sarafan pentru clasa I

sarafan pentru clasa I | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

buna ziua..
io te ca o luam iar de coada cu clasa I... si avem nevoie de uniforma. nuuu, nu clasica uniforma pepita, ci cea compusa dintr un sarafan (negru parca) si camasa alba..
si cum nu am vrea sa lasam pe ultima luna toate cumparaturile necesare (cu ghiozdanul am rezolvat o!!!, rekizitele probabil prin august) aveti idee de unde as putea cumpara asa ceva? (PS. tare mi as dori sa nu fie un model de sarafan cazon)
cu multumiri

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

In obor ati incercat? Cred ca mai la toamna o sa fie mai multe optiuni.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Noi am avut nevoie de sarafan gri, pe toata perioada scolii am imbracat-o de la Cool Kids, din AFI. Ii venea foarte bine modelul, nu e scump si e rezistent. Si cazon. Dar niciodata nu am fost atenta daca au si negre...Acum a terminat gimnaziul, vedem ce trebuie la liceu.

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

poti incerca sa faci la croitoreasa un model care iti place tie si cu ocazia asta poti alege si materialul , posibil sa te coste un picut mai mult dar merita daca nu gasesti ceva pe plac in magazine

----------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In magazinul Titan, la etajul 1 au mereu sarafane, veste pt baieti, camasi albe, costume de scoala.
Prin august au chiar destul de multe modele, bine lucrate, rezista frumos ( eu am baiat, stiu bine costumele, nu sarafanele insa colegele pustiului meu am vazut ca le poarta cu succes un an).

Mergi la inceput