Clubul "babelor" FIV-oase 47

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Lara, eu n-am ajuns niciodata la blasto.La primul FIV din patru am transferat doi de calitatea A.La al doilea FIV m-am mirat cand PK mi-a zis ca s-ar putea sa ajungem la blasto.M-am rugat sa ajungem acolo, dar n-a fost sa fie.Mi-a zis ca a urmarit evolutia celorlalti dar ca a fost lenta.PK nu mi-a spus de ATPO dar eu l-am facut.Rezultatul e bun.In schimb mi-a spus sa fac analizele de trombo.Dar eu le facusem deja..
De asta multumesc ca existati.

Ana, da, asa e, am trecut prin multe.Cu toate trecem prin multe.De asta cred ca Dumnezeu ne iubeste pe toate si ne va binecuvanta intr-o buna zi.Pentru ca vede cat ne straduim.In toata lupta asta cel mai mult m-au durut vorbele.Mi-aduc aminte ca stateam la coada la internare pentru a doua laparoscopie cand aud niste asistente: "hai, fata, sa mergem pe sectie ca iar ne-a venit un card de sterpe.Sa le fereasca Dumnezeu sa faca parte din cardul de sterpe.

"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."

--------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Amaradia
Stii, din toata povestea ta imi dau seama ca cel mai greu de suportat e umilinta. Cred ca toate am trecut prin cel putin un episod ca cel povestit de tine cu asistentele. De multe ori ajungi la concluzia ca oamenii nu sunt doar prosti, ci si rai.
Oricum, cu cat e mai indarjita lupta cu atat e mai dulce victoria.

Lara, sis, sa facem unformular de adeziune la club de genul:

http://stressburner.wordpress.com/2012/04/23/ive-tried-it-a-helful-at-a-glance-guide-to-my-infertility/

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FridaCalo spune:

Buna fetelor,

Vin si eu in clubul vostru, cu speranta ca medicina moderna m-ar putea ajuta si pe mine.
Am inceput lupta cu infertilitatea datorata varstei acum un an, cand analizele erau inca OK si speram la o reusita pe cai naturale. Anul acesta AMH-ul a scazut drastic si mi-a fost recomandat FIV. Am facut o histeroscopie in luna februarie, iar in mai am inceput tratamentul pt FIV. Fiind low responder, au transformat procedura in inseminare intrauterina, ca sa nu pierd luna (finalizata cu sarcina chimica). A mai urmat o inseminare, tot nereusita, iar acum ma pregatesc de FIV, dupa o alte schema probabil.

De abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

amaridia wooowww - adica wow pentru poveste si wow pentru rezultatul cu un singur ovar. Clar PK are dreptate ca tre' sa mai incerci.
lara cand suntem stresate, suparate, nervoase, invidioase si cum mama ma-sii ne-om mai simti dupa un card de rezultate negative, e normal sa ne varsam nervii pe ici, pe colo...altfel, putem face slalom si tria cu nonsalanta.

Cunosc persoane care se duc in Vadu si-s incantate tare. Eu tocmai am confirmat la Nenea al meu din 2 Mai ca venim vineri pe la miezul noptii, cu portbagajul plin cu licori si 2 prieteni. Ne asteapta cu gratar

Un teren a picat si se pare ca nici cel de-al doilea n-ar fi chiar o.k. Asa mi-as lua teren pe Luna daca as fi sigura ca-i zona de maxim P+2

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput