Aspirante optimiste(797)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
LumyMony spune:
Felicitari tuturor viitoarelor mamici !!!! si imi cer scuze pt faptul ca nu am mai intrat,am crezut ca daca ma detasez putin de subiect si incerc sa nu ma mai gandesc..poate,poate...dar nimic . Sunt z5,dar luna asta am avut menstruatie in cantitate mult mai mica fata de obicei,este prima oara cand mi se intampla.Am avut o infectie urinara dar nu cred ca are legatura
cami_antonia spune:
cosminutza si camcris pupici si voua
am uitat data trecuta sa va salut
anca alina e asa si asa
cand e mai bine
cand mai rau
de paste am avut o noapte de inviere adevarata
ca a paralizat
si era pe la mine
si a stat toata noaptea la spital
si sotul si toata biserica s-au rugat pt ea
iar la 6 dimineata era bine
a inviat-o Dumnezeu
ca sa ne arate ca se poate
asa ca trecem prin momente mai grele
mai usoare
dar important e ca traieste
si ne bucura existenta
mai ales a fratelui meu
cami_antonia spune:
katy eu le-am zis si fetelor de la rugaciune
da poate intrii si tu sa le spui
sa le mai incurajezi si pe ele in incercarile prin care trec
cos_minutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia cosminutza si camcris pupici si voua am uitat data trecuta sa va salut anca alina e asa si asa cand e mai bine cand mai rau de paste am avut o noapte de inviere adevarata ca a paralizat si era pe la mine si a stat toata noaptea la spital si sotul si toata biserica s-au rugat pt ea iar la 6 dimineata era bine a inviat-o Dumnezeu ca sa ne arate ca se poate asa ca trecem prin momente mai grele mai usoare dar important e ca traieste si ne bucura existenta mai ales a fratelui meu de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Multa sanatate Alinei
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
emilia.m spune:
kamy, am scris la capitolul trecut cum s-a imbunatatit spermograma sotului meu si ce tratament a luat.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
ancadragoman spune:
Cami ,ma bucur ca vestile sunt oarecum bune.Dar ea mai are tumoara sau au scos tot la operatie?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m kamy, am scris la capitolul trecut cum s-a imbunatatit spermograma sotului meu si ce tratament a luat. <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
ms mult!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Monique77 spune:
hello fetele
intrebare: eu nu am bani lunile astea sa iau toate vitaminele prescrise la un mom. dat de dr. uiscatescu
Alex, tu ce zici - din urmatoarele pastile, pe ce sa ma axez mai mult ca sa fiu cat de cat linistita ca ma mentin pe linia de plutire (ikn caz de trombofilie): femibion, magneB6, coenzima q10, cetebe 500 mg, vitamine e forte
care-s cele mai importante? (stiu ca toate sunt insa......)
Aspenter (75 mg) 1/zi
MeAlex spune:
Neata! Moni, cel important e femibionul.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
xdidi spune:
salutare fetelor,
moni este posibil sa mai ai ceva bufeuri pana la ciclu, este posibil sa ai ovulatie,dar nu la 14 zile ci undeva in perioada asta...toate atsea depind de cat de bine reusesti sa elimini substanta din organism, de aasta e bine sa te detoxifici, sa incerci sa transpiri mai mult(facand spot ceva)...sa iei si hepatoprotectoare, nu mai stiu daca ti-am scris de astea...eu am avut si am prb cu fierea si ficatul s-au saturat de hormoni si imi mai fac fitze, deci silimarina si daca e ok pt tine lagossa e un produs fff bun (testat pe mine)
iar parerea medicului e ok cu testele de ovu, pt ca dupa ce veai avea ovulatia spontatna, vei avea si ciclu si probabil ti-a zis asa ca sa nu-l suni in fiecare saptamana sa-l intrebi cand iti vine, zic si eu, pt ca eu zic ca e mai usor sa ai contact la 2 ,3 zile in aceasta perioada si n-ai cum sa ratezi ovu
oricum eu iti doresc sa nu-ti mai vina sa intri din menopauza in sarcina
iar daca vrei sa vezi daca incep lucrurile sa mearga fa o eco tv si vezi daca ai foliculi antrenati, eu 9 luni dupa menopauza indusa am fost paucifoliculara...deci sanse 0 de bebe
va puuup pe toate