s-a dus si mi-a luat umbrela si mai avea un pic si intra cu ea si in apa, ca sa nu cumva sa ma atinga soarele... apoi m-a pus sa imi iau alta palarie pentru ca cea pe care o aveam era cu niste gaurele si nu imi tinea "suficienta2 umbra.. si mai nou, mi-a gasit si o noua porecla: "panda"... ca cica ma misc ca un urs panda
14+
Bubblegum spune:
Uf, gata am scapat, am avut asa un stress!!Bebelusul meu e bine,dormea cu popou la noi;) a crescut frumos, toate aratau bine la ecograf,inimioara, ficatel, membre craniul toate bune translucenta nucala a fost 1.3mm concluzia dupa echo risc de sindrom Down scazut. Am plans de cand l-am vazut pana am ajuns acasa de acum avem 99% sanse sa nastem un copil sanatos si asta inseamna enorm!Gata,de acum pot incepe sa visez cu adevarat;) Va pup
Majia bafta la eco
12+ cu little bubble
monica_dicut spune:
Felicitari Bubble!
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui ella28 Monica si eu am fost la Fundeni. Si eu iau Aspenter. Femibion iei? Sincer o parte din sangerarile mele le pun pe seama Aspenterului. Dar il prefer Clexanului mai ales ca nu e nevoie neaparata de el. Eu zic sa ramai optimista si sa faci tratamentul indicat. Sarcina e mult prea mica sa se tina cont de bataile inimii. Tin pumnii. Ai mutatii de trombofilie? +12s |
Scuze ella, abia acum am vazut mesajul . Nu am mutatii, am deficit de proteina S (mai mult) si proteina C (la limita inferioara). Iau deja Aspenter desi eu sunt fix invers, prefer Clexane. Oricum, mi-a dat deja de 0,2 preventiv avand in vedere antecedentele. Cred ca s-a speriat putin de pierdereea din oct. Inca de atunci mi-a zis ca in cazul altei sarcini bagam direct Clexane ca sa nu mai riscam. In fine, deja am fost de 2 ori in 2 saptamani la Fundeni si pe 24 ma duc din nou ... . Cred ca o sa innebunesc cu drumurile astea. Cu Dragos ma duceam o data pe luna la inceput si spre final la 2 sapt, apoi saptamanal.
Seara buna tuturor.
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Carmen_K spune:
Bravo Bubble, ma bucur ca a fost bine la eco.
Noi suntem bine, avem deja 13,5 saptamani si incet incet incepe sa se vada burtica. Eu nu am reusit sa scriu prea mult pana acum asta pt ca am lucrat destul de mult si in restul timpului am dormit. Insa parca incep sa fiu mai putin obosita si atunci poate o sa fiu si eu mai activa.
Pup fetele.
petrojola spune:
Buna, in primul rand vreau sa va doresc sarcina usoara tuturor si in al 2 le a rand ma alatur si eu grupului de bulgarasi,m-am alaturat prima data grupului de decembrie fara sa stiu ca exista grupul asta.
Eu sunt Doina,am 14 sapt de sarcina si un baietel de 6 ani.
Bine v-am gasit!
14+ UM 02/04/2012; DPN 09/01/2013