USL jigneste diaspora romana/cei cu studii afara
Raspunsuri - Pagina 4
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina oricum daca e sa ma intrebi ce prefer intre doctoratul neechivalat a lui Funeriu si plagiatul lui Ponta nu am emotii in a raspunde. |
Dar intre plagiatul lui Ponta si plagiatul lui Kovesi, ce preferi?
Marina spune:
care e legatura? pricep ca incerci sa te eschivezi atacand lateral
ai sa afli opinia mea expusa pe foarte multe pagini daca citesti subiectul cu plagiatul lui ponta. Intrucat mi-am exprimat-o acum vreo 2-3 zile imi consider opinia inca valida
copiloi spune:
citat din mesajul lui Marina care e legatura? pricep ca incerci sa te eschivezi atacand lateral ai sa afli opinia mea expusa pe foarte multe pagini daca citesti subiectul cu plagiatul lui ponta. Intrucat mi-am exprimat-o acum vreo 2-3 zile imi consider opinia inca valida Marina |
Dar care e legatura intre doctoratul lui Funeriu si cel al lui Ponta?
loryi1974 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Dar care e legatura intre doctoratul lui Funeriu si cel al lui Ponta? |
Niciuna.
Eu cunosc pe cineva cu o diploma de top care nici nu se gandeste sa o echivaleze. In sistemul privat, i-o cer in original
copiloi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui loryi1974
Niciuna. Eu cunosc pe cineva cu o diploma de top care nici nu se gandeste sa o echivaleze. In sistemul privat, i-o cer in original |
Da, dar in sistemul bugetar ti se cere echivalarea.
Sunt multi care se intorc in cercetare, in mediul univeristar care sunt hartuiti cu echivalarile astea.
Marina spune:
legatura dintre ponta si funeriu in materie de diplome este ca brusc ii puricam diploma lui funeriu dupa ce o lume intreaga a descoperit copy/paste-ul din diploma lui Ponta. Si cum diploma in sine nu e de contestat o luam cu interpretarile.
copiloi spune:
citat din mesajul lui Marina legatura dintre ponta si funeriu in materie de diplome este ca brusc ii puricam diploma lui funeriu dupa ce o lume intreaga a descoperit copy/paste-ul din diploma lui Ponta. Si cum diploma in sine nu e de contestat o luam cu interpretarile. Marina |
Cronologic, a fost taman invers. Brusc il cautam de bube pe Ponta dupa ce acesta insista sa mearga el la Bruxelles, si nu Basescu.
De parca Ponta ar fi fost numit prim ministru ca avea doctoratul.
Rufus spune:
citat din mesajul lui Marina care e legatura? pricep ca incerci sa te eschivezi atacand lateral |
Nici o legatura, Marina.
Kovesi este numele care-l inlocuieste temporar pe Basescu, ca raspuns la orice spune cineva (rau, desigur) despre USL si tot ce este legat de el.
Tot nu intelegi?
Nici n-ai ce...
Rufus, Tora si iadele
Rufus spune:
citat din mesajul lui Laura25 Si atunci ca ministru nu ai nevoie de diploma echivalata, dar ca si consilier, iti trebuie ca sa fie totul ok la angajare. |
Doar o mica precizare: daca diplomele lui Funeriu nu sunt echivalate, inseamna ca ele nici nu exista conform legislatiei de care vorbesti.
Sa inteleg ca poti fi demnitar fara nici o diploma? Sau macar BAC-ul iti trebuie?
Rufus, Tora si iadele
Alina spune:
Nu stiu de ce se cramponeaza lumea asa tare de plagiatul lui Ponta pt ca oricum in Ro doctorii ies pe banda rulanta asa ca unul in plus sau in minus :
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cate-titluri-de-doctor-se-acorda-anual-in-romania-si-cum-stam-in-comparatie-cu-alte-tari-d-988636.html