"Sotul meu este tatal copilului tau? "

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ceea ce vreau eu sa zic este ca daca se va implica direct toata familia celui despre care o una sustine ca are un copil cu el sau crede ca are, ii face reclama gratis. In schimb, daca sotul ar da in judecata pitipoanca si i-ar cere despagubiri in bani, le-ar linisti pe toate aceste personaje fara valoare, care vor neaparat sa fie bagate in seama.
Asta este diferenta dintre noi, oamenii obisnuiti, si cei din show biz.
Cei din lumina rampelor nu pot reactiona la fel ca noi, ceilalti. Traiesc din vanzarea propriei imagini, deci nu tranta corp la corp ii scoate din scandal, ci tactul.

Edit : ati observat ca in ultima vreme au aparut o puzderie de fatuci care se dau gravide cu diversi barbati ? Si vin la tembeliziuni sa isi faca reclama. Ce ar fi sa se bage in mocirla asta tot neamul barbatului ? Nu e mai inteligent sa le reduca la tacere, dandu-le in judecata pt calomnie si sa le ceara despagubiri; sa la sature de vedetisme ieftine ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui allinta

LadyJ, si ce o sa faca daca vor aparea si alte pitipoance, care vor striga in gura mare ca au un copil cu sotul ei ? Se va lua de toate ? Nu e datoria sotului acuzat sa contracareze, ca sot si tata de famile ce se afla ?

OK, ultima interventie

Pai Adriana nu a zis ca are copil cu stefan banica junior. A zis ca are un copil cu un barbat caruia i se mai zice si junior. E o diferenta.
La intrebarea: e vorba de banica junior? Adriana nu a spus da, nu a spus nu.

Banica junior a comentat deja. Nu pricep de ce Andreea trebuie sa taca si sa ´´faca frumos´´. Rolul femeii nu este unul inferior in familie, Adreea nu e obligata sa taca din gura si sa-l lase pe junior sa se ia de par cu Adriana.

Tocmai prin aceasta ambiguitate, i-a adus atingere imaginii lui.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Mie nu-mi place de zana in mod special, cum nu-mi place nici de M. Radulescu. Dar trebuie sa recunosc ca are cojones nu gluma Nu-i de colea sa ai curajul sa dai lucrurile pe fata, cu atat mai mult cu cat, orice s-ar spune, nu-i chiar o tzoapa gen zavo, sa "dea din casa" la orice ora.

Si-a facut un deserviciu spalandu-si rufele in public, dar adversara o merita. Cica "rivala" s-a declarat "consternata" de atitudinea lui AMB. Cred ca nu-si imagina ca o sa dea cu ea de pamant :) Dar daca voia discretie nu trambita in sus si-n jos ca s-a asa si pe dincolo cu un "actor@jr" isi tinea gura si gata. Adica vrea si bani si vorba ceea - pe de o parte e chipurile femeie serioasa si discreta, pe de alta parte alimenteaza zvonuri cu iz de adulter. O starletica-animatoare de mana a doua care cauta publicitate cu orice pret.

Iar SB jr... toata lumea stie ce-i poate pielea S-a tot scris ca-si insela si / sau bumbacea partenerele (Topeasca, M. Radulescu) asa ca n-are mare credibilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Chiar asa ,pe zana nu o boxeaza?Nu ca mi-as dori,Doamne fereste,ci ma intreb daca naravul s-a lecuit.Nu pot sa pricep cum de l-a luat femeia asta de barbat cand se cam aflase ce-i poate pielea.Si da,si mie mi-e nesuferit de cand era chiar junior .

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Se stie sigur ca le-a lovit pe celelalte? Adica a declarat vreuna din ele sau macar a dat de inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Se stie sigur ca le-a lovit pe celelalte? Adica a declarat vreuna din ele sau macar a dat de inteles?

N-a recunoscut niciuna din cate stiu; dar cine ar recunoaste ceva asa de jenant? Dar fum fara foc nu iese; s-a tot scris prin presa de "corectiile" pe care le aplica SB jr celor 2 foste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

N-a recunoscut niciuna din cate stiu; dar cine ar recunoaste ceva asa de jenant? Dar fum fara foc nu iese; s-a tot scris prin presa de "corectiile" pe care le aplica SB jr celor 2 foste.

Ele:
http://www.eva.ro/divertisment/features/vedetele-victime-ale-violentei-domestice-articol-30087.html

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Doamne ce situatie, acum am vazut filmuletul cand tot intreba Zana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Haha, acum am vazut si eu filmul. Ba mie mi se pare ca troaca de porci e 'Zana', si ca lipsa de eleganta si de atitudine si de orgoliu si de bun simt samd e chiar a ei. :))
Si daca e copilului lui Banica si daca nu este, nu e treaba ei sa se apuce pe scena la un eveniment public sa faca pe detectivul. Daca eram in public o luam de ciuf si ii spuneam sa-si vada de interogatoriu acasa, ca eu nu m-am dus la spectacol de pus fuste in cap.
zau asa, chiar credea ca oamenii aia nu aveau alta curiozitate decat sa auda cu cine a intretinut sotul ei relatii sexuale? daca spunea cealalta ca da, e al lui copilul, o intreba cat a durat partida? daca a stat el deasupra, sau ce mai intreba?
Si chiar mi-a placut cuma raspuns cealalta (care nu stiu oricum ce invarte), ca din respect fata de FETITA EI. Ce lipsa acuta de bun simt tre sa ai ca sa faci un asemenea gest?

Mai de kkt nici ca se putea face. si cealalta i-a dat o lectie de stil, poate invata pana la urmatoare pe care o va chestiona.

Mergi la inceput