hello
sapt viitoare trebuie sa ajungem la mare, aseara au anuntat insa despre un accident pe Valea Oltului produs de prabusirile de stanci de pe versanti, si ca de acum inainte 3 saptamani in zona traficul nu e sigur, este si ingreunat de lucrari de consolidare etc. Noi faceam popas la Calimanesti fiindca imparteam drumul in doua, pt copii. Acum ce sa facem oare? sa ne incercam si noi norocul sau sa renuntam si sa alegem alt traseu?
merci
lia
Lia, verifica periodic aici: http://213.177.10.50:6060/itn/default.asp - pe site-ul cnadnr.ro
vad ca ar fi ceva probleme in zona Olanesti, si apoi caciulata-brezoi, dar nu e circulatia inchisa.
ca alternativa, e prost drumul prin Baile herculane/craiova/bucuresti?
multumesc mult Roxana de link, acum o sa luam in calcul si posibilitatea trecerii prin Craiova- Pitesti, numai ca trebuie rapid sa gasesc cazare in Pitesti undeva pt o noapte si am nevoie de o camera cu frigider pt ca am ca de obicei pp pt copii pt 2 zile in lada frigorifica si peste noapte am nevoie s-o pun la frigi si sa-mi inghet si elementii frigorifici pt a doua parte a drumului...(va rog nu-mi ziceti de ce ma incumet sa fac acest "sport" anual, il fac pt ca asa functionam noi cu mancatul)
hai ca ma duc sa caut un loc unde sa postez subiectul cu cazarea in Pitesti, eu habar nu am unde as putea sa aleg cazare, poate cineva din Pitesti sau care a mai stationat acolo, de pe forum ma poate indruma, ghida unde sa rezerv o noapte de cazare acolo...uff:(
Noi am trecut ieri pe acolo, intr-adevar au fost caderi de stanci, dar nu sunt pe carosabil, traficul se desfasoara normal.