PARCARE
Ma lamureste si pe mine cineva (sa nu mor proasta :)) ce-i cu parcarea asta:
Zona problemelor&sugestiilor pentru DC / PARCAREMerci!
Raspunsuri
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellej Ma lamureste si pe mine cineva (sa nu mor proasta :)) ce-i cu parcarea asta: Zona problemelor&sugestiilor pentru DC / PARCAREMerci! |
teren neutru?!
ellej spune:
Cred ca e un loc de unde subiectele nu mai pot fi vizualizate (probabil la cererea autorului). Un fel de container :)
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellej Cred ca e un loc de unde subiectele nu mai pot fi vizualizate (probabil la cererea autorului). Un fel de container :) |
atunci trebuia sa se cheme "garaj"...mie parcare imi suna a loc unde nu pot fi tras la raspundere pentru nerespectarea regulilor de circulatie...adica pot merge pe contrasens, nu ma va amenda nimeni pentru asta, doar ca voi enerva pe ceilalti parcagii
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadaflorilor
atunci trebuia sa se cheme "garaj"...mie parcare imi suna a loc unde nu pot fi tras la raspundere pentru nerespectarea regulilor de circulatie...adica pot merge pe contrasens, nu ma va amenda nimeni pentru asta, doar ca voi enerva pe ceilalti parcagii Nina,mami de, |
Mie parcare imi sugereaza "scos pe tusa, time out" Dar vad ca nimeni nu stie ce-i cu parcarea asta. Oi fi visat eu? Am incercat sa intru la un subiect si m-am izbit de un mesaj gen "n-aveti drepturi de acces la acest forum". Acum vad ca subiectul in cauza nu mai e nici in "mesajele mele", s-a volatilizat :). In fine, nu-i bai, doar eram curioasa.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellej
Mie parcare imi sugereaza "scos pe tusa, time out" Dar vad ca nimeni nu stie ce-i cu parcarea asta. Oi fi visat eu? Am incercat sa intru la un subiect si m-am izbit de un mesaj gen "n-aveti drepturi de acces la acest forum". Acum vad ca subiectul in cauza nu mai e nici in "mesajele mele", s-a volatilizat :). In fine, nu-i bai, doar eram curioasa. |
atunci a fost o proba de "grup" inchis, cu acces limitat membrilor sai..sau chiar grupul in "persoans"...pe lsnga ca e inchis e si invizibil ...