** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

bumble, nu mai zici nic? ce ne mai povestesti? Ce urare frumoasa ai scris pentru parinti .

nela, si tu? Voi ce mai faceti? Mai povesteste-ne de Raducu pui, de tine...

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mai Krys draga despre noi ce sa va spun? Suntem bine, mergem cam de doua ori pe zi in parc, nu facem la olita, nu vrem sa vorbim desi intelegem tot tot., suzi nu mai face parte din viata noastra cam de 2 luni.. Eu ma impart intre copil,lucru,casa, etc.Ne facem planuri de vacanta, speram pe la sfarsitul lui august sa plecam in Grecia. In rest nimic, caldura mare si pe la Hd. Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cateva de azi, merge rau netul...

de noaptea trecuta sper sa le incarc maine... abia au plecat ultimii invitati si eu am terminat de pregatit pentru maine pachetele...

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

vad ca s-au incarcat mai repede cele de sambata noaptea, pe plaja, de sarbatoarea traditionala de San Juan

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

La multi ani Beatrice, sa cresti mare si frumoasa si tot binele din lume iti doresc

La multi ani Laurika sa te bucuri de familia ta ,sa fii fericita

Urez cu intarziere si sarbatoritilior de ieri
La multi ani, Antoniade giorgia
La multi ani, Larisa de ochidut
La multi ani, Filip de eladea
La multi ani, Theodor de roxana

Mergi la inceput

Adriana sunt si pastile de oprirea lactatiei eu am luat dar nu imi mai aduc aminte acum cum se numesc,au fost recomandate de dr ginecolog, muls mai rar,comprese reci ,foi de varza puse pe san si legati sanii foarte strans

Alice_Elena, Victo, bumblebee, gabrielaene, matusa77, ilinca79, crissteo, ciristina_serban, maurice, bamboletta spre ca nu am uitat pe cineva, va multumim de urari

Mergi la inceput

Adriana mi-am adus aminte Dostinex,am luat 2 pastile+ ce ti-am zis inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

[b]LA MULTI ANI, BEA !
Crissy .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

LA MULTI ANI BEA!!!

Si cu intarziere si mii de scuze:

LA MULTI ANI ANTONIA

LA MULTI ANI LARISA

LA MULTI ANI FILIP

LA MULTI ANI THEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

Haideti la Mai mult nu ofer, o las pe Crissy, ca e mare bucatareasa si cine stie ce bunatati ne-a pregatit.

La multi ani Beatrice, printesa frumoasa si nazdravana! Sa fii sanatoasa, norocoasa, sa cresti frumos si sa ai parte de o viata lunga si plina de bucurii!
Mami Crissy sa-ti traiasca minunea, sa te bucurii de ea multi, multi ani de-acum incolo!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani, Bea! Iti urez tot binele din lume! Si mamicii tale putere multa sa-si puna in aplicare toate ideile minunate in ceea ce va priveste pe tine si pe surioara ta!

Mergi la inceput