CAZARE IN CRAIOVA
Hello
cum mai scriam si la Generale, sapt viitoare trebuie sa ne urnim spre mare, avem rezervare, si cum traseul il facem din 2 bucati, stationam o noapte pe la jumatatea distantei. Anul asta sunt ceva pb cu prabusirile de stanci in Valea Oltului, circulatia ar putea fi ingreunata si chiar periculoasa dupa cum au anuntat aseara la TV, asa ca ar fi poate mai safe sa ne orientam pe traseul Craiova- Pitesti, insa nu stiu unde (la ce pensiune, vila, hotel) ne-am putea caza in zona, pe traseu. Avem nevoie de cazare o noapte, intr-un loc curatel, linistit, cu frigider pt pastrarea la rece a mancarii copiilor pt masa de seara si pt mesele din a doua zis; a doua zi dupa dejun, punem iar lada frigorifica in functie si vom "ataca" si a doua parte a drumului.
Asadar va rog, daca sunt pitesteni, craioveni sau altii dintre colegii de forum care ati poposit in zona Craiovei si v-ati cazat, sa ma ghidati si pe mine spre ceva cu conditiile mai sus mentionate. Adica sa nu ne manance oarece oratanii, sa fie igienic si linistit, cu acces la frigider
merci mult
lia
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna,
pe acel site romanesc cu impresii din vacante, hotel sydney 3* are referinte bune si note mari de la cineva care a fost acolo anul trecut in mai. am inteles ca este amplasat la iesirea spre pitesti.
un alt hotel, de data aceasta central, ar fi casa imparatului, dar se pare ca nu (prea)are locuri de parcare si nu am gasit informatia daca are sau nu frigider/minibar in camera.
urmatorul in clasament ar fi parc hotel, are minibar, AC, internet, etc.
pe locul 4 se afla carul din stele, aflat in imediata vecinatate a orasului, la iesirea spre filiasi, in localitatea beharca; arata foarte bine, are si piscina, evitati insa camerele de la ultimul nivel, AC nu face fata caniculei. de asemenea, e bine de stiut ca zgomotul strazii se aude in camerele orientate cu geamurile spre fatada cladirii, spre strada.
langa acesta se afla o pensiune "la izvoare" , cotata la 4 margarete, despre pensiune nu apar impresii pe site-ul respectiv.
urmatoarea pe lista ar fi pensiunea belvedere, vis-a-vis de celebrul parc romanescu, poate va faceti un ragaz sa vizitati si acest parc, am amintiri minunate din copilarie, cand mergeam in vacanta de vara la bunicii din craiova si mergeam in acest parc si la gradina zoo. in camera exista frigider.
ca sa n-o lungesc prea mult, iti pot trimite in mesaj privat numele site-ului (asta daca nu il stii deja, e arhicunoscut, insa nu-i pot posta numele pentru ca este automat convertit in altceva, e o problema la nivel de administratie a forumului DC si a site-ului respectiv)
marumiha spune:
Am vazut la anunturile din ziarul local ca sint si ap.care se inchiriaza pe o zi sau mai multe ,tip hotel ,cu toate dotarile ,mobilat frumos,curat.
Profitati de ocazie si vizitati Parcul si centrul orasului care sint f.frumoase.
Poze
Dorsilia spune:
multumesc mult fetelor, aici e email-ul meu alias4444@gmail.com unde imi puteti da link-uri si idei mai precise, vreau sa sun cel tarziu maine sa fac rezervari sa nu ramanem cu geamantanele-n drum:) Craiova e la 5.40 de litoral si la 5.30 de TM deci pe acolo in zona trebuie sa innoptam, fiind jumatatea drumului
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia Avem nevoie de cazare o noapte, intr-un loc curatel, linistit, cu frigider pt pastrarea la rece a mancarii copiilor pt masa de seara si pt mesele din a doua zis; a doua zi dupa dejun, punem iar lada frigorifica in functie si vom "ataca" si a doua parte a drumului. |
Hotel Jiul. Eu am stat 2 nopti acolo, acum cativa ani si mi-a placut. www.jiul.ro