Aspirante la bebe...
Buna fetelor!Desi cred ca e prea devreme dar de doua zile ma simt cam rau(temperatura bazala mi-a crescut la 37,4)...nu am chef de nimic,am niste dureri de burtica suportabile(ca niste contractii),ma doare in dosul capului,de sani nu mai vorbesc ii simt mai grei,sfarcurile sunt foarte sensibile la atingere(ceea ce nu am mai experimentat pana acum -inainte de stop ma doare doar spatele) si a-si dormi non-stop ...stopul trebuie sa imi vina pe 28...Ce credeti pot sa imi fac sperante ca asi putea fii incarcinata?Incercam de ceva timp sa facem un bot de aur dar se lasa asteptat...ne dorim un bebel mai mult ca orice pe lumea asta!Sper ca de data asta sa fie cu ochisori!V-am pupacit !
Raspunsuri
emilia.m spune:
Poti face analiza de sange BetaHCG. Ai rezultatul in cateva ore si e mai sigur ca testele din farmacie. Barza e inselator, Sure Check se pozitiveaza f greu, First Response ar fi bun daca gasesti la un magazin DM. Sa fie cum iti doresti!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
diarnyina_s spune:
Are dreptate Emilia, fa un Beta HCG, iti va a raspunsul cu siguranta. Din ce simptome povestesti ca ai, da se pare ca sunt primele simptome de sarcina. Te asteptam cu raspunsul
in asteptarea unei minuni
Ayram spune:
Din pacate eu nu sunt in tara,sunt in Germania...e un pic mai complicat pt nu vorbesc bine,bine germanao sa ma interesez si in cat se poate de repede cu raspunsul!
roxanaz spune:
un test de sarcina din farmacie se poate dovedi pozitiv incepand de duminica-luni, in functie de nivelul hormonului. mai ai cateva zile rabdare... e greu.
Ayram spune:
Buna dimineata fetelor!In sfarsit mi-am facut un test de sarcina si ghiciti ce...SUNT INSARCINATA! sunt foarte fericita!M-am gandit mai bine si ma intorc in tara,nu stau aici...cred ca e mai bine asa!Tot ce vreau e sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi si dorinta cea mare e sa ma las de tigari!Hehehe o sa fiu o mamica tanara(trebuie sa fac luna asta 21 de ani-app cel mai frumos cadou care l-am primit vreodata!)Sunt super feicita!Nu imi pot stapani lacrimile...
Mirunika85 spune:
Buna fetelor
Si eu am aflat ca sunt gravida in aprox. 5 saptamani, am niste stari cel putin ciudate care nu stiu daca sunt normale, de exemplu am mainile si picioarele amortite si umflate, ma gandeam eu ca si asta e un lucru normal in timpul sarcinii dar totusi nu e cam devreme? Mai am stari se somnolenta in timpul zilei insa noaptea nu pot sa dorm si pe langa asta sunt destul de balonata.
Nu stiu daca voi va-ti lovit de asemenea probleme, sper sa gasesc un raspuns aici.
P.S.: Cel putin nu imi este greata deloc, dar cred ca nu e timpul pierdut
ANITA75 spune:
felicitari fetelor gravidute,,ce bucurie poate fi pe voi....decand va doriti bb-ul si nu mai venea, sper ca odata si odata voi gusta si eu din aceasta fericire de graviduta
Mirunika85 spune:
Fetelor sunt absolut sigura ca Doamne Doamne nu doarme si are grija de noi toate Va urez sa aveti parte de bebei multi, frumosi si sanatosi.
Multumesc pt. urari