gradinita 196 bucuresti

gradinita 196 bucuresti | Autor: nikol24

Link direct la acest mesaj

Printr un noroc chior si cu ajutorul unui user de aici am reusit sa mi inscriu fetita la gradinita
Este vorba despre gradinita 196 din sec 3 undeva pe la Trapezului.Stiti ceva despre aceasta gradinita?Ati avut copii acolo?
Eu am stat 10 min cat am completat cererea de inscriere si atat.M a uimit f tare pentru ca doamna directoare mi a dat cererea ,a luat actele si gata fetita mea era inscrisa la ei,eu fiind obisnuita cu doamne directoare care fac aluzie la un cadou sau spun pe fata un pret ca sa inscrii copilul la gradinita.Asta a fost o prima impresie f buna!
Astept cateva pareri despre aceasta gradinita daca stiti careva.Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Chiar nimeni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuela11 spune:

Si eu am avut fetita la 196 si pot sa-ti spun ca,dna directoare este chiar ok,o femeie minunata,mai sint si educatoare bune,acum depinde f mult la cine o sa fie in grupa fetita(la grupa unde a fost a mea nu a fost bine deoarece nu s-a ocupat de ei).Este bine ca fac optionale(karate,arta decorativa,engleza,dans)salile sint spatioase si atractive pentru copii si au o curte destul de mare.Daca vrei poti sa mai intrebi si o sa-ti raspund

Mergi la inceput